Şimdi Ara

World of tanks pay to win mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslarla yeni bi oyuna baslamayı dusunuyoruz, bu oyunun cok ilgi gordugunu gorduk ama pay to winse hic bulasmıcaz. öylemi ?



  • Büyük ihtimalle, yıllardır oynadığımız güzel bir oyun. Aksiyonu bol ve gerçekçi. Başlamanızı tavsiye ederim.
  • Merhaba, tabiki oyunun duayenleri daha detaylı yorumlar yazacaktır istersen ama özet geçmek gerekirse para ödemen ilk etaplarda şart değil. Kazanman yada tank öldürmen için paraya ihtiyacın yok.
    ancak paralı premium hesap üyesi olursan çok daha kısa sürede oyunda ilerleme gösterebilirsin. Bildiğim kadarıyla normal oyunda 1 birim para + 1 birim deneyim puanı kazanıyorsan, premium üye her ikisinde de 1,5 kazanıyor. yani %50 avantajlı olarak ilerlersin.
    Tier 7 ve sonrası tanklarda, oyun sonunda para kazanabilmen için ya çok iyi oyunlar çıkarman gerekli yada premium hesabın olmalı. çünkü o seviye tankların mühimmat ve tamir masrafları ancak 1,5 katlık gelir kazancı ile dengelenebiliyor diyebiliriz.
    Ben oyuna bugüne kadar para vermedim. çok fazla oyun oynayacak vakit bulamıyorum ama oynadığım zamanlarda da premiumsuz da keyif alıyorum. Bu biraz da bu konuya nasıl baktığın ile alakalı.




  • bence başlayın bi tier5 e kadar oynayın. beğenirseniz vip alıp oynarsınız devamında.t

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır oynuyorum. Bu oyun kanserden daha tehlikeli. Kanser yavaş yavaş öldürür bu oyunda sinirlenerek ölürsün. Yukarıda belirtildiği gibi kesinlikle pay to win değil daha kötüsü pay to playdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterGourmet -- 14 Nisan 2017; 23:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun pay to win değil ama hiç para ödemesseniz 10. seviye tank alana kadar yaşlanıyorsunuz.
  • Bak bu konuya en basit şekilde şu adresin link'ini vererek cevap veriyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/defender-ya-da-obj-252u-bi-daha-satisa-girer-mi-sizce--125357250
  • Pay to time diyebiliriz tier 8e kadar, 8den sonra ekonomi de zorlasiyor, ama troll bir tier 5-6 tankiniz varsa destek olabilirsiniz. Sonuc olarak konsepti seviyorsaniz tavsiye ederim, bu arada 35000 civari mac yaptim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunu Pay to Win yapan unsurlar nelerdir?
  • oyun pay to help dir.oynarsınız onlara para yardımı yaparsınız..karşılğı şartlara göre değişir..para harcamadan da oyanabilen bir oyun ama..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Bir oyunu Pay to Win yapan unsurlar nelerdir?



    TL ile satın aldıgın bi özelligin seni diger kullanıcıların önüne geçirmesi
  • dostum oyun maalesef ki p2w yolunda adım adım ilerliyor.Bir defa oyunda ilerlemek istiyorsan kesinlikle pre hesap almak zorundasın. tier8 tanklara kadar sorun yok.pre hesapta coins yetiyor lakin t8 den sonra pre tank almanda gerekiyor.Pre tank demek hem mürettebat hemde daha fazla coins demek.Ben 4k savaşta ilk t10 tankımı aldım ama garajda yatıyor oynayamıyorum :) p2w için bir örnek daha pre tanktan bahsetmiştim. Normalde t8 pre tank normal t8 lerden güçsüz olması gerekirken (p2w olamamsı için) artık son çıkan tankların hepsi op düzeyde. bir defender bir chrysler amk ortalığın kendi tierinde :)
  • Kesinlikle başlamayın bu oyuna. Rezalet bir oyundur. Parayı basan premium alır, senin 5 ayda zor bela toparladığın parayı/XP'yi 2 haftada alır. Kasarsın kasarsın en sağlam tankı alırsın, adam sana GOLD mermi atar zırhının hiçbir özelliği kalmaz deler geçer.

    Üstteki arkadaşın dediği gibi KANSER sebebidir
  • Para vermediğimiz oyun kalmadı artık arkadaşlar, Dota oynayan LoL oynayanlar bile bir süre sonra kostüm falan alıp dünyanın parasını vermiş oluyor.
    İllaki bir online oyuna para veriyorsunuz maalesef.

    Edit:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 30 Mayıs 2017; 16:52:56 >




  • Oyun p2w veya p2w değil demek biraz zor. Premium mantığı hemen hemen her oyunla aynı pek değinmeye gerek yok.



