Şimdi Ara

WoW dan uzak kaldım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İstanbul ümraniye den Kocaeli darıca ya taşındım. Taşınmaz olaydım. Şubat ayının başından beri de telefonun bağlanmasını bekliyorum.
    Yalnız ne gelen var ne giden.
    Kimsenin umrunda değilim valla. 2 ay kullanmadığım internet parasını verdim. İnternetim bağlanınca onları faturamdan düşeceklermiş. 1 ay önce
    telekom kocaeli il müdürlüğüne gittim. Hani gelecektiniz ne oldu benim işim dedim. Adam bi bana baktı bi pc ye baktı UNUTMUŞUM dedi. Ben öle kalakaldım.
    En kısa zamanda bağlarız dedi. 1 ay geçti üzerinden hala gelen giden yok. şikayet etmediğim yer kalmadı. Şebeke olmadığı için bağlayamıyorlarmış.
    İşin komik tarafı şebeke dedikleri o kutu benim binamın önünde kapıdan çıkıp ilk adımını attığında o kutunun üzerine basıyosun. Hatta daha tuhaf olanı da
    binama sıfır olan binalara da telefon o kutudan gidiyo. Benim önümdeki şebekeyi ben hariç herkes kullanıyo. 1 hafta önce turkcell vınn aldım. o da Allah a emanet çalışıyo. Tam bi ölü.

    Acaba benim telefon kablosu olmadan internet kullanmamın bir yolu var mı. Kablo Tv yi aradım bölgeme hizmet veremiyorlarmış.
    2006 yılında wow a başladım. Wow hayranı olduğum için wow severlere derdimi açmak istedim.

    Saygılar hepinize







  • Son cümlenize kadar bunun neresi WOW ile ilgili diye düşünürken neyse ki son cümleyi gördüm.
    Şimdi hocam ya 3g kullanıcaksınız ya da telefonunuzun bağlanmasını bekleyeceksiniz.Uydu Net,Türk Net ,Süper Online vs. hep sitelere veriyorlar.Bireysel almanız zor olacaktır.
  • hocam 3g ile malesef düzgün oyun oynanmıyor.. türktelekomun bize ulaşın kısmına derdini anlat.. belki bir şeyler yapabilirler..

    bende oturdugum evi ilk aldıgım sıralarda benzer bir sıkıntı yaşadım.. 2 ay kadar neti ve telefonu bağlamadılar..
    olmadı karsı apartmanda neti olan bir komsunla iletişime gecip bir süre ortak kullanmayı teklif et.. demokraside careler tükenmez
  • Valla ev alma komşu al derlerdi ama bence ev alma önce internet al. Saolun yorumlar için. En kısa sürede aranıza dönerim inş.
  • Ya aslında Elektrik, Su , Isınma gibi hayati olan servisler arasına alınmalı Internette... Interneti olmayan KÖY, HANE kalmamalı... Bkz. biz yaptık oldu =P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.