Şimdi Ara

Wireless modem sürekli reset atıyor.Neden olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde bir masaüstü,bir de laptop var. Masaüstü bilgisayara bağlı Aztech 600EW marka modem var. Hiçbir wireless bağlantısı yokken sorunsuz internete girebiliyorum.Fakat laptop dan wireless bağlantısı modemde sürekli reset atma sorunu yaratıyor. Önceden de masaüstü bilgisayarda rapidden dosya indirirken laptopda basit bir siteye girsem bile bağlantının kopmasına neden oluyordu. Şimdi tamamen çıldırdı. Laptop ın internete girmesi modemde sürekli reset atma sorununa yol açıyor. Nedeeeeeeeeen?

    Modemde mi sorun vardır?
    Laptopta bir virüs müdür?
    Wireless ayarları mı bozuktur?
    Evden başka bir yerde kullanan birinin yarattığı sorun mudur? (Wireless WEP şifresi mevcut)



  • Bence modemi bir fabrika ayarlarına alıp yeniden kurmanı tavsiye ederim.Ürünün güncel firmwareyi çıkmışsa web sitesinden indirip modeme yükleyiniz. Eğer ki problem devam ediyorsa modeminizin garanti süresi devam ediyorsa elinizdeki modemi aldığınız yere veya Türkiye dağıtıcısıyla irtibata geçiniz.
  • Benim Modem de son günlerde reet atmaya başladı...Ne yaptım ne Ettim olmadı fabrika ayarlarına aldım yeniden kurdum modem değişikliği yaptım 3 kere.. yinede düzelmedi kafayı yicektim:S Benim anlamadıgım normal halde reset atmıyor ben pc açtıgımda reest atıoo tuhaf yanıda bu ! Sorun bilgisayarda deseniz F diskledim yine olmadı bi yardım edebilirmisniz yardımlarınızı bekliyorum.:S
  • Konu hort olacak ama aynı problem bende de var. Nasıl çözdünüz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.