Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
6
Favori
48.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BFA icinde ayni boku yemislerdi. Daha uzerinden 1 yil gecmeden Before the Storm retcon lanmisti. Slyvanas in yeni kitabi daha cikmadan retcon lanacak anlasilan.


    Kitaplari yazan kisilere neden bilgi verilmez anlamiyorum ya. Bizim Turk esnafi wow u suanki wow takimindan daha iyi yonetir cidden


    World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch
  • World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-PatchEothainyoutube
    Yıllardır oynadığım oyunla ilgili eleştirilerimi elimden geldiğince kısa bir şekilde vermeye çalıştım. Videoda da belirttiğim gibi bunlar benim düşüncelerimdir ancak çevremden duyduğum genel şikayetlerinde buradakiler olduğunu belirtiyim. 00:00 Giriş 00:51 Intro 01:08 Anılarım 06:17 Karakterimizin hikayedeki rolü 06:45 Eski günler vs günümüz 07:56 Blizzard'ın oyuncu çekmek için yaptıkları 11:46 Hikayenin ilerleyişi 14:52 Oyuncuya etkisi 15:56 Puanlama sistemi (RIO) 17:44 Konu dışı (Acıkmışım) 18:25 Taze ve gelip giden oyuncular 20:25 Sonsöz 21:30 After credits Kendinize iyi bakın, iyi oyunlar dilerim. _________________ ► Twitch: https://www.twitch.tv/Eothain ► Instagram: https://www.instagram.com/cengizhanyilmaz ► Discord: https://discord.gg/P599zkF ► Twitter: https://twitter.com/Eothain _________________ Musics; - "A Call to Arms" by Blizzard Entertainment Track: Lost Sky - Vision pt. II (feat. She Is Jules) [NCS10 Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: https://youtu.be/kHLQF8_NFrM Free Download / Stream: https://ncs.io/Vision2 _________________ Everything is under fair use. If you have any issue please contact via e-mail before taking any action. eothaindk@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=kCdihdr4cBg



    haklı ve yapıcı eleştiri

  • arkadaşlar o değil de Baine Bloodhoof ne oldu nerede :)

  • 9.2 de Shadowlands ile ilgili bütün şikayetlerimi kaldırmışlar neredeyse.


    Shadowlands i 6 ay oynadıktan sonra bırakmamın sebeplerini sıralayacak olursam ;


    1- Torghast (özellikle legendary konusu)

    2- Pvp sisteminde yeterli/düzenli teammate bulamamak

    3- Raidlerden elde edilemeyen itemleri başka şekilde elde etmenin mümkün olmaması (raid yapacak vakti olmayanlar için bu önemli)


    Bu sebeplerden bırakmıştım. Genel manada blizzardın bize ''Çinli Player'' muamelesi yapmasından şikayetçiydim. Ama gördüğüm kadarıyla artık herkesin herşeyi elde edebileceği ve insanları gameplay olarak yormayacak bir patch gelecek. Özellikle 9.1.5 de gelen düzeltmelerin de neticesinde oyuna geri dönmüş bulunmaktayım.




    World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-PatchEgzolinas Gameryoutube
    #worldofwarcraft #wowtürkçe #shadowlands Blizzard'ın bu hafta açıkladığı 9.2 Eternity's EndPatchi ile ilgili yorumlarımızı paylaşıyoruz. Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=CGX_0zQ_OjU




  • World of Warcraft 17.Yıl Dönüm etkinlikleri başladı.


