Şimdi Ara

WoW'a başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu saatten sonra WoW'a başlamak akıl karı mıdır? Blizzard'ın desteği nasıl olur ileride çünkü yeni MMO projeleri üzerinde çalışıyorlar?

    Ve oyunda hile, seviye vs. ne durumda? Trial account açtım ve bir kaç gün deneyip almayı düşünüyorum değer mi başlamaya

    Teşekkürler şimdiden



  • Vallahi herşeye rağmen başladık biz arkadaşlarla. Şimdi böyle oyunlara ilgin oldugunu dusunursek nerelere paralar gidiodur zaten zevk meselesi durumun musaitse başla derim .
  • 5 yıl wow oynadım, uzun zamandır oynamıyorum ama şunu kesinllikle söyleyebilirim wow'a her saatte,her dakikada, her saniyede,her salise de başlanır
    eskiden gece 12'e kadar nargile içmek eve gelip üstüne 2-3 saat wow oynamak en büyük zevklerimden biriydi
  • Benim için en önemlisi ortamın, seviyenin düzgün olması

    Ve RP serverlar var mı ya da oyunda Role play durumu nasıl, sırf PvP odaklı mı vs.
  • oynu 1 haftadır oynuyorum..Hile ve açık olabilecegini sanmıyorum..
  • Oyunun hemen hemen başından beri oynamış ve son 4 5 aydır oynamayan birisi olarak durumun müsaitse, maddi manevi problemin olmayacaksa başla yoksa hayatından ödün vermene değmez. Hile, açık onları düşünme bile bunun garantisini veririm role play serverlarıda gayet iyidir.
  • Herkese teşekkür ederim, başlamaya karar verdim peki server öneriniz var mı? Tek yönlü değil de rp, pvp, quest vs. hepsini yapabileceğim bir server?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W

    Herkese teşekkür ederim, başlamaya karar verdim peki server öneriniz var mı? Tek yönlü değil de rp, pvp, quest vs. hepsini yapabileceğim bir server?

    Çok beklentilerle gitmeyeceksen veya ileride beklentilerin arttığında ayrılmayı problem etmeyeceksen DH'nin guildi var EU-Silvermoon'da.
    RP sıfır desem yeridir, ama ben hiç yapmadığımdan bilemeyeceğim.
    En azından yalnız olmayayım diye düşünüyorsan, bu realm iyi olabilir senin için.
    Ama ben yeniden başlayacak olsam ağırlıklı olarak PvP oynanan realmleri seçerdim.
  • Warcraft senaryosuna aşina biriysen; senaryoyu yaşamak için oyuna başlama isteğin varsa başlanmaz bu saatten sonra. Yok benim alakam, online oyun oynamak istiyorum WoW da bu türde en iyi yapım düşüncesiyle başlayacaksan, başla. Bu saatten sonra oyunun hitap ettiği kitle bu tarz insanlar zaten. (aşağılamak amaçlı değil bu tasvir, totodan okumayınız..)
  • Roleplay için başlanabilecek en iyi mmorpgdir. Özellikle beraber RP yapabileceğin arkadaşların varsa,yüzyüze tanıdığın insanlar yani, berabar başlayıp kasarsanız inanılmaz zevkli bir oyun olacaktır. Hırsların, item ele geçirme saplantın, karakterimin üzerindeki herşey en iyisi olsun tarzında isteklerin varsa, bildiğin sorumluluk haline gelir. Oyun olmaktan çıkar. Hergün en az 2 saatini ayırmak zorunda kalırsın. Zorunda kalmak lafını kullanıyorum dikkat edersen. Hergün koşulsuz girmek ve o günlük questleri, item alma puanı limitini doldurma zorunluluğunu yerine getirmek zorunda kalırsın.Eğerki itemlarım en iyisi olsun gibi bir saplantı içine gireceksen tabiki. Item takmam, tadını çıkararak, geze dolaşa level kasıp ağırdan ağırdan eğlenerek kasarım diyorsan harika bir oyundur. Keşfedilecek çok yeri vardır. Tabi o yerler biraz boş gelebilir çünkü o yerler artık pek ziyaret edilmez. Çok fazla yeni yer yıllarca eklenip biriktiği için bazı yerler artık unutulmuş ve terk edilmiştir. Ama sen yeni başlayan olarak oraları hikayesiyle birlikte keşfedebilirsin.

    Hepsi bir kenara ingilizce bilmiyorsan başlama derim.




  • ya bende 2 gündür falan araştırıyorum ne oynasam diye age of conan - guild wars - wow üçünü iyice araştırdım ama belli bir ücret şart öbür türlü ücretsiz sürümü oynamaya değer mi?oynamış olanlar var mı bu sürümleri ücretsiz bu 3 oyuna benzer hangi oyunlar var bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.