Şimdi Ara

wirelles felaket!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 1 aydir bu sorunu yasiyorum ve halaa forumda sorunuma bi cevap bulamadim lutfen artik yardim edin!rica ediyorum.µ
    wirelles modem aldim kablo ile ana bilgisayarim bagli birde laptop um var ilk aldigimda otomatik olarak tanidi ve sorunsuz 2 bilgisayarida kullanmaya basladim.ama son 1 haftadir laptop modemle baglanti kuramiyor surekli modem bulunamadi hatasi veriyor.modemin ayarlarindan wirelles enable yaptim wep i kaldirdim her ayar tmm ama bi turlu modem ve laptop arasinda baglanti kuramiyorum lutfen yardim edin.



  • belki kurduğun güvenlik yüzünden olabilir,bütün güvenliği kaldırsanda giremiyormusun?
  • arkadaslar sadece yorum bekliyorum...modem yine gordu laptopu ama yarin yine kaybolcak? sebep nedir? birisi o ip i ele gecirip kullaniyo falan mi? yani hatti birimi kullanyoda laptop giremiyo?
  • tek sen kullanıyorsan kanal sayısını bir e ayarlayıp girmeyi dene. wep key ilede güvenlik sağlayıp sorunsuz bir şekilde girmen gerekir. İki alet arasında iletişim güç oluyorsa wi-fi sinyallerini etkileyen bir unsur olmalı evde.
  • mesafeden kaynaklanıyor olabilir mi modemin uzak mı kalıyor laptop'a yakından bağplanmayı denedin mi?
    yada modem ayarlarını resetlemeyi 1 dene!!! kullandığın modemle alakalı da olabilir markası nedir? başka tanıdıklarında aynı modem felan war mı? warsa bir onlarda dene yada açık bir alana çıkıp modemle birlikte laptop'u orada bağlamayı dene eğer böyle bir imkanın warsa arkadaşın dediği gibi wireless sinyallerini kesen unsurlar olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.