Şimdi Ara

WordPress OTO İçerik Üret! 7Doz SEO Harikası İçerik Üretici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7Doz İçerik Üretici Eklentisi

    Sektör kısıtı bulunmaksızın aklınıza gelebilecek her sektörden WordPress siteleri için profesyonel içerik üretici eklentimizi kullanın. Sitenize tek bir tıklama ile kurabileceğiniz içerik üretici eklentimizi satın alarak Türkçe, İngilizce, Almanca dahil birçok farklı site dili için kolayca içerik üretimi yapabilirsiniz. Eklenti sadece birkaç saniyede özgün, SEO uyumlu içerikler üretir ve yayına alır.


    7.500 TL yerine 2.000 TL'den 7Doz İçerik Üretici eklentisinin sınısız kullanımını satın alabilirsiniz.

    Shopier üzerinden sipariş vermek için tıklayın.


    7Doz İçerik Üret Özellikleri

    WordPress yapay zeka içerik üretici eklentisi, her sektöre ve her dile profesyonel içerikler üretmenize olanak tanır. Kurumsal sitelerden haber sitelerine, bloglardan magazin sitelerine dek birçok site çeşidinde 7Doz eklentisini tercih edebilirsiniz. 7Doz içerik üretici eklentisi genel özellikleri şu şekildedir;

    • Sadece bir içerik başlığı girerek profesyonel içerik üretebilirsiniz.
    • Site dili veya site sektörü fark etmeksizin her sitede kullanabilirsiniz.
    • Başlık dışında kategori, etiket, öne çıkan görsel, yazı yayın zamanı seçebilirsiniz.
    • Sitenize özel Prompt ile kolayca içerik yazım türünü değiştirmeniz mümkündür.
    • İçeriklerinizi sadece 2-3 saniyede üretir; bir saatte yüzlerce içerik üretebilirsiniz.
    • API sorunlarına karşı kendi OpenAI API’nizi kolayca ekleyip kullanabilirsiniz.


    7.500 TL yerine 2.000 TL'den 7Doz İçerik Üretici eklentisinin sınısız kullanımını satın alabilirsiniz.

    Shopier üzerinden sipariş vermek için tıklayın.


    7Doz İçerik Üret Nasıl Kullanılır?

    7Doz WordPress içerik üretici eklentisinin kullanımı son derece kolaydır. Eklentiyi satın almanızın ardından sitenizin WordPress admin paneline giriş yapıp sol menüde sırasıyla “Eklentiler > Yeni Eklenti Ekle > Eklenti Yükle” adımlarını takip edip size verilen “7Doz.ZIP” dosyasını sitenize ekleyebilirsiniz. Ardından “Etkinleştir” butonunu kullanarak eklentiyi aktif edebilir; sonrasında sol menüde bulunan “7Doz İçerik Üret” sekmesini kullanarak eklentiyi sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Eklenti üzerinden içerik üretimi ve içerik yayınlama işlemi son derece kolaydır. Eklenti kullanım videomuzu izleyerek çalışma sistemini daha iyi anlayabilirsiniz.

    Eklentinin API ayarları ve prompt ayarları gibi işlemler için aşağıdaki rehberi takip edebilirsiniz. Öncelikle eklentinin ZIP dosyası her konuda hazır olarak sunulmuş ve kullanıma hazır olarak düzenlenmiştir; ancak yine de API anahtarını değiştirmeniz gerekebilir. Eklentimiz GPT-3.5-Turbo API’si kullanmakta ve özel prompt/ayarlar sayesinde profesyonel içerik üretmektedir. Kendi API’nizi eklemek için şu adımları takip etmelisiniz;

    • Sol menüde “Eklenti Düzenleyici” seçeneğini bulun. Bu kısımda 7Doz eklentisini seçerek kaynak kodlarındaki “İndex.php” sayfasına erişin ve 16-20 arasında değişen kod satırlarının içinde $openai kod satırını bulun. Bu kod satırında “OPENAI-KEY” kısmına kendi OpenAI API anahtarınızı girmeniz yeterlidir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.