Şimdi Ara

Windows Phone 7 takımı rakipleri için cenaze töreni düzenledi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
15.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byabsnn

    Dracos Sen heralde sürekli next next yaparak büyüdün ama ben senin gibi değilim emin ol yaşıtlarım hangi oyunu yüklesemde oynasam diye zamn harcarken ben yazılım mühendisliğene çalışıp 3 boyutlu çizimler yapıyorum Sen kafanı yorma ilerde bende çığır açıcı birşeyler yaparım tabi senin gibi insanların önünü kesmeye çalışan kişiler olmadığı sürece Ayrıca unutma insanın yaşını kimliği değil fikirleri belirtir



    yazılım mühendisliği ile çizimin ne alakası var bilemem de ben bilgisayar mühendisiyim ve mesajı sana ms düşmanı olmamama rağmen terminalde işim olduğu için şu an linux üzerinden yolluyorum, malum posix thread kullandığın bir programı windows üzerinde çalıştırmak için 30 takla atıyorsun zorluyor insanı fazla uğraştırıyor, sen 3 boyutlu çizimine devam et yani yazılım mühendisliği için şakacı seni, yani hadi herşeyi geçtim yanımda yazılım mühendisi adamlar olmasa hergün gördüğüm yerim de, neyse çoluk çocukla meslek davasına girmeyelim yani, ben senin önünü kesmiyorum ayrıca yazılım mühendisliğinde 3 boyutlu çizimle sen kendini kesiyorsun modelleme işini yazılımcı yapmaz bir ekipte, coseml falan desen neyse de




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos
    4.3" ekranlı bir telefon ile iphone u kıyaslayarak pil ömrü diyerek sonra da traş diyerek konuştuğuna göre, hiçbir şey bilmiyorsun demektir, wm ile şu an hd2 da exchange server dan maillerimi alarak işime bağlı kalıyor muyum evet, bilgisayara uzak masaüstü ile bağlanıyor muyum evet, istediğim gibi kasmadan her türlü işimi yapabiliyor muyum evet, siz oyun oynayacaksanız gidin psp alın birader, uygulama olarak bana olmazsa olmaz wm de olmayan neyi gösterebilirsin, hiçbir şeyi gösteremezsin, hd2 da şu an parlaklık otomatikte değil %40-50 civarlarında değişimli kullanımda ve sıkıntı var mı yok 2 günü rahat deviriyor mu koca navigasyon cihazı kadar ekranı olan alet evet, e daha ne, sense arayüzü paket olarak çıkarılmış mı, samsung cihaza bile kuruluyor mu evet, e daha ne, iphone ben de kullanıyorum milletten alıp oyun oynamak için, başka bir işe yaramıyor zaten fark olarak da birşey yok, ayrıca darkstone froyo da yüklü alette dual boot a verilmiş durumda, genel olarak android de kullanıyorum çünkü java ile program yazmak daha kolay oluyor daha içli dışlı olduğumuz için, visual studio üzerine sdk entegrasyonu yaptım eskiden ordan yazardım ama java dediğim gibi daha rahat olunca öyle devam ettim, bana iphone da program yazıp çalıştırsana hadi üstün zeka size göre palm de rezalet ama iş insanı kullanır, çoluk çocuk veya sıradan adam ne anlar yani

    Valla ben serhanuygur a katılıyorum. Olay Android veya IOS dur. Haa iPhone4 ün fahiş fiyatını ne kadar kınasam da IOS un kararlılığı, hızlı çalışması ve pil tüketimi ve en önemlisi kullanım şekli kolaylığı çok başka bir şey.
    Aynısını Android için de söyleyeceğim. Ama yukarıda yazdıklarına pek katılmıyorum Dracos.

    Özellikle de şu KOCA EKRAN olayı biraz abartı. Galaxy S te de 4.1" ekran var. Seninkinden daha hafif falan veya SAR değeri 3 te 1 i. Onları saymıyorum. Konumuzla alâkalı olanlar şunlar.

    Galaxy S 4.1" ekran konuşma süresi senin 4.3" olanın 2 katı. Yani 0.2" ekran var diye 2 kat fazla mı pil harcıyor? Hayır. Söyeyeyim. Windows Mobile.. Tabiiki ben de TRAŞ derim pil ömrüne.

