Şimdi Ara

Wolfenstein mı Batman mi Re5 mi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyondabir

    1-wolfenstein

    2-Prototype

    vsvs

    bence batman ilk 10 bile giremez

    bende beyenmedim yaa pek ama daha bitirmedim ön yargılı olmamak lazım bazı oyunlar oynadıkça daha zevkli oluyor dün call of juarez bound in blood u indirdim mükkemmel oyun bence onu oyna
  • hemen hemen cikan her türlü strateji haric oyunlari oynarim yuzde 99. 2 gündede bitirrim . ama batman gercekten bence o kadar guzel bir oyun degil benim gözümde vasat bir oyun

    yorumum oynadigim icin di zaten .


    onun haricinde online oyunda cok oynarim cod serisinden taniyan lar bilirler beni MillionONE

    tüm seride adim vardir
  • 1- Batman
    2- REvil 5
    3- Wolfenstein
  • yapmayın etmeyin re5 in nesi güzel ya. Arkadaşlar artık biraz seçiçi olun ne konsa oynuyorsunuz. Re5'te hiç bir şey yok ne atmosfer var ne düşman çeşitliliği ne adam gibi konu hiçbir şey yok. Zombiler gibi ekrana ne gelirse vurmak oyun oynamaksa re5 güzel ama bence berbat. Bende ps3 de arkadaşla co op oynadım. Bir alana giriyorsun zombiler geliyor neredeyse hepsi aynı tip amaçsızca yürüyorlar sen de kafalarına sıkıyorsun oyun bu yani. Mekanlar bölümler değişiyor konsept aynı belirli bir mekana girdin aha zombiler gelicek kafasına sık. Yok re5 in iyi olduğunu kabul edemem.
    Keza wolfenstein da hiç bir artı özelliği olmayan bir fps. Batman ise gerek içerdiği riddllar olsun (ki çok kolay olsalar da insana şevk veriyorlar kolaylar çünkü genellikle bilmecenin içerisinde aradığınız - ki bu genelde bir kişi oluyor - ismi bir şekilde geçiyor neyse) atmosferiyle daha keyifli bir oyun. Onun da sıkıntısı çok kolay olması ama şöyle 6 7 kişi geldiğinde kesmeden 20 25 30 luk kombo yaptığınız zaman ki haz güzel ve bunu yanlzıca iki tuşa yapıyorsunuz.

    Sonuç olarak sıralamam

    1- Batman 2 - Wolfstein, re5 maalesef listeye koyamıyorum. düşünmeden alıp bişiyler vuruyım zaman geçsin diye yapılmış bir şey sadece grafiği var yoksa 15 yıl önce yapılan tek düze uzaylı vurmalı oyunlardan bir farkı yok temel mantığında :)




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.