    Premium tankların avantajı da neredeyse premium hesap gibi diyebilirim ama son zamanlarda premium tanklarda dengesizlikler olabiliyor. Bu tanklar ilk çıktığında muadili tankların standart halinden iyi, tankların elit halindense kötü olacaklardı. Bazen bu denge bozuluyor.



    En sıkıntı kısım ise premium mermi. Bu mermilerin zırh delişi daha yüksek ve altın veya oyun kredisi ile alınabiliyorlar. Oyunu p2w özelliğe sokabilecek tek yer burası bence. Oyun kredisi fiyatları da tuzlu 2 tane bile kullansan ortalama performanslı oyunda zarar ettirir.



    Bireysel oyunlarda pek p2w havası sezmezsin oyunda. Tanklar t1-t10 arası ayrılmış hemen hemen her tank bi alt tierdeki tanktan güçlü t7 hatta t8e kadar karşıdakinin ne kullandığının pek önemi yok rakibe denk tankın yoksa zor durumdasındır pozisyon kollaman ve kaçamak oynaman gerekir. Eğer denk tanklar varsa ikinizde de premium mermi kullanımı büyük farklar yaratır. Sen düz merminle delemezsin karşıdakini ama rakip pata küte vurur zayıf nokta bile aramaz hatta. Bende kendi oyunlarımda sürekli premium mermi kullanana çok az rastlıyorum. Denk gelirsem duruma göre farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ya da yapamadan ölüyorum.



    Wot daha çok biraz arcade bir oyun pek yarışmacı değil. Zaten oyunda insanların premium hesabı, premium tankı veya premium mermi kullanmasından ziyade kendi takımında oynayayan veya oynayamayan oyuncular seni rahatsız edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk başlardan kesinlikle değil ama sonlara doğru kesinlikle Pay To Win!
    Löwe Alman zırhlısı aldım toplam 170 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam aldığıma pişman oldum çünkü alıyorsun almakla bitmiyor. Garaj parası verecen bir 30 TL sonra mürettebat alacaksın orta seviye mürettebat 50TL daha sonra oyun içi kazandığın deneyimler premium deneyimler olduğu için direk tank almak için bozamıyorsun normal deneyimlere döndürmen lazım oda bir para tek seferli değil hemde baya bir deneyimi belki 60 TL ye döndürebilirsin.
    Herşeyi geçtim tank süper mi ? Bu soruya şu yanıtı vereyim rezalet ağır bir tank Maus bir bu iki Allah düşürmesin kısaca.




  • Arkadaşında dediği gibi tier 8 hatta tier 9 a kadar pay to time demek daha doğru olur. Premium hesaplarda gerek kredi gerekse deneyim % 50 daha fazla kasılıyor. Eğer tankda premium ise o tank üzerinden o ırka mürettebatta kasabilirsiniz. Mesela herhangi bir alman tankı kasacaksınız ( grille, e100, maus vb ) löwe ya da başkaca bir premium alman tankı alıp mürettabatı bu tanklarda çok daha hızlı eğiterek yanılmıyorsam 200 gold karşılığında premium olmayan diğer tanklara aktarabilirsiniz. Genelde sadece komutanı aktarırlar oda 6. his için. Bu arada löwe iyi para bırakıyor. Kaç maç yaptığımı hatırlamıyorum ama kısa bir sürede görevlerinde yardımıyla 10 M e yakın para kasmısmıştım. Tabi az da olsa liberte ninde katkısı var.

    Tier 9 dan sonra özellikle Tier10 da işler değişiyor. Ya bir maç tier 10 yapıp 2-3 maç tier8 ya da daha altı yapacaksınız ya da premium hesabınız olacak. Bende pre var genelde grille ya da BC oynarım ( sevdiğimdem )para ya az ilerliyor ya da eksiye gidiyor :D Para kasacaksan ve pre yoksa ki olsa bile en fazla tier 8 ile oynayacaksın.

    Tek başına oynayacaksan ve tank aşığı değilsen sıkabilir. Ama ekipce oynayacaksanız birde oyun sararsa bir hayli zevk verir. Çünkü genelde oyunu kayabetmenin en başlı sebebi diğer takım üyelerinin sizden farklı takılması. Ya da beklediğiniz anda desteğin gelmemesi. Veya zeka problemleri olmaları. Ben mesela Knight Online oynuyordum hile artınca ekipce Silkroad'a geçtik, ekip dağılınca pointblank'a yöneldim. Orda da hile tavan yaptı wot'a geçtim. Onlardaki zevki alıyormuyum doğrusu Knight'ın yanından bile geçemez. Hatta karşı kaldırımdan bile geçemez. Ama idare eder. Biraz daha yazmaya devam edersem Knight'a geri dönecem heralde :D :D :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.