Şimdi Ara

Wireless Bridge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Elimde USR 9108 ADSL modem ve D-Link'in DSL-2640U ADSL modemi var. Bu iki modem arasında Wireless Bridge kurmak istiyorum ama başaramadım. Yapmak istediğim şey HTPC olarak salonda kullandığım PC'ye D-Link modemi bağlamak ve çalışma odamda bulunan ADSL'in bağlı olduğu USR9108'e Wireless olarak bağlanmak. USR9108'de AP Mode diye bir seçenek var,D-Linktede Wireless sekmesinde Bridge olarak görülüyor ama bunları nasıl bağlayacağımı bir türlü bulamadım. İki modemde birbirlerinin sinyalini görmüyorlar.

    Bu şekilde bir bağlantıyı nasıl yapabilrim. İstediğim basit,iki modemi wireless ile birbirlerine bağlamak

    Teşekkürler



  • yapmak istediginiz repeater mi bridge mi bridge yapmak su andaki durumunuza gore pek ideal deil acicasi
    ayrica d link yada 9108 i access point olarak kullanminizda pek yaramaz
    tam olarak ne yapmak istediginizi anlatirsaniz yardimci olmaya calisirim
    amac kapsami genisletmekmi?
  • Salonda duran bir PC'im var. ADSL router ve esas PC'imde çalışma odasında duruyor. Amacım wirelessten interneti salonda duran PC'ye paylaştırmak ve ağ bağlantısını kurmak. Airtiesin usb wireless dongleını alıp kullandım salondaki pc için çok kötü bir ürün çıktı. Sürekli bağlantının kopması,bilgisayarın cihazı bir algılayıp bir algılamaması beni çıldırttı ve sonunda işi Wireless Bridge ile çözmek istedim. Teşekkürler
  • simdi bridgeler hakkinda aslinda pek bi bilgi sahibi degilim ama siz dongle mahiyetinde kullanmak istiyorunuz.sanirim bunun icin pc nize Dhcp server kurup modemi bridge ozelligine kavusturmak icin modem uzerindeki dhcp server i kapatarak halledebilirsiniz ancak emin degilim bunu sanirim modemle yapmak zor olacaktir. bunun yerine modeminizi repeater modda calistirabiliyo olabiliriniz. yapmaniz gereken modeminizin Dhcp server ini kapayip VC1 ayarlarini silip diger modeme tanitmak olucak mac adresini girerek sonra alani genisletmis olacaksniz. tabi bu arada ana modemin araliginda 9108 e elle Ip vermek olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.