Şimdi Ara

WoW’daki PVP Eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Oyuna yeni başlamayı düşünen bir bireyim fakat oyundaki pvp yokluğu beni biraz düşündürüyor. Oyun %99 pve’ye odaklı. Son level oluyorsun, item levelini arttırıyorsun ama sanki bir hiç uğruna. Oynayanlara soruyorum 70 level oldun item levelini yükselttin ee şimdi noldu diyorum mythic yapıyorum diyor. Ya arkadaş bot kesmekten hiç mi sıkılmıyorsunuz 😁 PVP’sini en beğendiğim oyun Knight’a bakalım bide. Günün belli saatlerinde bdw oluyor karşındaki ırkla savaşıyorsun, chaos oluyor 1v50 atıyorsun, jr oluyor bossları kesiyorsun son bossa gelip karşı ırkla savaşarak galip gelmeye çalışıyorsun, cz denen bir yer var item yapıp ekip olup karşı ırkla savaşıyorsun, bf denen bir yer var ekibinle girip hem farm yapıyorsun hem de karşı ırkla mücadele edip farmını kaptırmamaya çalışıyorsun. Gelelim WoW’a. Dungeon yapayım, raid yapayım, mythic yapayım, hala mythic yapıp mythic seviyemi arttırmaya çalışayım. Mücadeleyi hep yaratıklara karşı veriyorsun. 2v2, 3v3, battleground var demeyin diğer oyunlardaki pvpyle karşılaştırıldığı zaman hiçte doyurucu değil. Bu konu canınızı sıkmıyor mu? Oyunu ne amaç uğruna oynuyorsunuz?








  • Ya arkadaş tamam pvp seviyorsun da bu pve seven, mythic raid yapan insanlara sallamanı gerektirmez. Bot dediğin mythic raidleri Türk guildlerinin %90'ı kesemiyor. PvE ile de oldukça competitive zorluklar olabiliyor yani, buna mythic yüksek keyler de dahil. Yani herkesin farklı beğenileri var.


    Ben de şahsen WoW'un pvp'sini sevmiyorum, şu zamana kadar pvp içeriğini beğendiğim en iyi mmorpg Guild Wars 2. Onu dene bir olmazsa. WvWvW denilen 3 serverın birbirine girdiği devasa open world savaşlara konu olan pvp içeriği ve aynı zamanda arena tarzı ranked pvp tarzı içeriği de mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Temmuz 2023; 0:41:58 >
  • SupremeHero S kullanıcısına yanıt
    Pvp anlayışı kişiden kişiye göre değişiklik gösterdiği belli. Zamanında knight oynadım ama bana göre pvp si beş para etmez . Zaten knight twich takipçilerine bile bakılsa oyunun vasat durumda olduğu gözüküyor. Wow pvp si ve mekanikleri oldukça zor ve keyiflidir. Knight pvp si ile kıyas yapılmasına şaşırdım .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Adamın söyledikleri kısmen doğru. Bu oyunun pvpsi pve tayfasının isteklerine göre geliştiriliyor. Daha geçen seneye kadar full gladyatör setli oyuncuyu pve gearlı adam çok rahat bir şekilde rezil ederek kesebiliyordu. Daha dragonflight için wpvp bölgeleri ve questleri olacağı açıklandığı zaman yer yerinde oynadı wow forumunda. Bu oyunun pvp si bu kadar rezil bir şekilde kötüyse arkadaşın tabiriyle tamamen milyonkere "bot" kesen insanlar yüzünden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt

    Ben şahsen oyundaki pvp içeriğinin pve seven oyunculara hasar vermemesi kaydıyla daha iyi olmasını da dilerim çünkü insanlar zevkleri neyse o contentten keyif alsın tabii. Mesela warmod açıp o pvp world questlerini bir kere bile yapmadım bundan da şikayetçi olmam.


    BFA ve Shadowlands'de pve için bis olan trinketlerin sadece pvp yaparak alınabildiği dönemleri de yaşadık.


    Burda suçlu olan bir taraf yok, onu demeye çalışıyorum. Bot kesen diye yaftalamaya da gerek yok. Bana bot kesen diyen olursa ben de leveling yapan 15 level adama gank atan knightçı falan derim iş ergen tartışmasına döner.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Temmuz 2023; 11:45:32 >
  • Kusura bakmayın fakat eleştiriniz anlamsız olmuş.

    -''bot kesmekten hiç mi sıkılmıyorsunuz'' Şimdiye kadarki sezonlarda kaç rating yaptınız? Tanımadığım için soruyorum, eleştiriniz ne ölçüde tutarlı bilmek isterim.


    Knight ile karşılaştırma tamamen yersiz olmuş.

    Knight'da Girakon ve Ionia sunucularında yıllarca NoBodyCanStopUs clan liderliği, krallık, Delos kale sahibi, isilion ve felankor düzenli kesen bir clan ve kadroya sahip biri olarak konuşuyorum. Bunların hepsini yapmış biri olarak wow'a başladığım gün arkama bakmadan tüm eşyalarımı sattım. Knight ile bu oyunu karşılaştırmak bile hata olur. Tamamen farklı bir kategoriye ait.


    Saydığınız etkinlikler bundan 14-15 yıl önce vardı, şimdi halen var. Asıl knight'daki kısır döngü ve içerik zaaflığından sıkılmıyor musunuz?


    Gelelim wow pvp eleştirinize. Wow pvp 2 temel kısımdan oluşuyor, lfr ve rated. Her iki kısımda denemeleriniz oldu mu?

    LFR için çok rekabetçi diyemem çünkü random oyuncular ile kısa bir savaşa giriyorsunuz. Zaten gelen oyuncular ve bekleme süresinden pek bir zevk alacağınızı sanmıyorum.


    Fakat rated kısmında güzel bir takımınız varsa, karaktere hakimiyetiniz varsa gayet eğlenceli ve çekişmeli savaşlar oluyor.


    Daha bir çok madde sıralarınır uzar gider fakat bu kadarı yeterli.





  • Khalees1 kullanıcısına yanıt

    Eğer konuyu dikkatli okumuş olsaydınız oyuna henüz başlamadığımı başlamayı düşünen biri olduğumu anlardınız. Bu yüzden rating sormanız biraz abes olmuş. Sadece oyuna yeni başlamayı düşünen biri olarak pvp kısmındaki eksikliğe değinmek istedim.

  • SupremeHero S kullanıcısına yanıt

    Oyunu satın alıp oynama zahmetinde bulunur, belirli bir rating yaparsanız eleştirilerin yersiz, endişeler olduğunu anlarsınız. iyi forumlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.