Şimdi Ara

Wireless Noktası Ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wireless Noktası Ne işe yarar?
    Safir Teknoloji’nin Teknik ve Proje ekipleri sahada A’dan Z’ye; keşif, projelendirme, planlama, ekipman temini, kurulum ve satış sonrası bakım ve teknik destek hizmetlerini sunmaktadır.

    UBNT UniFi , Airmax Edgemax, ürünleri Kolay kurulumu, Stabil çalışması, Esnek yönetim altyapısı ve Rekabetçi fiyatı ile Otel, Pansiyon,

    Kafe, Okul, Yurt, Apart,Fabrika, Depo, UBNT Kamu veya Özel kurumlar gibi

    toplu kablosuz ağ altyapılarında firmaların öncelikli tercihi arasında yer almaktadır.

    UBİQUİTİ Aynı teknik donanıma sahip diğer erişim noktalarından (Access Point) ayrılan merkezi kontrol yazılımı birlikte sunulmasıdır,

    UBNT mesh gibi ürünler bu yazılım sayesinde cihazın sistem kaynaklarının çok az bir kısmı yapılandırma ve cihaz yönetimi için ayrılmıştır.

    UBNT discovery programı sayesinde networkte bulunan cihazları tespit edebilirsiniz ve Bu sayede vaad edilen aktif kullanıcı sayılarına problemsiz bir şekilde ulaşılabilmektedir.

    UBNT Türkiye’de Son kullanıcı odaklı iç mekan kablosuz ağ altyapı projelerinde veya iç mekan kablosuz otomasyon altyapılarında yüksek performans ve

    stabilite hedeflenerek geliştirilmiş donanımı ve büyük çaplı kablosuz ağ altyapılarında kolay kurulum/yönetim/bakım ihtiyaçlarınızı karşılayan,

    UniFi Acess Point İşletim sistemi ile bütünleşik çalışan kontrol yazılımı sayesinde esnek ve ölçeklendirilebilir bir kablosuz ağ altyapısı imkanı sunulmaktadır.

    Dünya markası olmuş şirketlerin kablosuz iletişim altyapı tercihleri Safir Teknoloji’nin sunduğu güvenilir çözümlerle karşılanıyor.

    Ubiquiti noktadan noktaya erişim sunan kablosuz ekipmanları, dünyanın saygın şirketinin Ses, Internet, Data ve CCTV aktarım ihtiyaçları için başarı ile tesis ediliyor ve sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

    ”unifi cloud key AirFiberi UbntAirfiber, ubiquiti airfiber, ubiquiti, AirMax”

    Projede müşterinin noktaları arasındaki genişband kablosuz erişim ihtiyacı, PtP ekipmanları ve yüksek hizmet kalite anlayışı ile eksiksiz olarak wireless noktası sağlanmıştır.

    AYRICA UBNT TÜRKÇE DESTEK VE FORUM SİTESİNEDE BU ADRESDEN ULAŞABİLİRSİNİZ..
    http://www.ubntforum.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.