Şimdi Ara

Windows Lisansı ile ilgili sorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pc uydu üzerine bir iş yeri açmaktayım evde kullandığım pc`mi iş yerine taşıyacağım ama lisanslı bir xp kullanmıyorum lisansmı almalıyım bildiğim kadarı ile yeni pc hariç lisans satmıyorlar.Yada Home edition lisansı bir laptop alıp ana kullandığım makinenin yerine onumu koymalıyım bu lisansın dükkanın adına kesilmiş faturalımı olması gerekiyor bu makine ile sök tak yapmıcam sanal pos filan çekicem yazıcıdan fatura matura keseceğim yani dükkanın ana iş makinası olacak bide sanal pos filan düşünüyorum bir tanede pos makinası almalımıyım pos makinası avantajmıdır yoksa madden zararmı getirir? fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omorfi -- 27 Eylül 2011; 22:33:18 >



  • Yeni pc harici lisans satılıyor bir bilgisayarınız varsa ve daha önceden lisans alınmamış ise GGK (Get Geniune Kit)http://www.novabazar.com/urun/37faeedf308dfb950324c8178ac87112/MICROSOFT-Windows-7-Professional-GGK-Turkce-6PC-00026 lisans satın almanız gerekir...Home edition lisanslı notebook alırsanız yasal olarak bunuda işyerinizde kullanmanız suçtur home lisanslar adı üzerinde sadece ev kullanımı içindir.Ticari işletmelerde professional ve üstü lisans kullandığınız zaman lisans gerekliliklerini yerine getirmiş olursunuz.

    GGK harici oem vb lisans aldığınızda bilgisayarınızla aynı faturada olmak zorunda yada bilgisayarı aldığınız tarihten itibaren max 90 gün geçmesi gerekiyor.Aksi durumda geçersizdir.

    Ayrıca windows7 pro lisans aldığınızda xp pro kullanma hakkınada otomatikman sahip oluyorsunuz..Şimdi win7 kullanmasınız bile ileride bir daha masraf yapmamak için win7 ggk almanızı tavsiye ederim.




  • teşekkürler cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.