Şimdi Ara

wordpress hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir iş ilişti gözüme bana kim yardım eder dedim dedim yine soluğu yanınızda aldım

    Bir siteye haber hazırlamak için iş buldum.Site wordpress tabalıymış.İçerik editörlüğü yapacak kadar wordpress bilmem şart koşulmuş.(seo uyumlu bilmem nelerde var işin içinde).Araştırma ve haber yazma kısmını yapabileceğimi düşünüyorum.

    Sorun teşkil eden yer ise, daha önce hiç web sitesi işiyle uğraşmamış olmam ve word press hakkında en ufak bilgim olmaması.İş ararken denk geldim bu ilana.20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Orta okuldan beri bilgisayarla haşır neşirim ama hiç kodlama işi filan yapmadım.

    Ne diyorsunuz altından kalkabilir miyim bu işin?Wordpressi kendi imkanlarımla çok fazla zaman ayırmadan kısa sürede öğrenebilir miyim?Nasıl bir yol izlemeli, yardımcı olursanız sevinirim.







  • Yok mu fikir verecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.wordpress.com 'dan ücretsiz bir blog açın. Paneli biraz kurcalayın, kısa sürede çözersiniz. Yapacağınız sadece haber yazıp düzenlemekse zor bir şey yok zaten.

    O (seo uyumlu bilmem nelerde var işin içinde) dediğiniz şeylerin neler olduğunu da yazarsanız iyi olur. İşi zor kılabilecek kısım o olabilir belki de.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapley48

    www.wordpress.com 'dan ücretsiz bir blog açın. Paneli biraz kurcalayın, kısa sürede çözersiniz. Yapacağınız sadece haber yazıp düzenlemekse zor bir şey yok zaten.

    O (seo uyumlu bilmem nelerde var işin içinde) dediğiniz şeylerin neler olduğunu da yazarsanız iyi olur. İşi zor kılabilecek kısım o olabilir belki de.

    Kolay gelsin.

    öncelikle teşekkür ederim.paneli kurcalıyordum bende.internetten yeni bir tema indirip themes klasörüne attım ama panelde görünüm/temalar arasında gözükmüyor.neden olabilir?

    seo uyumlu eklenti girebiliyor olmalıyım sanırım




  • wp-content/themes/ klasörüne attıysanız görünmesi gerekir. Tema dosyalarının bulunduğu klasörü attığınıza emin olun. İçe içe klasörler olmasın.

    Yani; /wp-content/themes/temanızın-adı/ klasörünü açtığınız zaman tema dosyaları karşınıza geliyor olmalı. Dosyalar ondan sonra gelen bir alt klasörün içinde olmamalı.

    Ya da emin değilim ama tema-script versiyon uyuşmazlığı da olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.