    Üstelik de 2 gün pil ömrüne çok demişsin. Belki çok konuşuyor olabilirsin ama 2 gün çok ise ben birşey demiyorum. Galaxy konuşma süresi 13 saat 30 dakika ve günde 2 saat konuşsan 1 saat te telefonu kurcalasan 4 gün gider bence.

    Bana göre 4 gün normal. Sana göre 2 gün olabilir.

    Burada DonanımHaber de ne zaman Windows Phone 7 kullanan güzel bir telefonun haberi çıksa mutlaka bir sürü kişi "keşke Android olsa" diyor. Sen hiç Android 2.2 kullanan iyi bir telefon çıktığı zaman kimsenin Keşke Windows Phone7 kullansaydı dediğini duydun mu ya da gördün mü?

    Bir de şunlar da var. Mesela HTC HD2 de 1Ghz işlemci ve 5Mp kamera var. Aynı işlemci hatta 680Mhz işlemci kullanan başka telefonlar bile 720p video kaydediyor. HD2 ise 640x480 @ 30 FPS VGA kayıt yapıyor. Neden mi ? Windows yüzünden. O kadar çok işlemci kullanıyor o kadar kaynak tüketiyor ki kayıt için güç kalmıyor. Zaten ne kadar güç tükettiği pil ömründen de hemen anlaşılabiliyor.

    Bilmiyorum PCLabs taki HD2 incelemesini okudun mu. Aynen şöyle yazıyor: "HTC HD2, Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional işletim sistemi ile birlikte geliyor. Daha önceki incelediğimiz WM işletim sistemli cep telefonlarında olduğu gibi, maalesef WM başarılı bir işletim sistemi denemez."

    Bir de şunlara bak:

    "1 GHz'lik oldukça güçlü SnapDragon işlemcisiyle her ne kadar işletim sistemi seri çalışsa da yer yer WM'nin gereksiz takılmalarına, donmalarına maruz kalabiliyorsunuz. Bizden duymuş olmayın ama bir nevi emülatör yardımıyla HD2 üzerinde çalışan Android 2.2'nin WM'den daha hızlı ve seri çalıştığını belirtelim :)

    WM'nin tabii kusurları saymakla bitmez. Kapasitif ekran HTC'nin kendi ana ekran arayüzü Sense ile oldukça başarılı bir ikili oluştursa da WM'nin resmen kalem kullanmak için dizayn edilmiş alt menülerinde yer yer parmağınızla işlem yapmak zor olabiliyor."

    "Yine işletim sisteminden kaynaklı olarak örneğin mesajlaşma bölümünde klavye'de yazı yazarken gereksiz kasmalar yaşanabiliyor. Android çalıştırabildiğini belirtmiştik, Android üzerindeki yazım deneyimi ile WM'nin yazım deneyimi arasında dağlar kadar fark var."

    Son olarak şunu da ekleyeyim de tam olsun:

    "Windows Mobile 6.5 Professional işletim sistemi maalesef optimize, düzgün çalışan bir işletim sistemi değil. Her ne kadar HTC HD2 güçlü donanımı ile açıklarını kapatmaya çalışsa da HD2 üzerinde Android'in (hatta emüle edilen Android'in) nasıl çalıştığını gördükten sonra iyice gözümüzden düştü.

    Fazla tartışma yaratmamak için uzatmıyorum ama göreceksiniz ki Microsoft Windows Phone 7 ile de pek fazla bir şey yapamayacak. Belki senin çok işine yarayan özellikler olabilir üzerinde ama önemli olan kaç tane sattığıdır. Bak IOS a Android e. O şekilde kıyasla.

