Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32933294329532963297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam, mause ile hedefin üzerine geldiğinde, tank kırmızı çerçeve içine alınıyor ya, hedef kırmızı çerçevede iken sağ tık yap hedefe kitlendi der. tekrar sağ tık onu çözer.
    senin dediğin konu bu. sende aynı hareketi yapabilirsin.
    yanlız bu konuda benim bildiğim en önemli sıkıntı (yanlışım varsa bilenler düzeltsin) kitlendikten sonra topun adamın taretine nişan alıyor. yani taret senin delemeyeceğin bir zırha sahipse anlamsız. aynı adamın yanına yada arkasına geçip gövdesine ateş ettiğinde delme şansın daha yüksek olabilir. düşman tank, o anki pozisyon vs göre değerlendirip kullanmanı tavsiye ederim.
    denedikçe nasıl çalıştığını görürsün.
  • Belki bu aralar herkese yolluyorlardır ama genede yazayım buraya %30 indirim kuponu verdiler bir kaç gün evvel işine yarayacak olan varsa kullandırabilirim 2 gün süresi kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadonanım

    Belki bu aralar herkese yolluyorlardır ama genede yazayım buraya %30 indirim kuponu verdiler bir kaç gün evvel işine yarayacak olan varsa kullandırabilirim 2 gün süresi kalmış.

    Hocam ne için tam olarak indirim kuponu? Ben alabilirim.
  • Herşeyde geçerli değil gibi ama birçok üründe geçerli ne almayı düşünüyorsunuz söyleyin denerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadonanım

    Herşeyde geçerli değil gibi ama birçok üründe geçerli ne almayı düşünüyorsunuz söyleyin denerim.

    IS-6
  • Sovyet ağacı değişikliğe uğrayacak normalde Is-7nin serisinden gidiyordum elimde ıs-3 var ve t10 u araştırdım ama yeni ağaçta t-10 başka tanka çıkacak şimdi t-10 u almalı mıyım yoksa beklemeli miyim ıs-7 için? Birde tier8 pre tank almayı düşünüyorum strv s1 hoşuma gidiyor ama löwe filan da alabilirim siz bana ne önerirsiniz tier8 pre tank?
  • T-10 tankına sahipsen, onun yerine gelecek tanka da sahip olacaksın.

  • Hocam denedim fiyat böyle oluyor isterseniz akşam hallederiz. Oyundan ekleyin _sAdO_ saat 20-22 arası oyunda oluyorum görüşürüz.

  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    tarete değil aslında tankın tam ortasına nişan alıyor.eğer zırhlı bir tanksa otomatik nişan delmiyor. hareket halindeyde arkasına düşüyor vs. benim tavsiyem sadece düşmanın üstüne saldırırken kullanmak çünkü düşman tankıyla yan yana geldiğinizde hem tankı sürüp hem nişan almak zor.
  • S.Conq için çalışıyorum..Churchill ere bulaştım..Tecrübenize dayanarak bu oyunda DW2 den kötü bir tank olacağaını düşünmemiştim..Varmış ya..İlk defa bir tankı altınla geçmeyi yada bırakmayı düşünüyorum..Böylr bir şey olamaz ya..Vallaha yazık bunu oynıyanlara..Tükrük atıyor leblebi bile değil... karşı tank tükürünce deliniyor..Caretta kaplumbağasından yavaş..gidemiyor gelemiyor delemiyor..dönemiyor..yazık ya..vallahi çok yazık..
  • WOWS için...

    [Güncelleme] Bugünkü sunucu duraklaması planlanandan daha uzun sürdüğü için sizlerden özür dileriz. Oyunda kaybetmiş olabileceğiniz muhtemel ilerlemeyi telafi etmek amacıyla herkese bir günlük Premium Hesap vereceğiz. Bunu almak için tek yapmanız gereken 19 Ocak TSİ 08.00 ile 29 Ocak TSİ 08.00 (GMT+3) arasında oyuna giriş yapmaktır.
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    amx 40 ile oynadımıydın? hani spot yapması gerekip 17 ile giden :D ömür törpüsü ömür :)
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Type 5 de ayni 15 dklik maçın 13. Dk sında oyuna anca giriyorum tepelerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewilswale

    T-10 tankına sahipsen, onun yerine gelecek tanka da sahip olacaksın.



    T 10'u yıllar önce satmıştım, söylentiyi duyunca % 40 yılbaşı çamı indirimiyle alıp garaja koydum.

