Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
43
Favori
132.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Normal kart başvurusu yapıp sonradan aidatsız karta çevirmenin mümkün olması lazım. Dilerseniz o şekilde deneyebilirsiniz.
  • ykstrue kullanıcısına yanıt
    bazı yerlerde 1 sene dolmadan olmuyor diye duydum birde aidat alırlar falan şuana kadar kaptırmadım hiç😁😂

    yine de teşekkürler hocam.Arayıp sorayım en iyisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı Kredi internet şubesinden World Eko ya başvurabiliyor. Yapı Kredi internet şubesi kullananlar Kredi Kartı başvurusa girdiğinde orada seçeneklerde World Eko kart var ben başvurdum hemen onaylandı , kart geldiğinde de World Eko ya bağlı World Gold isteyeceğim bakalım kabul edecekler mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 28 Haziran 2020; 19:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. kartınız geldiğinde ekoya bağlı gold talep ederseniz sonucu yazarmısınız? ben bir kaç defa talep ettim kabul etmedilerde. alan nasıl alıyor anlayamadım kriterleri acaba :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trovin

    hayırlı olsun. kartınız geldiğinde ekoya bağlı gold talep ederseniz sonucu yazarmısınız? ben bir kaç defa talep ettim kabul etmedilerde. alan nasıl alıyor anlayamadım kriterleri acaba :)
    Sonucu yazarım hocam kart şuan Kuryenet te

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yıllık ykb müşterisiyim gold kartımdan aidat kesmişler, aradım maaş müşterilerinizden de mi aidat alıyorsunuz diye sordum, evet dediler. İptalini istedim tamam iptal ettik dediler.
    Buna istinaden bende gold kartımı ekoya çevirttim. Konuşma sonunda eko kartıma bağlı aidatsız gold alabiliyor muyum diye sordum, size platinum verelim dediler, bende kabul ettim.
    Anlayacağınız ykb oldukça garip bir banka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 2 Temmuz 2020; 11:13:57 >
  • trovin T kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, ilk bağlanan müşteri temsilcileri genelde bu konuyu bilmiyorlar. o yüzden bağlanan ilk kişiye kredi kartı bölümüne beni bağlıyabilir misiniz diye iletin. kredi kartı bölümündekiler bu konuyu bildiği için hemen yardımcı olacaklardır.
    bende ilk aradığımda ilk çıkan kişi olmaz filan demişti. bu şekilde bağlatınca 2 farklı kişiye bağlanmıştım ikiside konudan haberdardı ve işlemi yaptılar. ekoya bağlı gold kartımı yaklaşık 2 yıldır aidatsız kullanıyorum.
  • uguraci kullanıcısına yanıt
    merhaba :)

    çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için.
    birde dediğiniz şekilde deneyeyim bu hafta tatile çıkacağım dönüşte ararım ve sonucu yazarım mutlaka.

    peki direk bağlarmı kredi kartı bölümüne bağlayın dersem? birde ekoya bağlı world gold değilde adios istiyorum o şekilde olabiliyormu yoksa standart olarak world gold mu veriyorlar bilginiz varmı acaba?
  • trovin T kullanıcısına yanıt
    merhaba, bende gold var bende platinum istiyordum. dün müşteri hizmetlerini aradım. kredi kartı işlemleri diyin daha sonra aidat iadesi diyin sizi kredi kartı ile ilgilenen yere bağlıyorlar. kendim için sordum. size kampanyayı gold karttan yapmışız dedi. platini deniyeyim dedi. baktı. platine çevirirsek aidat almaya başlar dedi. bende olduğu gibi kalsın dedim. bu şekilde almaz değil mi diye teyit ettim. eko kartı kapatmadığınız, iptal etmediğiniz sürece gold kart aidatınız çıkmaz dedi. eşime de gold karttan ek kart çıkartmıştım. ona da aidat çıkmıyor. sanırım en çok gold karttan yapıyorlar bu kampanyayı. sizde bir şansınızı deneyin.
  • uguraci kullanıcısına yanıt
    tekrar merhaba, gelecek hafta arayıp bir şansımı deneyeceğim :) sonucu yazarım mutlaka. bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim :)
  • World eko kartım geldi , bankayı aradım eko karta bağlı gold kart alabilir miyim diye vermediler. Kampanya yokmuş öyle dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taktaktikitikitak

    World eko kartım geldi , bankayı aradım eko karta bağlı gold kart alabilir miyim diye vermediler. Kampanya yokmuş öyle dedi.
    konuyu kart bölümü ile mi görüştünüz? bilgi oradan geldiyse kartınızı bir süre kullanın, 3-5 ay sonra tekrar deneyin. kartınızı yeni aldığınız için olmamış olabilir.
  • Hocam gold kartın hiçbir esprisi yok sadece görüntü var bende kullandım eko ve mor kartla herşey aynıydı şimdi adios premium kullanıyorum çok iyi kampayalar oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realjackal R kullanıcısına yanıt
    Bende maaş müşterisiyim bizden hiç aidat almıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün worldcardımı Eko karta dönüştürdüm, devamında gold card talebinde bulundum ancak, Eko'ya bağlı gold card verilmediğini belirtti müşteri hizmetleri. İkinci bir kart olarak çıkarırsam da, yıllık üyelik aidatının alınacağını belirtti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funk Wizard

    Bugün worldcardımı Eko karta dönüştürdüm, devamında gold card talebinde bulundum ancak, Eko'ya bağlı gold card verilmediğini belirtti müşteri hizmetleri. İkinci bir kart olarak çıkarırsam da, yıllık üyelik aidatının alınacağını belirtti.

    Başka bir müşteri temsilcisi ile tekrar görüşürseniz iyi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 14 Aralık 2020; 16:4:57 >
  • Arkadaşlar ben de Worldten Ekokarta geçtim. Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet şubedeki eko kart seçeneğini kaldırmışlar daha önce vardı şimdi göremedim. Müşteri hizmetlerini arayıp başvurdum mevcut world kartım vardı zaten hemen onaylandı. Gelsin diğerini iptal edicem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 15 Mart 2021; 15:52:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulex

    internet şubedeki eko kart seçeneğini kaldırmışlar daha önce vardı şimdi göremedim. Müşteri hizmetlerini arayıp başvurdum mevcut world kartım vardı zaten hemen onaylandı. Gelsin diğerini iptal edicem.

    Bende mobilden başvursam mı diye düşünüyordum. World Eko seçeneği yoksa o zaman müşteri hizmetlerinden mi başvurayım?

    Bankalar çok uyanık hemen üyelik ücreti pahalı kartı çakıyorlar. Bende kapattım benimkini , baktım ücretsizi varmış alsam mı diye düşünüyorum. İnternetten alışveriş için lazım oluyor. Daha da olmadı ininal kart alacam bankayla uğraşmamak için.

  • huncacare kullanıcısına yanıt
    World Eko harika bir kart, yüksek limit almak çok kolay , diğer bankaların ücretsiz kartlarıdan kat kat daha iyi, taksit sayısı bol, puanı bol, diğer kartların çoğunda temassız yokken world eko’da temassız mevcut. Mesela garantinin bonus flexi ve akbank free kartlarını bana milyarlar versenizde almamda kullanmamda (gerçi Hayatımda Akbank-İng-Şekerbank-Halkbank-Vakıfbank Hsbc bankalarının şubelerine girmişliğim dahi yoktur.)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.