Şimdi Ara

world puan ile kontör yüklemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
48.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • play club da 10 kontör 270 puana karşılık gelir.

    250 kontör de 6750 puan demektir.
  • konbaralı tarifelerde konbara veriyor mu
  • *Süreyi uzatır
    *Kompara kazanılan tarifede iseniz kombara kazanırsınız
    *Aynı kart ile yüklemek gibi
    250 yüklemeyide deneyip onuda yazarım
  • 100 kontör ve üstü yüklerseniz süreyi uzatiyor bizzat denedim.
  • artık 150 - 250 yüklemek daha mantıklı, cvp yazan olmuş a bende belirteyim PARA lı YÜKLEME ile aynı işleme konuyor. her türlü KAMPANYA ya üye olup yararlanıyorsunuz.
  • worldpuan la 50 kontör yüklemeyi deneyen oldu mu? süre uzatıyormu ki?

    bir de şu var. eğer hattınız 3ayı doldurmuşsa. mesaj gönderemediğiniz için worldpuanla kontör yükleyemiyorsunuz. işte bu kötü oluyor.

    4433 e gönderilen smsler için 2kontör gidiyor.
  • En az 100 kontör olması lazım ama emin değilim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prodowns

    worldpuan la 50 kontör yüklemeyi deneyen oldu mu? süre uzatıyormu ki?

    bir de şu var. eğer hattınız 3ayı doldurmuşsa. mesaj gönderemediğiniz için worldpuanla kontör yükleyemiyorsunuz. işte bu kötü oluyor.

    4433 e gönderilen smsler için 2kontör gidiyor.


    hayır 50 knt süre uzatmaz
  • Arkadaslar evet denedim world kontor ile 250 kontor 6750 puan (playclup) 2700 puana 100 kontor yükleyince gerçekten kendimi ayrıcalıklı hissetim (world reklamlarındaki gibi) ama 6750 ye 250 yükleyince hissetmedim hani birim bazında 250 kontor daha ucuza gelmesi gerekirde

    O yüzden sanırsam 100 kontor yüklemede en avantaşlısınız

    Saygılar
  • 20 ytl lik world puan varsa turkcell bayine gidilir.. 100 kontör istenir ödeme yi puanla yapacağı bildirilir böylece normal parayla almış gibi bir farkı yok :) 3 aylık süre uzar .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kankys

    20 ytl lik world puan varsa turkcell bayine gidilir.. 100 kontör istenir ödeme yi puanla yapacağı bildirilir böylece normal parayla almış gibi bir farkı yok :) 3 aylık süre uzar .


    Dostum bu yöntem pek mantıklı değil çünkü world play club kart 13.5 ytl karşılığı world puanla 100 kontör alınabiliyor, üstelik bu kontörlerde süreyi uzatıyor.
  • world card ım yok wold play club kart hakkında da bir bilgim yok.. dediğiniz şekilde kartı olanlar o şekilde alabilir..

    benim anlatmak istediğim puanlarla turkcell e şifre yollanıp kontör yüklenebiliyor bu kontörlerin 3 aylık süreyi uzatıp uzatmadığını bilmiyorum. ancak puanlarla direk alışveriş yapar gibi kontör yüklenirse o zaman süre uzar diye tahmin ediyorum..

    bilenler daha iyi aydınlatabilirler bizi
  • Arkadaşım detaylı açıklamyı yapmış zaten ama yazayım ben de. Play Club iletişim programı sahipleri 13.50 YTL 2700 WP ile 100 kontör alıyor. Eğer %25 WP hediye kampanyasına katılıp bol bol puan kazanırsanız gerçekten kontmr olayı çok avantajlı oluyor.
  • Başka turkcell numaralarına da worldpuan ile kontör alabiliyor muyuz? Mutlaka kayıtlı turkcell numarası olması gerekiyor diye biliyordum.
  • Başka numaralarada alabilirsiniz illa kayıtlı olmasına gerek yok. ancak bunun için kart sahibinin anne kızlık soyadı gerekli ve tabi kampanya kodu... alış veriş siliplerinde kampanya kodu bulunuyor..
  • 3 aylık kullanım süresi bittiğinde ne mesaj atabilirsiniz nede arama yapabilirsiniz. Bu sebeple kampanya kodu falan adımlarını uyguluyamazsınız. Yani Play Clup kartla 2700 puanlı kontör alamazsınız. Telefonu açtırmak için bayiye gidip normal 18.00 TL değerinden kartınızın puanından çektirip açtıracaksınız. Anlayacağınız 2700 puana (13.50 TL) 100 kontör yüklemek istiyorsanız 3 ayı geçirmeden sliplerinizdeki kampanya kodunu birer boşluk burakarak anne kızlık soyadını ve puanınızı girip 4433 göndermek bu kadar kolay.. uzatmaya gerek varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheerd -- 24 Mart 2009; 20:46:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sheerd

    3 aylık kullanım süresi bittiğinde ne mesaj atabilirsiniz nede arama yapabilirsiniz. Bu sebeple kampanya kodu falan adımlarını uyguluyamazsınız. Yani Play Clup kartla 2700 puanlı kontör alamazsınız. Telefonu açtırmak için bayiye gidip normal 18.00 TL değerinden kartınızın puanından çektirip açtıracaksınız. Anlayacağınız 2700 puana (13.50 TL) 100 kontör yüklemek istiyorsanız 3 ayı geçirmeden sliplerinizdeki kampanya kodunu birer boşluk burakarak anne kızlık soyadını ve puanınızı girip 4433 göndermek bu kadar kolay.. uzatmaya gerek varmı

    18 tl vermesine gerek yok 25 kontör yükletsin yeter




  • Evet arkadasimizin suresi gecmis hattina maglesef kampanya ile kontor yukleyemiyoruz bu konuda bende sikayetciyim ama tabi sadece sikayetimi buraya yazmam yakı kredi ye bize ulaşın ile mesaj attım
    asagidaki sayfayı ornek gostererek dedimki zaten turk musterilerinin aliskanligi itibari ile ya kontor bitince yada suresi bitince kontor yukluyor bundada sizin puanınızla yuklenmiyor asagidaki linkdede gorebileceginiz gibi baska icinde kontor olan hattan mesaj atilip kampanya kodu ve kontor yuklenecek numara eklenerek yuklenilmesi konusunda oneride bulundum

    http://www.fortisworldcard.com/kampanyalar/puanlar_cepte.aspx

    eger sizlerde bulunursaniz bunu en kısa zamanda devreye soklarlar

    bana gelen donus e-mailinde gerekli birime oneriniz iletildi tesekkur ederiz denildi




  • 50 kontör falan pos cihazından yüklenince süreyi uzatır. world play club var bende kontör yüklemek acayip basit bilirsiniz tim extra ya da abone merkezi dışındaki yerlerde kontör kart fiyatları 1-2 lira daha fazla onla uğraşcağınıza ykb internet bankacılığından anında kontör yükleme seçeneğinden hemen kontör yükleyin hatta hızlı kontör talimatı verin bir sms ile kontör yükleyin turkcell.com.tr de satıyor ama 3d secure şifresi istiyor eğer bu şifre diğer internetteki alışverişleriniz için gerekmiyorsa uğraşmanıza değmez internet bankacılığındaki anında kontör yükleme işi daha mantıklı.
  • 100 kontor=2700 puan bedeli 13,5 piyasa da 18
    150 kontor=4050 puan bedeli 20,25 piyasa da 28 çok mavantajlı bence.. hep buradan yüklüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.