    Bu arada : HTC HD2 İncelemesi

    Çok Önemli Dipnot: HTC yi sevmiyor falan değilim. Hatta HTC hayranıyım. Özellikle geçenlerde arkadaşımın Desire sini kullandım. Çok güzeldi. Samsung Galaxy S çıkartınca içimden "Umarım HTC bunun özelliklerinde bir model çıkarır" dedim. Çünkü seneye falan ben de Android 2.2 li iyi bir modele geçmeyi düşünüyorum. Özellikle de HTC olmasını istiyorum. Olmazsa ancak Samsung alırım.



    wm in çekirdeğinin yıllar öncesine dayandığı ve pda bazlı olduğu düşünülürse elbette sonradan üzerine yama yaparak da bir yere kadar gelir, çok normal bu ama batarya ömrünün kısa olduğunu göstermez nitekim hd2 1230mAh bataryaya sahip böyle bir cihaz için oldukça az, elimde htc touch 2 da var qualcomm msm7225 işlemcili ki 528mhz dir cihazın batarya da 1100mAh, şarjı 3-4 gün gidiyor ve herhangi bir takılma donma yaşamıyorum ama wm in bazı programlarında programcı hatasından dolayı olan hafıza problemi var, meşhur memory leak problemi aslında burdan kaynaklanıyor, işlemci arkaplanda çalışmaya devam ediyor sonuçta multitasking destekli bir os ve kullandığı scheduling algoritması da round robin, bu nedir, quantum time adı verilen belli bir zaman içerisinde her process sıra ile çalışır arkaplanda bitene kadar ki i/o bekleyen bir program da işleme alınınca boş yere alet kaynak tüketmiş olur onu çalıştırmak için çünkü arkada giriş olmaz bu programa, quantum time dolar ve sonraki işleme geçilir, round robin nitekim normal os lerde de kullanılır eski bir yapı sayılabilir artık yani malum kaç sene oldu çıkalı ve wm de de oldukça uzun bir süredir var, wm6 dan beri de wp7 üzerine çalışıldığını düşünürsek bu bence makul bir hata, iphone 1g 2007 yılında çıktı ve wm6.0 ile yaşıt sayılırlar, onun üzerine şu an hala wm 6 temelinde sadece bir kaç iyileştirme ile şu an 6.5.5 sürümünde build olarak da en son 28xxx gibi bir şey çıktı hatta, ios ise tamı tamı kaç defa değişim geçirdi, siz söyleyin bugün en son bir arkadaşımın iphone u kurdum kendisinin vakti yok diye telefonundaki kişileri falan attım mail ayarlarını yaptım exchange server ın, 4.0.2 kurdu bayram öncesinde itunes 10, daha yenisi çıktı mı bilemem de kaç defa değişim yemiş ios wm ise nerde kalmış siz söyleyin yani artık benim söylemekten dilimde tüy bitti malum, nedeni de belli adamlar diğer os üzerindeyiz diyorlar sallamıyorlar eskiyi

    şimdi bunun üstüne ios 4 kullanan iphone u alıyor bazı zekalar ta ne zamandan kalma sistemle karşılaştırıyorlar üstadım, yok multitask gelmiş bilmem ne, multitask yokken de gerek yok diyorlardı, şimdi flash 10.1 gelsin , iphone da flash var wm de yok olacak bunun adı, yani nerden ne olduğunun farkında değil millet hala, hani multitask şarj yiyordu diyorsun efendim özel bir yöntem geliştirilmişmiş falan da filan, değil ios da round robin bazlı bir sistem kullanıyor sadece çalışan uygulamalardan da feedback aldığı için o uygulama eğer deaktifse girmiyor ona, bu çok inanılmaz birşey değil o da ilk çalışma esnasında aşırı şarj yiyor sonra azaltıyor sadece önemli şeyler açık kalıyor, yani sürekli öyle kalmadığı farzedilirse aynı kapıya çıkıyor osx deki carbonun mantığı da budur hatta, e ne geldi burda fark olarak birisi her daim aynı tutuyor birisi önce çok sonra az işlem yapıyor, yani uzun vadede farkı hissedilir anca bırakırsın 2 telefonu da 1 gün boyunca 10 tane programla wm biter iphone çeyrek şarjla falan kalır olay bu, bence artı mı değil neden kullanmadığım şeyi açık bırakayım

