Şimdi Ara

wireless ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde küçük bebeğimiz olduğu için televizyonun sesini açamıyoruz. televizyona bağlayabileceğim bir wireless yada bluetooth aparat ile televizyonun karşısındaki koltuğumun arkasına koyabileceğim kablosuz bir sistem arıyorum. ses çok önemli değil yani bass tiz çok aramıyorum. önemli olan konuşma seslerini arkamdaki ses sisteminden alabilmem. amacım televizyonun sesini kısarak sadece sesi arkadaki hoparlörden almak. aklınızda bildiğiniz böyle bir sistem varmıdır. kablosuz olması önemli, yani televizyonla koltuk arasında ses kablosu olmamalı. koltuğun arkasında piriz olduğu için hoparkor enerji sorunu yok.



  • yokmu bilgisi olan arkadaş
  • wireless hoparlor mesafesi genelde 10 metredir tv altina hoparlor koltuk arkasina bass konulur hoparloru koltuk arkasina alirsaniz takilmalar olabilir .Lg nin soundbarlarini inceleyebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemania

    Arkadaşlar evde küçük bebeğimiz olduğu için televizyonun sesini açamıyoruz. televizyona bağlayabileceğim bir wireless yada bluetooth aparat ile televizyonun karşısındaki koltuğumun arkasına koyabileceğim kablosuz bir sistem arıyorum. ses çok önemli değil yani bass tiz çok aramıyorum. önemli olan konuşma seslerini arkamdaki ses sisteminden alabilmem. amacım televizyonun sesini kısarak sadece sesi arkadaki hoparlörden almak. aklınızda bildiğiniz böyle bir sistem varmıdır. kablosuz olması önemli, yani televizyonla koltuk arasında ses kablosu olmamalı. koltuğun arkasında piriz olduğu için hoparkor enerji sorunu yok.

    TV'nin sesi açık olarak bebeği uyumaya alistirirsaniz böyle bir çözüme ihtiyaç kalmaz. Sadece tavsiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.