Şimdi Ara

Windows Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Suan Xp Professional Kullanıyorum Vista Ya Gecmek İstiyorum Nasıl Yükleyebilirim,Nerden Yükleyebilirim?

    Simdiden Cevap Veren Tüm Arkadaslara Tesekkürler



  • kardeş hiç bulaşma derim başın dertten kurtulmaz bir kere en başları sinir krizleri bile geçirebilirsin birde xp deki hızını arar durursun bayağı yavaşlatıyor gerkli ram yoksa vay haline 2 gb ram en iyisi yani boşver be dostum başka bölüme kurdun diyelim hoşlanmadın kaldırdın ama gene kurtulamıyorsun izlerinden açılışta gene xp mi vistamı diye soracak süreyi 0 indirmek zorunda kalacaksın yani 6 aydır kullanıyorum keşke hiç yüklemeseydim diyorum.ama merak işte bence bulaşma bırak şu sorunları bir hele düzeltsinler servis pack falan çıkacakmış bırak dert alma başına saygılar sunarım .
  • Vista daha oturmamış bir program bence.. Bi süre daha bekle derim yüklemek için.. Sorunları çözülsün, insanlar alışsın ondan sonra geçersin.. İlla yüklemek istiyorum dersen.. Ver parasını al cd sini ..
  • arkadaşların yaptığı yorumlara katılmıyorum.en başta ben de duyduklarımdn dolayı vistaya olumlu bakmıyordum.hatta vistalı bilgisayarıma ek olarak xp kurdum.ama kullandıkça önyargıların ne kadar yanlış olduğunu gördüm.vista altyapı olarak da arayüz olarak da teknik özellikler bakımından da xp den kat kat üstün bir os.vistanın belki de tek dezavantajı ram ihtiyacı.bir de bazı eski oyunlarda uyumluluk(compability) sorunu çıkarabiliyor ama bu da kolayca halledilebilir.bunların dışında vista hakkında yapılan hemen hemen tüm eleştiriler haksız.unutmayın ki xp çıktığında da olumsuz yorumlar çok fazlaydı.eğer bilgisayarın 1.5gb ya da üzerinde ram e sahipse düşünmeden kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.