    android işine gelince, açık kaynak sistemleri sonuna kadar destekleyen birisiyim çünkü android gerçekten güçlü bir altyapısı olan sistem, şu anki mevcut linux kerneli oldukça başarılı ve gelecek olan .33 ve .34 sürümleri de iyi olacak, linux çok gelişti ve programlama da yapan bir insan olarak şahsen daha rahat oluyor özellikle sistem programlarında çünkü unix altyapısı daha rahat kullanılıyor, android e de zaten karşı değilim 1. sayfadaki mesajımı okursan hd2 da dual boot olarak froyo kurulu olduğunu ve kullandığımı görürsün, touch2 ye de çıksın ona kurarım yani çünkü gerçekten güçlü bir altyapıda bunu bilgisayar mühendisi olarak elbette kabul etmek durumundayım linux kullanan birisi olarak, evde çoğu zaman grub dan dolayı windows açılmaz üşendiğim için de değiştirmem linux üzerinde takılırım mesela, ancak boş vakit olur netten bir iki tanıdık gelir battlefield falan atalım derler onun için girerim veya linux a giresim gelmez kamera ile biriyle görüşüyor olurum malum linux da bu olay hala bir kabzımanlık eseri, diğer türlü işim olur kasmam vmware ile windows u açarım, yani linux karşıtı ms fanlarından da değilim, evde macbook da var benim değil ama uzun zamandır bende yani onu da çok kullandım hala kullanırım dışarı giderken sırf şarjı için bazen, ama yani birşey var ki apple ürünü kullanmak insana bir artı sağlamıyor veya bir özellik katmıyor, macbook da da iphone da da ne yapabiliyorsam aynısını windows da wm de ve şu an için çoğunu linuxda ve android de de yapabiliyorum, ilerde gingerbread ve 3.0 sürümü çıkınca da herşeyi yapabileceğimi de biliyorum, ben burdakiler gibi birşey bilmeden apple candır mantığı ile steve jobs s.çsa onu alıp göklere çıkarmıyorum, nitekim aynı şeyi son referandumda da gördük adamlar herşeyi yaptı gene de çatır çatır evet aldı, aynı konu iki taraf da ne yaparsa yapsın insanlar nedir ne değildir bakmadan basıyor geçiyor övgüyü, alıp göklere çıkarıyor




  • yumurtadan çıktılar kabuklarını beğenmiyorlar
  • Sen daha ne dediğimi bile anlamamışsın Yazılım mühendisliğinin 3d çizimle bir alakası yok bunlar benim yöneldiğim iki farklı konu ayrıca boş boş işlerle uğraşıpda zaman harcamassan ikisindede başarılı olabilirsin Ben eminimki yaşıma göre senden çok daha iyiyim.Sen kendi yolunda devam et benim hangi konuda ilerlyeceğim seni ilgilendirmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byabsnn

    Sen daha ne dediğimi bile anlamamışsın Yazılım mühendisliğinin 3d çizimle bir alakası yok bunlar benim yöneldiğim iki farklı konu ayrıca boş boş işlerle uğraşıpda zaman harcamassan ikisindede başarılı olabilirsin Ben eminimki yaşıma göre senden çok daha iyiyim.Sen kendi yolunda devam et benim hangi konuda ilerlyeceğim seni ilgilendirmez


    ya tamam genç adam ergensin liselisin anladık, yaşına göre de çok iyisin hadi git sen öss ye çalış uğraştırma buralarda bizi, hadi gözüm bak sonra kazanamazsın falan üzülürüz yani




  • işletim sistemi bi çıksın görelim uygulamaları..
    Nasıl olsa bol bol kıyaslamalar yapılacak..
    birbirinizi üzmeye gerek varmı şimdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizimdenizci

    işletim sistemi bi çıksın görelim uygulamaları..
    Nasıl olsa bol bol kıyaslamalar yapılacak..
    birbirinizi üzmeye gerek varmı şimdi..



