Şimdi Ara

World of Tanks oynayanlar neden böyle??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oda arkadaşım bu oyunu oynuyor her gün film izliyoruz bir tank görüyor filmi durdurup özelliklerini anlatmaya başlıyor. Sınıftan bir çocukta bu oyunu oynuyormuş onunla her konuşmamızın sonunda konu tanklara bağlanıyor ve kendini çok bilgili kültürlü sanıyor.

    Hepiniz mi böylesiniz? Neden böylesiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kessinlikle katiliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah guzel tespit, bir ara ilgimi cekip tum 2nci dunya savasi tarihini okumuslugum var. Arkadas da boyle hareket ediyorsa bence onu kucumseme, iyi bir sey yapiyor en azindan arastirip konusuyor, sevin onu :D
  • Bu sadece wotla alakalı değil ikinci dünya savaşı fanatiklerinde genel olarak bulunan bir özellik. Bak adamın elinde ppsh var bak bu thompson bak m1garand bak panther bak stalingrad vs vs.
  • LOTR
    Harry Potter
    Game of Thrones
    Allien
    Marvel
    DC

    ile bilgisi olanlarda bu şekilde çok ta şeetmemek lazım :p
  • bende 3 yili askin suredir wow oynuyorum.
    etrafta su gemi sole bu gemi bole demiyorum ama evet istemsizce savas gemilerini incelemeye sevk ediyor ne yalan soyliyeyim😁

    ama allah inandirsin bi mushasi diye bi japon zirhlisi var akillara zarar.hele o harugumo yokmu😍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen tanklar konusunda kara cahilsen herkes kara cahil olacak değil...
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    WOWS şimdi youtube kanalında 40-45 dakikalık gemi anlatımı videoları da koymaya başladı. İlgili isen izleyebilirsin.
    Bu arada forumda WOWS konusu yok sanki değil mi?
  • Evet WOWS icin konu acmadik. Zaten forumda pek oynayani da yok :) Toplasan 5 kisi ancak cikar.
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt
    evet forumda wow bolumu olmali.ama dunya genelinde oyuncusu fazla yok galiba.en fazla 25 bin kullanicinin oldugu zamanlar gordum.

    birde bu ucak genilerinin yeni hali oyunu wot ye cevirmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Uçak gemilerinin yeni hali çok güçlü olmuştu. Kasıp t10 gemiyi bile açmıştım. Bir sonraki güncellemede öyle bir nerf yediki şu an uçak gemisi kullanan çok az zaten. Ben de arada görev falan olursa girip oynuyorum.
    Her durumda ilk haline göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eskiden aynı anda 3 grup uçağı gönderiyordu haritanın her yerine, DD olarak saklanamıyorduk. Şimdi hiç değilse bir grup havada kalıyor. Onunda gemiden kalkıp ilgili savaş noktasına ulaşması zaman aldığından o noktada da avantajlı yine.
    Olan sadece AA'sı olmayan BB'lere olmuştu. Ama bu son nerf ile onlarda çok rahatladılar. T10 savaşta bir torpido 3k vuruyor alt tarafı.Denk getirsen bile BB'ye hiç gibi geliyor. Olurda su aldırırsa kırk yılda bir işe yarıyor.

    Oyuncu sayısı az. Ama konu açılırsa belki yeni arkadaşları kazandırabiliriz:)
  • Şimdi bu 2. dünya savaşında yapılan araçlar ve savaşlar ile alakalı. Ben belgesellerini filmlerini de izledim (T-34 diye bir film var izle çıldırırsın :D ) İşin aslı şu ki adamların yaptıkları araçlar teknolojiler ve bir insanın yaptığı bu canavarların yapabilecekleri...
    Mesela benim için her ortamda rus tankları her zaman alman tanklarının canına okumuştur. Mesela rusların t34 tanklarının alman tiger I tanklarını avladıkları görülmüştür ki ruslarınki orta almanlarınki ondan tam 5 gömlek üstün bir ağır tanktır daha teknolojiktir. ama ruslar öyle düz ve küt bir tank yapmışlar ki çamura komple batsa genede çalışacak bir tank aynı AK 47 gibi. O yüzden bu arkadaşlarda bizim gibi böyle araştırma meraklısı ise bence çok iyi birşey yapıyorlar. :D
  • T34ler Alman Panther’leriyle kıyaslanabilir ama tiger karşısında hiç şansları yoktu. Yaptıkları şey bir tiger mı var sürüyü üstüne gönder. Tiger 5 10 tanesini yok eder de anca t34ün biri iş yaparsa yapar. Piyade savaşları da böyle olmuştur. Almanlar öldürdükçe, patlattıkça yenisini yollamışlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calaelen C kullanıcısına yanıt
    sonuçta arenada t34 ile tiger 1vs1 kapışmıyor, savaş ortamı. sovyetler bir tane üreteceklerine bir sürü üretip savaşı kazanmışlar. maalesef gerçek hayatta tigerlerin t34lere karşı pek şansları olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm oyuncularda var olan bir durum bu aslında. ister ki herkes, her yerde onun oymağı oyun ile ilgili konuşuyor olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.