    Napacaksam object 257'yi, maksat yeşillik olsun.
  • bu 6.hissin bir nanesi kalmamış.Vermeye gerek yok bence artık.Nasılsa ilk mermiyi yedikten sonra anlıyorsun spotlandığını,ondan sonra ışık yansa nolur yanmasa nolur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis


    quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Bu MM duzelecegine giderek kotulesiyor herkes mi sikayetci olur MM den :( Cekisme olmadigi asikar, boyle oyunlarda ne kazanan mutlu nede kaybeden. Birakin kaybedince bile keyif almayi kazaninca bile keyif almiyorum.

    hay ağzınla bin yaşa.. aynı şeyden muzdaribiz.. herkes gibi.. ya 2-3 dk da domates olup ölüyoruz takımcanak :) yada karşı takım ölüyor, öldürecek adam bulamıyorsun biraz uzaktan gidince.. çekişme yok..
    dün 21 maç yapmışım wr %42 :( üst üste 7-8 maç 1-15 bitti.
    paranoyak oldum komple teorisi üretiyorum; bu wot heralde ortalamaları dengelemek için oyunculara ayar veriyor. mesela bir önceki gün wr'im %60 küsürdü. heralde bu adam geçen gün çok kazanmış, böyle olmaz bunu bi aşağı çekelim diye dandik, yenileceği baştan belli takımlara veriyorlar sanırım. sanki rng bile yenilinen maçlarda devreye giriyor ve vurması gereken vurmuyor.. belki komplo teorisi ama bu noktada bir mantığı da var gibi..
    tamam iyi bir oyuncu değilim, daha tecrübe kazanmam lazım, 3000 maçla, daha yeni tier 8-7 almış biri olarak çok yolum var ama örn.NDS gibi oyuncuların performansını anlamak mümkün değil. MM böyle iken nasıl wn8 değerleri bu kadar yüksek inanılır gibi değil. yaa 3 maç yapıyorum hepsi 1-15 / 3-15 arası bitiyor. yenilen takımın elemanı iken nasıl wn8 imi bu kadar (unicom seviyesinde) yüksek tutabilirim ki? bir kere baştan takım mal. can puanım kadar dmg veremeden ezip geçiyor karşı takım.. nasıl bu kadar başarılı istatistikler yapılabilir anlam veremiyorum. benimde şansımın yaver gittiği, gerçekten süper teknik/taktik oyunlar çıkardığım maçlar var ama bu sürekli olmuyor. patates takımla ne yaparsan yap.. önde gitsende, arkada beklesende ne yaparsan yap ezip geçiyorlar.. varsa bu oyunun bir kursu ben yazılmak istiyorum :)
    üstad NDS sözüm sana :) aç bir kurs yazılalım :)neyse ücreti veririz :)

    Asıl takım ezilirken tonlarca hasar atılıyor üstüme doğru gelen ne yaptığını bilmeyen bir sürü tavuk daha ne isterim



    Benim takımımda başka iyi oyuncular olduğu zaman yüksek hasar ortalamasını yakalamak için adamlarla yarışa girmek zorunda kalıyorum. Kendi takımımda bana düşman gibi düşünebiliriz



    Oyundaki amacım nasıl oynadığımı çok etkilemiştir yeni başladığım zamanlar win rating e çok önem veriyordum, mesela sürekli 3lü müfreze atardım hasardan çok zafer almayla ilgiliydim daha sonra hasara önem vermeye başladım böyle olunca gelen tüm müfreze isteklerine decline i basıyordum gibi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bişey var. 30-40 canı kalmış bir tankı yoketmek mi yoksa başka bir tanka 400 vurmak mı kişisel kazanç olarak daha karlı olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilasGrives

    Arkadaşlar merak ettiğim bişey var. 30-40 canı kalmış bir tankı yoketmek mi yoksa başka bir tanka 400 vurmak mı kişisel kazanç olarak daha karlı olur?

    30-40 canı kalmış ama 1000 hasar veren bir tankı öldürmek, 450 hasar veren bir tankı öldürmekten daha değerli. Takım için yararlı bir şey yapacaksan böyle yapmalısın fakat kazanç olarak hasar daha fazla exp ve para getirir.
  • Takıma yardım bakımından dediğiniz doğru tabi ki ama kişisel olarak getiriyi merak etmiştim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilasGrives

    Takıma yardım bakımından dediğiniz doğru tabi ki ama kişisel olarak getiriyi merak etmiştim ben.

    genelde 1 kill 400 hasardan fazla deneyim verir ama deneyim hesaplamasinda cok fazla degisken var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32933294329532963297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.