    ortam apple fanboy kaynayınca kaçınılmaz şey bu saçma tartışmalar ne yaparsın azizim
  • Şahsen Wm7 ye güveniyorum.. boş bi işletim sistemi sunmayacaklardır bize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos
    ha bu kadar övülen wp7 ye de açın bakın yani msdn de channel 9 da demosu var, şahsen gui si berbat geldi bana htc sense arayüzünü uyarlayınca nasıl olur görmek gerekir öbür türlü şu an için wp7 asla almam çünkü görselliği rezalet olmuş android de sense ile froyo çok daha iyi durumda, ki zaten android gingerbread sürümü çıkınca daha da iyi duruma gelir gibi 2.6.32 versiyon linux kerneli zaten oldukça başarılıydı, .33 ve .34 de aynı şekilde olacağı için stabilitesi de artmış olacak ve oldukça tercih edilebilir olacak, isteyen otursun izlesin aşağıdaki linkte var videosu wp7 demonun
    http://channel9.msdn.com/posts/LauraFoy/First-Look-Windows-Phone-7-Series-Hands-on-Demo/


    gui draft durumunda.

    wp7'den win98 gibi arayüz beklemiyorsunuz umarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byabsnn

    Sen daha ne dediğimi bile anlamamışsın Yazılım mühendisliğinin 3d çizimle bir alakası yok bunlar benim yöneldiğim iki farklı konu ayrıca boş boş işlerle uğraşıpda zaman harcamassan ikisindede başarılı olabilirsin Ben eminimki yaşıma göre senden çok daha iyiyim.Sen kendi yolunda devam et benim hangi konuda ilerlyeceğim seni ilgilendirmez

    Tamam Byabsnn. Burası senin yazılım mühendisliğini , 3D çizim konularını tartıştığımız bir yer değil. Windows Phone 7 hakkında konuşacaksan konuş yoksa senin özel meselelerini dinlemeyelim. Büyüklerinle de ben senden bilgiliyimdir diye tartışma. Sana bir abi nasihatı. Bazı konular hakkında birşeyler bilmek yetmez. Görmüş geçirmiş olmak ve hayat tecrübesi daha önemli olduğu yerler de vardır. Bunu sen büyüyünce kendin de göreceksin. Gençken çok toymuşum diyeceksin. Sen bu arada boş durma. Tartışma ve kendini geliştirmeye bak. 2-3 tane konuda biraz biraz veya orta derecede bilgi sahibi olmaktansa 1 konu üzerinde profesyonel olmak çok daha iyidir. Sordukları zaman orta derecede İngilizce , biraz Almanca , Biraz Fransızca, biraz Rusça bilmek bir işe yaramaz. Bütün bunları biliyor olsan da iş ilanlarında İngilizceyi "ANA DİLİ GİBİ KONUŞAN ELEMAN ARANIYOR" diye yazar. Hepsinden biraz biraz bilen birisini kimse aramaz.
    Bence kendine ustalaşacağın bir alan seç.

    Mesleğini nasıl seçeceğine karar ver. Sevdiğin işi seç. Sevmediğin bir işte 2 yıl çalışmaktansa sevdiğin bir işte 50 yıl çalışmayı tercih edersin. Yoksa o 2 yıl sana cehennem gibi gelir. Birden çok iş seçme bir işte ustalaş.


    Senin hakkında "-Abbashan nasıl biridir bilgi seviyesi nedir" diye sorulduğunda: "-Biraz ondan biraz bundan biraz şundan epey bilgisi vardır" yerine "-Abbashan'ı bu konuda tek geçerim, bu konuda gördüğüm en bilgili en usta kişidir. Bu kou üzerine en iyisidir" desinler.

    Bu arada Dracos. Son yazdığın uzun mesajı okudum. Genel olarak söylediklerine ben de katılmıyor değilim. Zaten Steve Jobs istikrarlı birisi değil. Bir bakıyorsun Multitasking olmaz diyor sonra cayıyor. Anten problemi yok diyor sonra tükürdüğünü yalıyor. 1 sene içerisinde Flash bizim gözbebeğimiz derse şaşmam. Her şey beklenir..

    Pil konusunda tam olarak emin değilim bu yüzden sana birşey demiyorum. Verdiğin bilgiler için de sağol bu arada.

