Şimdi Ara

WOW-AOC-WARHAMMER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski bir wow oyuncusuyum. Online rpg dunyasina geri donmek istiyorum. Amacim sadece pvp. Haftada 3-4 gun girip stres atabileceim, iyi bir oyuncu olmak icin 100binlerce saat raid gerektirmeyen 5milyon tane mob kesmenin gerekmedigi kisacasi cok vakit harcamadan zewk alabilceim bir oyun ariorum.
    Bu oyunlardan hangisine baslamami onerirsiniz yada wow a gerimi doneyim? Baska oyun oneriside olabilir tabi.

    Birde warhammer ile aoc da lag durumu nasil, bu oyunlari your freedom ile deniyen arklar warmidir varsa ise yariyormudur?



  • aoc ve warhammerda kendini direk pvp içinde buluyorsun bu iki oyun bence causal oyuncuya daha çok hitab ediyor. wow biraz daha profesyonel kalıyor birçok zevki üst levellerde ve belirli zaman harcayarak elde ediyorsun ancak wow kesinlikle çok daha zengin bir oyun.

    mesela aoc u anlatayım bir akşamda lvl 19-20 oluyorsun ve lvl 6 civarı aldığın questleri yaparken bile open pvp alanlarda kasıyorsun direk pvp başlıyor tam bir kaos ortamı kim kime dalıyor belli değil. bu durum bazen hoş bazen kötü çünkü fury gibi bir pvp serverda hayatta kalmak yeni bir oyuncu için çok zor çünkü combat olayı bayağı farklı combo olayını, oyun mekaniğini, makroları yalayıp yutmuş kişiler lvl 10-20'lerde bile açlar gibi kurban arıyor çünkü pvp level diye bir olay var ve bu iş level farketmiyor düşük levellerde daha kolay kasılıyor pvp level.

    warhammer da bu yüzden aoc'a çok benziyor etrafta birçok quest var ama lvl almak için bu questleri yapmana bile gerek kalmıyor wowdaki bg gibi giriyorsun senaryoya pvp yaparak level alıyorsun oyun başlar başlamaz pvp ile lvl kasabiliyorsun. tabiki ortak questler var iyi itemler veren, bunların iyi itemleriyle pvp yapmak daha zevkli olacaktır.

    warhammer'ın pvp si bana zevkli gelmişti aoc ise en gerçekçi ve değişik pvp sistemine sahip mesela aoc da tuş spamlemekten çok aldığın pozisyon, kendi defans yönlerini arttırmak gibi başka hususlar da önemli ama şunu da gözden çıkarmamak lazım bir oyunun bir özelliği ne kadar iyi olursa olsun hep aynı işi yapmak insanı sıkabilir işte burada wow farkı ortaya çıkıyor.

    edit: lag durumları aşağı yukarı aynı telekom a göre, kalabalığa, patchlere göre değişebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 28 Nisan 2009; 11:40:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Indigo

    WoW'dan sonra sizi WAR pek açmaz.

    başlangıçta çok hoşunuza gider, level 5'den sonra sürekli pvp ile level kasmak falan güzel ama kendini çok tekrar eden bir oyun. Hani WoW bile rutin diyoruz ama WaR daha beter bir kısır döngünün içinde..

    Ayrıca fizik motoru, animasyonlar falan WoW'dan kötü. Çok üstün bir grafik kalitesi olmamasına rağmen sistemi çok yoruyor. RvR'ler buglu ve inanılmaz lag'lı.

    Eğer iyi bir PC'niz var Age of Conan deneyin.

    Hem WoW'dan farklı bir sistemi var hem de Conan sonuçta. :p

    Sırf melee combatı için denenmeyi hakediyor. Hele iyi bir PC'niz varsa zevkten dört köşe olursunuz.

    Başarılı bir raidden sonra bara girip içmek sonra da gözünüze kestirdiğiniz hatunlarla odanıza çekilmek gibi süper RPler yapabiliyorsunuz. xD






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.