Şimdi Ara

WİNDOWS7 ULTİMATE SKAYSTAR2 2.6.D TV.KARTI KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk önce bu konuda epey acemi olduğumu belirteyim 4 gün önce skaystar 2 tv kartı aldım pc ye taktım internette forumları okuyarak bişeyler yapmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım. dvb viewer t2 diye bir proğram kurdum tüm kanalların sesi var görüntüsü yoktur sadece bir kalanda ses ve görüntü var.o kanlda hd deneme yayını yapan bir kanal.



  • Ben de Windows 7 Ultimate-32 kullanıcısıyım.Başlarda zorlandım skystar ikilisi ve 7 ile ama şu an gayet uyumlular.Öncelikle skystarla ilgili yüklediğiniz her şeyi siliphttp://www.technisat-daun.de/download/soft/soft_4.5.1_dvb_pc_tv_stars_6816.zip bunu indirip yükleyin.Ağ Bağdaştırıcısı olarak tanıttıktan sonra DVB Dream kullanmanızı öneririm.Son versiyonu paralı ancak rahatlıkla tam sürümünü bulabilirsiniz. diseqc ayarlarınızı doğru yaptığınızdan emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 5 Mayıs 2010; 0:03:22 >
  • DVBdream, prog dvb gibi programları dene. Önce aygıt Yöneticisinden driver i kur sonra driver programını kur ve sonra da prog dvb, dvbdream gibi tv izleme programlarını kur. Ayrıca iyi görüntü alabilmen için görüntü ve ses codeklerine de ihtiyacın olacak. Araştırma ve denemeden usanmazsan bir kaç güne kadar baya bi tecrübe kazanırsın. Ama az uğraştırmıyor söyleyeyim.
  • Uğraşa uğraşa kartada banada bir haller oldu kartımı sistem yöneticinden görmüyor artık.diğer slota taktım yine aynı kartımı yaktık ne yaptık bilemiyorum bu akşam diğer pc de kartı deneyeceğim bakalım onda kartı görecekmi.
  • Windows7 de codec sorunu oluşmuş olabilir. Windows 7 , windows xp gibi basit bir render sistemi ile codec kullanarak ekrana görüntü vermiyor. mpeg2 videoyu normalde windows 7de oynatamıyorsanız skystar 2de de görüntü alamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.