    Beni soracak olursan ben Windows Phone 7 ye karşı falan değilim. Umarım gerçekten 6.5 tan sonra çok farklı ve gerçekten gelişmiş, sorunsuz iyi bir işletim sistemi çıkartırlar da beni utandırırlar. Sonuç olarak rekabet en çok biz tüketicilerin işine yarıyor. Fakat dediğim gibi bence Windows Phone 7 yi fazla abartıyorlar. O kadar da abartılacak bir yanı yok. Göreceksiniz ki insanlar bir telefonu Windows Phone 7 kullanıyor diye özellikle tercih etmeyecekler.

    O kadar iyi rakipler geliyor ki bu yüzden bekledikleri sükseyi yapamayacaklar. Nokia nın Meego su da çok iyi arabirime sahip. Ama bütün bunları bir yana bırakırsak bir akıllı telefonun tek özelliği arabirim değildir. Hız ve işlevsellik daha önemlidir. iPhone un arabirimi çok mu iyi ? Ama hızı , işlevselliği, application zenginliği ile götürüyor. Phone 7 nin arabirimi çok iyi olsa da yine yavaş çalışıp yine adamı fitil ederse o zaman kendi ipini çeker...




  • ms
  • apple aldı arkasına rüzgarı gidiyor ms çok geç kaldı çıkarmakta, çok gerilerden geliyor, insanlar artık hem iphone almış olmak için alıyor, hem alıştıkları için ve BÜYÜK bir çoğunluğu tüm özellikleriyle telefonu sevdikleri için alıyor. Son apple konferansını izlediyseniz eğer ne demek istediğimi bilirsiniz. Apple ın sitesinde ya da itunes da var. 12 milyardan fazla app satılmış ve 13 milyara yaklaşmışlar. günde 212binin üstünde yeni iphone aktivasyonundan bahsediyorlardı. Şimdi bir kaç arkadaş gelip bu bu kadar satmış diyecek ama SJ buna da şöyle cevap veriyor, rakiplerimiz versiyon yükseltmeyi de yeni telefon olarak sayıp koyuyorlar diyor biz sadece yeni telefon aktivasyonu günde 212bin diyoruz diyor. Saniyede 200 app indirildiğinden de bahsediyor.
  • Çeşitlilik güzeldir,iyi ve kötü asıl o zaman değer kazanıyor.Çıksın bakalım nasıl bir şey olacak.
  • Cocukca ve sacma. Bunu da sadece microsoft yapardi zaten ortada icraat warmi?
  • Olmaz mı . Bir de şöyle bir şeyler var. Ama bu yazacaklarım tam doğrulanmasa da artık kimin cenaze törenine katkıda bulunuyor hemen anlarsınız:

    Windows Phone 7 Türkiye'de olmayacağı söylenen servisler:

    XBOX Live bağlantısı sunulmaması
    Zune desteği olmaması
    Sınırlı Microsoft Marketplace içeriği
    Varsayılan klavye (yani Türkçe karakterler olmayacak)
    Kopyala/Yapıştır özelliği olmaması

    Kaynak: PCLabs..


    Birilerinin ipi kendi boynundan geçirdiğini görer gibiyim.
  • bil gates in 95 yilinda o donem icin hazirladigi muhtesem olan win 95 ile muazzam bi buyume yakaladi fazlada rakibi yokdu o zamanlar olanlarida satin alarak onunu hep acik tuttular tabiki kucumsemek yanlis sonucda en zengin firma sayilir bastirip parayi en iyi elemani aliyolar . hep sikintili hazirlayip programlari bi sonrakine zemin her zaman hazir oluyordu ama artik isler degisti ozellikle vista ile buyuk dusus yasayan firma mobil yazilimdada cok ciddi rakipler al assa edince her ne kadar begenmesemde bence iyi bir sistem hazirlamislardir ama artik tek baslarina olmadiklarindan isler eskisi gibi olmayacak yukarida surekli kalmak zordur onun mayhoslugu ile liderlikleri gitti belki bir cabadir ama yillardir hep tek el mantigi ile hareket etmelerinden dolayi pek tercih edecegimide sanmiyorum antipatik geliyor ama pazarda her zzaman disli rakip son kullanicinin isine gelir . benim dusuncelerim . bu arada yazi yazanlarada tavsiyem her kezin dusunceleri tercihleri farkli olmasi normal zaten hayat standardimizi tercihlerimiz belirlemiyormu . herkeze iyi gunler....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    Olmaz mı . Bir de şöyle bir şeyler var. Ama bu yazacaklarım tam doğrulanmasa da artık kimin cenaze törenine katkıda bulunuyor hemen anlarsınız:

    Windows Phone 7 Türkiye'de olmayacağı söylenen servisler:

    XBOX Live bağlantısı sunulmaması
    Zune desteği olmaması
    Sınırlı Microsoft Marketplace içeriği
    Varsayılan klavye (yani Türkçe karakterler olmayacak)
    Kopyala/Yapıştır özelliği olmaması

    Kaynak: PCLabs..


