Şimdi Ara

WMGTASARIM ~ Web Tasarım Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 Yılından beri müşterilerimize yenilikçi, kullanıcı dostu ve yaratıcı tasarımlar sunmaktayız. Türkiye'de en çok özel tasarım ve yazılımlı web sitesi referansı sahip tam hizmet ajansıyız. WMGTASARIM hazır tasarım ve yazılımlardan kaçınarak firmaların kurumsal yapılarına uygun ve yenilikçi internet siteleri üretmeyi kendine ilke edinmiştir.




    Web Tasarımı yaparken her türlü kullanıcının rahat kullanması için kullanıcı dostu siteler oluşturmaktayız. Tasarımlarımızı güncel teknoloji ile desteklemekteyiz. Bir internet sitesinden daha fazlasını müşterilerimize vermeyi hedeflemekteyiz.




    İnternet sitesini müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarlayıp, müşterinin hayalindeki internet sitesini oluşturmaktayız. Kurumsal internet sitesi oluştururken firmanın kurumsal renkleri ve kurumsal çalışmaları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.




    Kısa Süreli Kampanyamız Bitmiştir







    WMGTASARIM ~ Web Tasarım Hizmetleri





    İletişim adreslerimiz:


    Eposta: info@wmgtasarim.com


    Telefon: 0552 865 08 73


    Whatsapp: 0552 865 08 73




    Referanslar ve diğer istekleriniz için iletişime geçiniz.




    Not: reklam hizmetleri Eşikli vb yasalsız gibi hizmetlerimiz yoktur talep etmeyiniz. Küçük işletmelerimiz içindir büyük işletmeler için fiyat teklifi isteyiniz



    Barkodlu satış market programı sınırsız lisansı: 2000 TL dir kurulumlar uzaktan yapılır Çerkezköy, çorlu, Kapaklı, Kızılpınar, Velimeşe, bölgelerinde gelip kurulumlar yapılmaktadır. Program bulut a bağlı olup 10 milyon ürün eklidir extradan yeni çıkacak ürünleri kendiniz girebilirsiniz.








  • WMGTASARIM ~ Web Tasarım Hizmetleri 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.