Şimdi Ara

Wot Tier 5 6 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba eskiden biraz oynadım wot ama pc yüzünden bıraktım donukluk oluyordu simdi pc yi değiştirdim vakit geçirmek için oynamayı düşünüyorum eski hesabımda rus tan su 51 e kadar gittim ( ölüm gibiydi hiç bilmediğim halde kv2 den arty e çıkmak sonrasında berbat aim ve cd li su 51 oyunu bırakma sebebi oldu :D ) neyse şimdi biraz araştırdım pre almadan 8 tier üstü oynanmaz diyorlar haklılarda bende Tank destroyer oynamak istiyorum ama tier 5 mi 6 mı oynayayım karar veremedim bi td alıp full + full donatıcam ama bana tier konusunda yardım edin hangi tier hangi td ? ayrıca para harcamak istemiyorum ama bi pre tank sart gibi max 1500 lük bide pre tank önerin eğer gerek var diyorsanız. herhangi yorumlarınızı da bekliyorum bu oyun çok adaletsiz geldi ama başlamak iyimi bilmiyorum :)



  • merhaba, öncelikle forumda bu konularla ilgili yazılmış mesajları okumanızı öneririm.

    burada bir kaç tavsiyede bulunmak gerekirse,

    Öncelikle premium tanklar arasında pre olmayan tanklardan daha fazla kredi kazandıranlar tier8 olanlardır. (yeni tier7 pre tanklardan panter hariç diğerlerini kullanmadım. panther çok kazandırmıyor, diğerlerinin kazançlarını görmedim, tier8 kadar kazandıran olmasa gerek.)

    Bunların dışında tier 5 ve 6 premium tankların hemen hepsiyle oynadım. Hiçbirisi tam donanımlı bir tier7 tanktan daha fazla kazandırmıyor. Yeter ki maçın ilk dakikalarında ölmeyin, sabırlı oynayın. Öncelikli amacınız hasar vermek olsun. Ne kadar hasar, o kadar para demek. Örneğin oyunun başında atış sayısı olarak kendinize makul bir hedef koyun, o hedefe ulaşana kadar ön saflarda savaşmayın. Bu yaklaşımı alışkanlık haline getirirseniz kredi bakımından çok işinize yarayacaktır. Tank adı farketmez, hazır test server'ı açıkken seveceğiniz tankı bizzat oynayarak seçebilirsiniz.

    -Başlangıç için premium hesap alabilirsiniz, veya almayadabilirsiniz. Bu sizin oyuna ayırdığınız zamana, oyundaki hedeflerinize, ve ekonomik önceliklerinize bağlı olsun. Sabırlı biriyseniz başlangıç için dahi premium hesap almamayı tercih edebilirsiniz.

    -Oyunu uzun süre(1 yıldan fazla) oynamayı düşünüyor musunuz,
    -Toprak iddiası olan bir klanda oynamayı düşünüyor musunuz,
    sizin açınızdan bu soruların cevapları önemli.

    -Kısa sürede yüksek seviye tankların çoğunu açıp oynamak istiyor musunuz, (bu istek çoğu yeni oyuncuda vardır, halbuki zevk almak açısından bakarsanız tier5 ile 10 arasında bir fark yok. Mesela ben tier 7 ve 8'lerle oynamaktan inanılmaz keyif alıyorum. Tankı sevip sevmemek size kalmış.)
    -Yüksek seviye tankları oyuna 1 kuruş para vermeden de açabilirsiniz, veya tankı açma arefesinde iken 1 haftalık premium hesap alarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. (ben bunu da yapmıyorum. Oyuna şimdiye kadar hiç para vermedim. Garajımda 3 tane tier9 tank var. 1 tane tier 10, 2 tane de tier9 açık vaziyette, onları da kredim olmadığı için değil, oynamayı tercih etmediğim için almıyorum. Hepsi daha önce başka hesaplarda ya da testlerde oynadığım tanklar)
    -Nasihat gibi düşünmeyin şunlar önemli; sabırla, dikkatle, emek vererek oynanan her tank öyle yada böyle iyidir ve keyiflidir, sabırsızca oynanan her tank kötüdür.
    -Oyunun bir takım teknik sorunları olduğundan, stres atmak için oturup bünyeye daha fazla stres yüklememenizi tavsiye ederim. İyi oyunlar




  • Rus yada alman td gidebilirsin rus üst yol alman 2 yolda uygun sana kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tHALES e katılıyorum..oyun para üzerine kurulan bir oyun olduğu için mümkünse sabırlı olup para vermeden ilerlemeye çalışın..nede olsa ülkemize ait bir oyun değil döviz gidiyor yanlış bilmiyorsam ruslara gidiyor..mutlaka yenileceğinizi unutmayın..1000 lira veripde spartaküs yada conan yada zeus olamazsınız..unutmayın ..amaç para almak..son cümle aynı stress atmak için hatta sabır ve hırs eğitimi ve öfke kontrolü için bierbir bir oyun..ben bir doktor olarak öfkesini ayarlayamayan herkeze bu oyunu öneririm..dayak yedikçe öfkenizi dizginlemeyi yenile yenile doğru yolu öğreniyorsunuz..unutmayın kumarı oynatan kazanır..3X1 yazıyor..bir yenip 3 yenileceksiniz..iyi oyunlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor
    tHALES e katılıyorum..oyun para üzerine kurulan bir oyun olduğu için mümkünse sabırlı olup para vermeden ilerlemeye çalışın..nede olsa ülkemize ait bir oyun değil döviz gidiyor yanlış bilmiyorsam ruslara gidiyor..mutlaka yenileceğinizi unutmayın..1000 lira veripde spartaküs yada conan yada zeus olamazsınız..unutmayın ..amaç para almak..son cümle aynı stress atmak için hatta sabır ve hırs eğitimi ve öfke kontrolü için bierbir bir oyun..ben bir doktor olarak öfkesini ayarlayamayan herkeze bu oyunu öneririm..dayak yedikçe öfkenizi dizginlemeyi yenile yenile doğru yolu öğreniyorsunuz..unutmayın kumarı oynatan kazanır..3X1 yazıyor..bir yenip 3 yenileceksiniz..iyi oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.