Şimdi Ara

Windows Mobile 5 & 6 Yazılımları Geliştirme (HP iPAQ 514/HTC VOX/i-Mate Serisi...) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wwwengin

    megaman sen mükemmelsin abi bu program için çok teşekkürler..
    yaptığınız diper işlerede baktım web sayfanız üzerinden gerçekten tanışılıp bilgilernizde faydanalası birisinizz


    teşekkür ederim tekrardan kendi adıma..


    O sizin iyi niyetinizden, bilen kişi bildiklerini başkalarına faydalı olabilmek için kullanmadıktan sonra bilmesinin bir anlamı yok, diye düşünüyorum. Eğer bir nebze olsun faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
  • megaman merhaba

    pda almayı düşünüyorum.sebebide mesleki nedenlerle kullandığımız casio fx-880p makinalarda qbasic ile yazılmış çeşitli programlar var.bunlar arazide çalışırken kullanılıyor.Sorunum şu qbasicin çalıştığı pda varmı?Hangi modeller?Qbasic çalıştırmak için ne yapmalı?

    Teşekkürler kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanp -- 18 Şubat 2008; 15:15:30 >
  • PocketDOS programını (shareware) kullanarak qbasic uygulamalarını çalıştırabilirsiniz. PocketDOS yazılımı birçok PDA'da rahatlıkla çalışmaktadır.http://www.pocketdos.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 18 Şubat 2008; 23:00:33 >
  • iPAQ 514'te Registry ayarlarını düzenlemeye çalıştığınızda büyük ihtimalle bir uyarı mesajı alacaksınız ve işleminiz yarıda kesicelecektir. Çünkü iPAQ 514 gibi bazı smartphone'lar Application Lock içermektedirler. Nedir Application Lock; telefonun güvenliği için telefonun işletim sistemi üzerinde değişiklik yapma hakkını sınırlandıran bir önlemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 26 Şubat 2008; 23:57:56 >
  • iPAQ 514'te ROM güncellemesi yapacağınız zaman, güncelleme için kullanacağınız bilgisayarda tercihen Windows XP olmasına özen gösterin ve herhangi bir nedenden ötürü güncelleme işlemi yarıda kesilirse cihazın bataryasını 1-2 saatliğine çıkarın ve sonra yeniden güncellemeyi deneyin, eğer olmaz ise batrayayı 1 gün süre ile takmayın ve tekrar deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 17 Mart 2008; 1:03:48 >
  • Merhaba, programı indirim ipaq'ime kurdum ama sadece sim kart hafızasını yedekleyebiliyor. Telefon hafızasındaki numralarımı nasıl yedekleyebilirim? Ne yaptıysam beceremedim.
  • Programda telefon hafızasını yedekleme seçeneği mevcut değil çünkü onu Outlook ile yapma imkanınız zaten var ama ileride o seçeneğide ekleyebilirim. Geç cevap yazdığım için özür dilerim.
  • Cevap için teşekkürler, yanlız benim gibi işi gereği onlarca bilgisayara oturan ve devamlı format atarak yeni işletim sistemi kuran biri için tel rehberimin telefonumun içinde bir dosyada saklanması çok iyi olacaktı. Umarım en kısa sürede siman'e bu özelliği eklersiniz.

    İyi çalışmalar.
  • Linkte Flash Format programının smartphone'lar için olan versiyonu bulunmaktadır. İşinize yaraması dileğiyle.

    FlashFormat:http://r apidshare.com/files/105161211/CNetX.Flash.Format.v2.7.rar.html
  • teşekkürler çok şey öğrendim sayenizde ama epey de çok sorum/sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Bluetooth ile ipaq514 e dosya(resim müzik) yollandığında Dosya yöneticisi/My Document ya da storecard da göremiyorum.Aratıp bul deyince goruyor.mp3leri mediaplayerde kitaplık güncelleyerek gorebiliyorum .word/txt/ vs ise yollanan ancak office den aratarak bulabiliyorum..Bu sorunu bazen makinayı kapatıp acarak asabiliyorum.Ne yapmalıyım? Teşekkürler
  • @ megamen dostum ben ipaq 514 kullanıyorum bu cihaz için fonksiyonlu bi hesap makinesi yazabilirmisin
  • Şu sıralar başka bir proje ile uğraştığım için söz veremiyorum ama ilk fırsatta yazmaya çalışacağım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaman

    Şu sıralar başka bir proje ile uğraştığım için söz veremiyorum ama ilk fırsatta yazmaya çalışacağım.


    çok teşekkür ederim dostum
  • wm 6 için adres defterinde guruplara toplu sms gönderebilmenin bir çaresini yapabilirmisiniz çok önemli,

    sms göndermeye calıstım tek tek zor yarısını yollayabildim, wodafone 5000 sms yi toplu nasıl gönderebiliysunuz , pc den veya w mobil 6 hp için adres defterine toplu gönderim yapabilecek proğram varmı ?
  • Yapabilmeyi çok isterdim çünkü benimde ihtiyaç duyduğum bir fonksiyon ama malesef zaman yetersiliği benim en büyük düşmanım. Bana daha bol zaman bırakan bir işe geçebilirsem bu ve bunun gibi ertelediğim birçok şeyi hayata geçireceğim inşallah.
  • ya hocam naaptın yaa acele yap şunu 5000 sms yi yollayabilelim listeyi vey gurup u bir iki tıkla seçerek gönderebilelim acele yap abicim
  • kardeş bir türlü telefon hafızasını yedekleyemiyorum outlook kurulu değil ne yapmam lazım bir yardım
    quote:

    Orjinalden alıntı: megaman

    Programda telefon hafızasını yedekleme seçeneği mevcut değil çünkü onu Outlook ile yapma imkanınız zaten var ama ileride o seçeneğide ekleyebilirim. Geç cevap yazdığım için özür dilerim.
  • eline sağlık şimdiden gerçekten gerekli idi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.