Şimdi Ara

Windwos 7 yi Xp ye çevirmek yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bilgisayarin sistemi windwos 7 32 bit ben xp kurmak istiyorum ama xp win7 den eski oldugu için kurulamıyor diyor nasıl kurucam ben xp yi flash ile bilgisayarima lütfen yardım edin.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: HitmanA47

    Arkadaşlar benim bilgisayarin sistemi windwos 7 32 bit ben xp kurmak istiyorum ama xp win7 den eski oldugu için kurulamıyor diyor nasıl kurucam ben xp yi flash ile bilgisayarima lütfen yardım edin.

    Windows açıkken kurulamaz tabiki, öncelikle XP isosu indir ve USBye Rufus veya Win to Flash proğramlarından biri ile iso kalıbını USBne yazdır, bilgisayarını USBden boot edecek şekilde ayarla ve formata başla. Format atarken ilk (bileşenler kopyalandığından ve sadece yükleme yapılacağından, ilk resette CD veya USByi çıkarmalıyız-ki sistem tekrar-tekrar kopyalama döngüsüne girmesin) resette yine boot ekranını aç ve kurulum için yükleme önceliğini HDD olarak ayarlayıp çik ve sistem kuruluma devam etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın dediği gibi windows 7 arayüzü üzerinden xp kuramazsın xp olarak iso dosyasını indir rufus programıyla bootable flash disk oluştur fakat sistemin sanıyorum eski bir sistem rufus programında gelişmiş menüye girersen eski sistemler için eski bioslar için düzeltme ekle ve rufus mbr kullan tiklerini göreceksin onları seçip bootable flash oluşturman gerekli bu şekilde bios üzerinden boot seçeneğinde flash belleğini seçip kurulum yapabilirsin kolay gelsin..
  • knightz kullanıcısına yanıt
    Tamam deniyicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitmanA47 -- 3 Nisan 2016; 11:44:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.