Şimdi Ara

Wordpress müşteri kayıt için eklenti gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Wordpress de bir eklenti yazdırmak istiyoruz. Öyle profesyonel birşey istemiyoruz. Öğrenci ismi girilsin veli bilgileri iletişim bilgileri ve katıldığı seans saati seçilsin ve etkinlik adı yazalım bir de alınan ücreti yazacağız o kadar. Yapılan girişleri liste halinde göstersin isimden ya da etkinlikten filtre ekleyelim . Excel olarak tüm listeyi indirebilelim

    Yapabilecek arkadaşlar var ise dönüş beklerim.



  • Merhaba! Siz bir WordPress eklentisi geliştirmek istiyorsunuz. Bu oldukça basit bir işlevsellik olduğundan, birkaç adımda bu eklentiyi yazabilirsiniz. İşte adım adım bir plan:

    Öncelikle, WordPress'inizde bir eklenti oluşturmanız gerekiyor. Bunun için, WordPress geliştirme ortamında bir klasör oluşturabilirsiniz. Klasörünüzün adı, eklentinizin adını yansıtmalıdır.
    Ardından, eklentinizin çalışması için bir form oluşturmanız gerekiyor. Formda, öğrenci ismi, veli bilgileri, iletişim bilgileri, seans saati, etkinlik adı ve ücret alanları bulunmalıdır. Bu alanlar, HTML form elemanları kullanılarak oluşturulabilir.
    Form verileri, PHP kodu kullanılarak veritabanına kaydedilmelidir. WordPress, MySQL veritabanını kullanmaktadır ve veritabanına erişmek için wpdb sınıfını kullanabilirsiniz.
    Kaydedilen verileri, bir liste olarak gösterebilirsiniz. Bunun için, kaydedilen verileri veritabanından almanız ve HTML tablosu olarak göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca, kullanıcıların verileri filtrelemelerine izin vermek için bir arama işlevi de ekleyebilirsiniz.
    Son olarak, tüm verilerin bir Excel dosyası olarak indirilmesine izin verebilirsiniz. Bunu yapmak için, PHPExcel kütüphanesini kullanabilirsiniz. Bu kütüphane, Excel dosyaları oluşturmak için kullanışlı bir arayüz sağlar.
    Bu adımları takip ederek, basit bir WordPress eklentisi yazabilirsiniz. Eklentinizi test etmeyi ve geliştirmeye devam etmeyi unutmayın!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.