Şimdi Ara

Windows Live Messenger Bağlantı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Windows live messenger kullanımında son zamanlarda cafemdeki bilgisayarların neredeyse yarısında bağlantı hata mesajı almaya başladım. Yaptığım bir araştırmada, bir virüsün bu hataya sebep olduğunu ve microsoft'un bunun için bir windows yaması yayınladığını öğrendim. Denedim. Düzeldi de... Lakin iki gün sonra tekrar aynı hata mesajını almaya başladım. Bilgisayarları tek tek formatladım. Tekrar sistem yüklemesi update v.s. derken(Tabi ki bu arada bilgisayarlarda deepfreeze kullanıyorum.) Tamamen bu sorundan kurtulduğumu düşünüyordum. Lakin 1 hafta öncesinde tekrar aynı hata mesajını almaya başladım. Bu sefer ne yapacağım konusunda çaresizim. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

    Teşekkürler.



  • Hocam once temiz bir windows kurman gerekiyor. mumkunse bunu etherneti tak kullan bir makinede yapman daha iyi olur. sonra guzelce antivirusunu yukle (eset yada kaspersky tavsiye ederim ikisi ile problem yasamadim) sonra windows guncellestirmelerini tek tek yukle. o istege baglilarina kadar eksiksiz olarak office dahil olmak uzere... sonra yavas yavas ne kuracaksan kur ama agdan almamaya calis. hatta bu isler genellikle gece yapilir sen en iyisi tum makineleri kapat agi bi kapat oyle basla bu ise. sadece tek makine acik olsun. bu sekilde 2 gun once bi cafe kurtardim surekli restartlar vs... 5-6 makine calisan cafe dun gittigimde 24 makine full cakili olarak calisiyordu.
  • arkadaşım live için ıntsraller 4.0 sürümü güncel saat ayarları bulundurman lazım en sağlıklı kullanım budur sistemin live ile sorun yapması genelde bunlarda yaşanır
  • Hocam güzel söylemişsin de, zaten installer 4,5 sürümü güncel saat de de sorun yok... zaten pc ler formatlandıktan sonra ki kurulumda live messenger ile ilgili herhangi bir problem çıkarmıyor. Amma daha sonra, yaşamış olduğum örnekte olduğu gibi yaklaşık 2-3 hafta sonra pc lerde deepfreeze olmasına rağmen live messenger bağlantı hatası veriyor. İşin kötü yanı çözüm olarak da yeni versiyon yüklemesi öneriyor ve yeni versiyon olsun windows update sayfası olsun bilgisayarda açılmamaya başlıyor. Bu nasıl bir olaydır halen daha çözemedim. Hadi live messenger açılmıyor. Hadi live messenger sitesinden indiremiyorum sayfayı açamıyorum. Windows update nasıl açılmıyor? Şaştım kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.