    World of Warcraft's Anniversary Celebration - Event Guide - Guides - Wowhead




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Kasım 2021; 3:31:11 >
  • Ne demek raidlerde elde edilemeyen itemleri başka şekilde elde edemiyorum ? Boost ne güne duruyor ? vaktim yok diyorsun . Basarsın parayı alırsın boost hizmetini raidlerde elde edemediğin itemleri elde edersin . sonra yok thorgast sıkıcı. yok vakit yetmiyor . yok bilmemne. boost ne güne duruyor arkadaşım ? kendini çinli gibi görüyorsan boost alacaksın bu kadar basit. yok öyle bedavaya.World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Ben p2w konusunda senle aynı fikirde değilim hocam. Hiçkimse para ödediği için benden daha iyi itemlere sahip olamıyor. Böyle bir durum yok oyunda. Benim zaman harcayarak sahip olacağım itemlere,zaman harcamadan sahip oluyorlar sadece o kadar. Bu benim umrumdamı ? hayır. 1 kere olsun boostla ilgili bir araştırma dahi yapmadım. sadece arada bir gold satın alırım o kadar.. Ha eğer benim emek harcayarak sahip olduğum itemlerin çok daha iyilerine parayla sahip olunabiliyor olsaydı o zaman p2w derdim ama öyle bir durum yok benim açımdan. Kim ne istiyorsa onu satın alsın. Arenada karşıma geldiğinde üstündeki itemler onu kurtarmayacak. Oyun tecrübesi,el alışkanlığı vs kurtaracak. Pvp de çoğu zaman kendimden daha yüksek item leveli olanları çok rahat kestiğimi bilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 16 Kasım 2021; 13:34:10 >
  • World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-PatchJason Schreiertwitter
    “BREAKING: Activision Blizzard employees say they're launching a walkout today in the wake of the Wall Street Journal article detailing CEO Bobby Kotick's knowledge of sexual misconduct and harassment at the company. They're demanding that Kotick be replaced”
    https://twitter.com/jasonschreier/status/1460672531002707976
  • Senin emek harcayarak sahip olduğun itemlere ve daha iyilerine para ile sahip olunuyor. boost bunun için varWorld of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

  • Bu bilgiler ışığında benim anladığım boost oyunların değil felsefenin alanına giren bir konu.

  • Boost'u kendi konusunu açarak orada tartışman daha yerinde olacaktır keza bu konunun kirletildiğini düşünüyorum artık.

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Trollüyor musun yoksa cidden okuduğunu anlamaktan acizmisin ? bana 1 tane item göster ki benim dungeon dan alamadığım ama parayla alınabilen. Var mı ? yok. konuşma ozaman..

  • Boost u ne ile alıyorsun ? boost alınca ne alıyorsun ? boost işini legalleştirmek te iyi hani. p2w için size illa ingame store falan gerekiyor. burada para ile satılsın p2w ozaman olur kafasındasınız. Gerçek para ile gold aldığın an p2w oyun. bu kadar net. o parayı boost a basıyorsan senin için olmasa bile bir sürü insanın ulaşamayacağı itemlere ulaşması sağlanmış oluyor. ne ile ? gold ile ! gold ne ile alınmış ? gerçek para ile! bu kadar açık ve net.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 17 Kasım 2021; 12:44:52 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Nerede bu "daha iyi eşya" linkler misin?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 17 Kasım 2021; 13:26:29 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Laf ebeliği yapıyorsun başka birşey değil yaptığın. P2W in tanımından bir habersin. Parayla alınan ama benim dg veya pvpden elde edemediğim daha iyi bir item göster diyorum, gösteremiyorsun. Daha fazla tartışmanın lüzmu yok bence.

  • Oyunda yıllardır oyunu yapan firma tarafından gerçek para karşılığı gold satılıyor, burada hala p2w tartışması yapıyorsunuz. Hele "benim zaman harcayarak alamadığım eşyayı para harcayarak alan yoksa oyun p2w değildir" diyenler çok komik. Oyunun sahibi çıkıp "oyun p2w" dese ona bile karşı çıkarsınız.

  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt

    O satılan altının harcandığı şeye oyunu oynayan herkes altın harcamadan her an erişebilir durumda herhangi bir sınırlama yok.

  • Niye sadece "daha iyi item" işine bağladınız? Bu işin zaman ve emek boyutu da var.


    Paketin başında değil de ortalarında oyuna tekrar başladığımızı varsayalım.

    Hadi bastım parayı tonla aldım. Direkt 60 karakter açıp AH'den bir güzel üstümü epiclerle döşedim.

    Yetmedi raid/m+ ve arena boosta yatırdım. 2 günde kaymak gibi char oldu elimde.


    Sen bu sürede ne yaptın? 60 olana kadar kastın. Yetmedi m0 ve raid findera girmek için bile gear yapmakla uğraştın. Onları toplayıp daha üst ilvl için kasmaya devam ettin.


    Diğer adam üstünü başını 2 günde döşemiş senin bi tarafından ter akarken o keyfine göre at koşturuyor. Raidse raid, pvpyse pvp.


    Ha tabi bütün bunlar olurken grup bulma olayını da unutmayalım. Millet senin düşük ilvl halinle uğraşana kadar diğer arkadaşı alıyor sürekli. Bu adam kasılmaya devam ediyor. Sen kenarda kesinlikle tercih edilmeyip köşeden bunları seyrediyorsun. Her gruptan ret yiyorsun, guildde ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsun.


