Şimdi Ara

WİTCHER 3 KABUS MODU (GERÇEK ÖLÜM MARŞI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

    Bu tarz modlar aradığım şey diye düşünerek gelmiştim ama böyle değil ya, mesela bossun canı 1000 ama kafaya ok yiyince ölmüyor, ben bunu istemiyorum.

    İki köylü, haydut, iki kılıç darbesine ölmeli, ama bana vurduğu kılıç darbesi ölümcülse bende ağır yaralanmalıyım.

    Bu şekilde bir dengeleme-gerçekçilik olursa tamam eyvallah. Skyrim'de kafaya on ok at ölmüyor adam, böyle olmamalı misal.
    Kesinlikle katılıyorum..bir çok rpg de endurance yi düşük verir ama diğer hasar verici skill lere ve critical lara abanırım..kısmen daha makul ve gerçekçi gelir bana bu türlüsü...Ama zırhı olmayan dandik silahıyla fukara köylüyle saatlerce dövüşmek garip biraz..Tabi bunu tercih edenlerde olabilir ama witcher maalesef öyle dinamikler vaadetmiyor oyunlara neyse ki :)...Fakat geralt'ı bilenler zaten oyunlarda hep dövüş mekaniklerini eleştirirler..adam kılıç ustası..yani ne bileyim biraz daha bu tarzda olsa dövüş dinamikleri tabi hikayenin kalitesinden ödün vermeyerek..tabi maalesef 3d oyunlarda çok zor bunu başarmak..hem aksiyondan kısmayacaksın hemde dövüşürken yok kafaya hit yaptım +2..yok totodan vurdum miss...o yüzden allah razı olsun hala izometrik rpg yapan firmalardan :)




  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Fikir için teşekkürler hocam, modlamayı seven benden başkalarını da görünce hoşuma gidiyo ne yalan söyleyeyim
    Oyunun standart sürümünde rakipler çok basit kalıyo, iki kılıç darbesiyle ölmüyorlar ama neredeyse her attığınızı direk yiyorlar.
    Oyunun bu şeklinde sizin gibi savunmaya çabuk geçiyolar, siz karşı saldırı gerçekleştirip savunmasız bırakmadığınız müddetçe tetikteler, burada zamanlama devreye giriyor.
    enemy healt isimli modu kullanmazsanız canları sizin seviyenize aşağı yukarı düşüyor 3-5 kılıç darbesiyle alabiliyorsunuz rakibi, o da aynı şekilde sizi öldürebiliyor, bu şekil olsaydı sizin istediğiniz şekline daha yakın olurdu. Bahsettiğim modu çarpışmaları daha uzun tutmak için kullanıyorum. Bu şekliyle bile en uzun savaş 5-6 dakika anca sürüyor zaten, o da hansa birliklerine karşıyken
    Youtube' dan upload çok yavaş o yüzden fazla video atamıyorum ancak şimdi bir tane daha yükledim konuya. 8-10 düşmanla iksirleri kullanınca yapılan kavga tamı tamına 3 dakika tutuyor, boksta bir raund süresi kadar yani. Kalabalık bir grubu öldürebilmek de bu kadar zaman almalı bence. Yüklediğim videonun üstündeki 2 kişiyle yapılan kavgada hiç iksir kullanmadığım ve karşı saldırıyı çok kullandığım için biraz uzun gibi, ama eğer direk kırışmaya girerseniz kavgalar yazı-turaya dönüşüyor çünkü onlar da size var gücüyle saldırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 12 Mart 2020; 21:57:3 >




  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajı yeni farkettim kusura bakmayın, ancak fareler ya da düşük enerjili varlıklar için modun böyle bir yan etkisi söz konusu değil. Geralt fareleri yine tek kılıç savuruşta üçer beşer öldürüyor.
  • emeğine sağlık teşekkür ederim
  • Herkesin oyun zevki farklıdır. Kimi zorluğu seviyor kimide eğlenceyi kolay oynamayı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.