Şimdi Ara

World of Warcraft Dragonflight inceleme: 'Yepyeni ve keyifli bir deneyim' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Renown kasma konusu çok dağılmış ne yapacağını bilemiyor insan ben ilk 3-4 gün quest muest bişiler yaptım ama yordu artık weekly weekly giderim zamanla dolar.

  • Knight online ve silkroad ile geçti gençliğim. Wow hiç oynamadım hayatımda. Denemek istiyorum ama hiç bilgim yok. Sıfırdan baslayana ne izlemeliyim değer mi baslamaya link atabilecek var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/wow-oynamak-istiyorum-sifir-bilgi--153739414

  • Şu oyunun bi animasyonlarınada el atsalar keşke.

  • grafik önemli değil diyen fanboylar şaka gibi. gidin adam asmaca oynayın o zaman. sinematiklerle bir yere kadar, lore lore sayıklamayın ne lorelar var artık. 2004 yılında değiliz. eso devamke

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Esonun ne farkı var biraz anlatır mısın?İyiyse oraya geçelim.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Esoda wowda oynadım binlerce saat. İkisinide çok severim.


    Eso nun bazı anormal avantajları var. Bir kere ödeme seçenekleri çok esnek. Ayrıntıya giremem çok uzun sürer. Özet olarak sadece 20 tl falan verip ilk paketi alarak oynayabilirsin kimseden geri kalmazsın.


    İkincisi oyunda çok esnek. Elinden asa ile tanklık yapan bir büyücü olabilirsin mesela.


    İngilizce bilmeyen boşuna oynamasın oyun hikaye odaklı diğer mmolar gibi git 50 tane kıl topla 100 tane tavşan kes olayları yok bunda pek.


    Grafik olaraksa özellikle büyü efektleri çok başarılı oyunu en yüksek ayarlarda oynayabilirsen. (3060ti ister bu durumda en az)


    Eso nun en büyük sıkıntısı oynanışı hantal bir oyun. Bazen komutlarınıza tepki vermiyor yada versede anlamıyorsunuz geri bildirim çok zayıf. Zaten bu konuda blizzardın eline kimse su dökemez özellikle sesli geri bildirim konusunda. Elder scrolls atmosferi ve dünyası herkese göre değil çok karanlık bir dünya ben Morrowindden beri oynarım fanatiğiyim.


    Wow daha geleneksel bir mmo ama artık çok sıktı beni sürekli aynı şeyler. Eskisi gibi yeni bir exp. gelsinde yeni şeyler keşfedelim olayı bitti o yüzden benim için wowda bitti.


    Aslına bakarsanız mmo tür olarak bitti uzatmaları oynuyoruz. Açıkçası bazı oyunlar çıtayı o kadar yükselttiki artık mmo açtığımda inanılmaz dandik geliyor bana herşey. MMO lar diğer türlerdeki nesil atlayışını gerçekleştiremedi hala eski dinozorlarla devam etmeye çalışıyorlar ama zombi bir tür artık.





  • Şuanda wotlk dan devam ediyoruz , eğer söylendiği kadar iyiyse bende geçeceğim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoW competitive PvE içeriği, yeniden oynanılabilirliği, sık içerik ve patch gelmesi ile sezon sezon ilerlemesi ESO, Gw2 gibi oyunları geride bırakıyor.


    ESO ve Gw2 olabildiğince dibine kadar casual oyunlardır ve içerikleri çok geç / az gelmektedir.


    Veteran Gw2 oyuncusu olarak ve birkaç sene ESO oynamış bir Mmorpg sever olarak hepsinin yeri ayrı olmakla ve hepsi de iyi oyun olmakla birlikte, karşılıklı mukayese edilmeleri aşırı saçma. Biri diğerinin tadını asla veremez.


    Hepsinin iyi ve kötü yanları mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Aralık 2022; 19:12:6 >
  • feritferitxd F kullanıcısına yanıt

    Gençliğini onlara verdiysen, gerisini de Wow tüketir, hiç başlama bence. Ama yine de Twitch ve Youtube'da Totik channel ile Egzolinas yayıncılarının Türkçe içerikleri başlangıç seviyesi için oldukça iyiler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.