    Bunu da direkt oynamayı bilmeyen adamlar boost yapıyora bağlamayın. Seninle aynı skill lvldaki adam boost yapsa napcan arenada mesela? Sen gear kasana kadar herif rating kasarak yükselmiş olacak. Sen gearını kasana kadar sezon sonu gelmiş atı alan üsküdarı geçmiş olacak.


    Günün sonunda herkes dediğiniz gibi tüm itemlere erişebilir olacak. Bunların içinden aynı sürede sen 3 item almışken diğer eleman 300 item toplayacak. Bunların yanında süreli achievement falan var.


    Geçtim parayı pulu storedaki lvl boost bile p2w demek için yeterli.





  • Yav kardeşim anlamadiginiz nokta bu anlattiginiz seylerin hepsini bizde biliyoruz zaten ve bunu bilerek oynuyoruz. Ben ustumu vakit harcamadan dizmek istesem 1 gunumu alir en full chari yaparim kendime parayla. Ama ben zaten bu oyunu vakit gecirmek için oynuyorum, bazi seyler cabuk bitince üzülüyorum hatta keşke daha uzun surseydi diye. Ben bir yarış içinde filan değilim ki başkasinin itemleri daha hizli aliyor olmasi benim umrumda olsun ? Ben tek bir soru soruyorum ve oyun P2W diyenler bu soruya cevap veremiyorlar. Parayla alinan ama benim drop olarak alamadigim bir item var mi ? Yok. Konu benim acimdan kapanmistir. Eger bu olsaydi P2W derdim ve bende oynamazdim o oyunu.

    Amac burda paranin miktari vs de degil. Ornegin Xbox series X de Battlefield 5 in tüm silah ve kiyafetlerini acmak icin uğraşıyordum. Birgün definive edition gordum 60 tl neymis bu bi basim bakim dedim yanlislikla satin almis bulundum. Oyuna bir girdimki megerse butun silahlari kiyafetleri vs açıyormuş o paket. O kadar pisman oldum ki aldigima. Ne guzel vakit geciriyodum, kendi kendime kasiyodum dedim.

    Artik anlamaniz ve kabullenmeniz gereken konu şu ; herkes wowu veya diger multiplayer oyunlari sizler gibi bir yarış içine girip bir challenge yaparak oynamıyor. Benim gibi casual oynayan birsuru insan var. Ben saatlerce storyline yaptigimi, meslek kastigimi , achievement kastigimi bilirim siz bunların kacini yaptiniz veya nekadar sure yaptiniz ? Herkesi. Wow oynayis tarzi farkli o yuzden kendiniz rahatsiz oldugunuz şeyleri sanki oyundaki tum oyuncular icin buyuk bir problemmiş gibi lanse etmeyi birakin artik. İsteyen item alsin isteyen gold alsin isteyen boost yapsin banane abi, adam kendi oyun zevkini kendi bitirmek istiyosa kendi bilir.

    Cocukken singleplayer oyunlarda son bolume gelmek icin şifre yazardik onun gibi birsey. Bundan keyif alan varsa wowdaki boostdan da keyif alir bu kadar basit.

    Not. 2004 den beri wow oyuncusuyum. Burdaki bircogunuz sokakta top oynarken ben stv de ally avliyordum. Ozaman da cheat yapip lvl kasanlar vardi anlam veremezdik. Boostun da ondan bi farki yok benim icin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 17 Kasım 2021; 18:6:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • niye, anlaşamıyoruz bu konuda.

    boots, sizin erişmeye çalıştığınız şeylere dolaylı olarak blok koyuyor. bunda anlamayacak ne var,World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

    oyuncunun motivasyonunu düşürmesi bile başlı başına bir olay. bu oyun ciddi anlamda motivasyon istiyor, yoksa kimse gidip günün 8 saatini bir oyuna baymaz.

    adam, xmog peşinde... bu adamın motivasyonu düşürebilecek bir durum. amacından sapmasına, oyunu bırakmasına yol açıyor.


    kimse size, ehehehehe bu oyun leş oynamayın zaaaa demiyor.

    oynayın arkadaşlar, oyunun ölüsü bile şuan ki çoğu mmo oyunlarından iyidir.

    ama gidip de oyunda ki en saçma şeyleri, sırf siz oynuyorsunuz diye burada savunmayın.

     @mczaga   hariç, o her şekilde kılıfına uydurur. adamlar store üzerinden hile satsa, o na bile bir açıklama sunar, biliyoruz seni hocam World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch       





  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.