Şimdi Ara

Wireless kota mı götürüyor? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SmileAdsl aldım, artık kablosuz olarak baglanıyorum. Önceden kullandgm Netmetre de hiç hoşuma gitmeyen bişey farkettim. Wireless olarak internete baglı oldugumda hiç bir site açmasam da hiç bir download yapmasam da netmetre de 2, 3 sn de bir 8-9 kb lık downloadlar oluyor ve sürekli kotayı yiyior gibi gözüküyor fakat sağ alt köşede wireless iconunda ışık yanmıyor, pasif gibi duruyor ama netmetre de sürekli download etmiş gibi oluyorum, upload yine 0.

    Bunun nedeni nedir bu gerçekten kotamdan yiyiyor mu? Eğer öyleyse gerçekten çok kötü çnkü bilg. bikaç gün açık oldgnda kota fırlamış olur. Eğer götürmüyorsa böyle göstermesinin sebebi nedir? Biri bana açıklayabilir mi? Ve gerçekten harcadığım kadar download göstermesi için ne yapmalıyım?

    Bir de, başkası girmiş olabilir diye düşünmüştüm ama zaten Mac filtrelemesi kullanıyorum ve sadece download oluyor, upload olmuyor.

    Çalışan programlar arasında neti kullanan hiçbirşey yok...

    Yardım ederseniz sevinirim.







  • çalışan programlar arasında neti kullanan hiçbirşey yok demişsin ama antivirüsün varsa o götürebilir.update varmı die kontrol ederken.antivirüs kapalı iken bir dene derim.
  • Yok antivirus kapalıydı ztn ve update de yok. Hem ethernetle baglanınca böyle birşey olmuyor... Acaba routerla bilgisayar arasndaki tanımayı saglamak için iletilen veriler mi yapıyor bunu? Eğer sadece bilg ve modem arasnda bi veriyse bu adsl kotasından götürmez değil mi???
  • WPA yı aktif hale getirince artık download ediliyo gibi gözükmüyor, sanırım ağı başka biri kullanıyordu yalnız sorun bitmedi... WPA aktif olnca baglantı sürekli kopuyor... son driverları yükledm yine aynı şey.....
  • evet bende de var(usr9106). bilgisayar kapalı olsa bile modem devamlı açık olduğu için şebekeye sinyal gönderip alıyor sanırım. ama kotayı hiç etkilemiyor gibi bir şey bu. 6-7 sn de bir sinyal alış verişi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.