    Birilerinin ipi kendi boynundan geçirdiğini görer gibiyim.



    Zaten onlar olmassa daha ne kalıyor geride şahsen almam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byabsnn


    quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    Olmaz mı . Bir de şöyle bir şeyler var. Ama bu yazacaklarım tam doğrulanmasa da artık kimin cenaze törenine katkıda bulunuyor hemen anlarsınız:

    Windows Phone 7 Türkiye'de olmayacağı söylenen servisler:

    XBOX Live bağlantısı sunulmaması
    Zune desteği olmaması
    Sınırlı Microsoft Marketplace içeriği
    Varsayılan klavye (yani Türkçe karakterler olmayacak)
    Kopyala/Yapıştır özelliği olmaması

    Kaynak: PCLabs..


    Birilerinin ipi kendi boynundan geçirdiğini görer gibiyim.



    Zaten onlar olmassa daha ne kalıyor geride şahsen almam.


    o zaman wp7 türkiye de daha doğmadan öldü diyebiliriz.. gerçi farklı romlarla bu kısıtlamaların bi çoğu kaldırılabilir ama bu tür bi işlem sonrası cihaz garanti dışı kalacağı için en azından garantili cihaza çok fazla talep olmaz.. şu an garantili satılan android li cihazlar için de android market e erişim konusunda aynı durum söz konusu..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fashionality


    quote:

    Orijinalden alıntı: Byabsnn


    quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    Olmaz mı . Bir de şöyle bir şeyler var. Ama bu yazacaklarım tam doğrulanmasa da artık kimin cenaze törenine katkıda bulunuyor hemen anlarsınız:

    Windows Phone 7 Türkiye'de olmayacağı söylenen servisler:

    XBOX Live bağlantısı sunulmaması
    Zune desteği olmaması
    Sınırlı Microsoft Marketplace içeriği
    Varsayılan klavye (yani Türkçe karakterler olmayacak)
    Kopyala/Yapıştır özelliği olmaması

    Kaynak: PCLabs..


    Birilerinin ipi kendi boynundan geçirdiğini görer gibiyim.



    Zaten onlar olmassa daha ne kalıyor geride şahsen almam.


    o zaman wp7 türkiye de daha doğmadan öldü diyebiliriz.. gerçi farklı romlarla bu kısıtlamaların bi çoğu kaldırılabilir ama bu tür bi işlem sonrası cihaz garanti dışı kalacağı için en azından garantili cihaza çok fazla talep olmaz.. şu an garantili satılan android li cihazlar için de android market e erişim konusunda aynı durum söz konusu..



    garanti dışı kalması gibi bir durum söz konusu değil, cihaza donanımsal olarak zarar verirsen ancak garanti dışı kalır, diğer türlü garanti dışı bırakmak servislerin işgüzarlığı ancak, özellikle kvk ile çatır çatır tartışabilirsiniz htc konusunda mesela çünkü htc direk ne yaparsanız yapın cihaza zarar gelmezse yaptığınız yazılım işleminden sorun olmaz derken kvk o yasak bu yasak illet ediyor milleti sadece




  • Bende bir telefona 2000 tl versem bende fanboy u olurdum kimse kusura bakmasın.


    Çok duygusal buluyorum apple fanatiklerini,elinizde bir materyal var ve buna tutku ile bağlanıyorsunuz,ona olumsuz yorum yapana hemen saldırı pozisyonu,mesela ben gelip elindeki armut çürük desem aynı tepkiyi verirmisin?Neyse elma ile armudu karıştırmayalım şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.