Şimdi Ara

Windows gereken dosyaları yükleyemiyor hatası (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
52.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

    Yazılımcı vs. değilim, sorununuzun çözümünü de garanti edemem ama windows kurulumlarında, oyunlar da hatta office gibi programları kurarken bile bu sorun defalarca kez başıma geldi. Olay şudur: Dosyanız eksik/bozuktur. Torrent ile indirdiğim oyunları defalarca kez denememe rağmen kuramadığım oluyordu. Çeşit çeşit oyunda başıma geldi kurulumda hatalar veriyordu ve çözümü internette yoktu. Nereden estiyse Torrentten "tekrar kontrol et" dediğim anda %99 civarında indirilen dosyayı %100 tamamlanınca kurulumda hiçbir sıkıntı olmamıştı. Aynı şekilde office kurarken de başıma geldi, torrent %99 indirmişti ve hata veriyordu kurulumda(dosya yüzde yüz indirilmiş gibi gözüküyordu bu arada). Ben "tekrar kontrol et" deyince %100'e tamamlandı ve kurulum sorunsuz bitti.

    Size vereceğim tavsiyeler şunlardır; Windows kurulumları biraz nazlı olur. Yalnız siz denemeye devam edin. Benim kendi sorunumu kendi başıma günlerce ne çabalar ile çözebildiğimi görseydiniz halima oturur ağlardınız. Onun için sürekli deneyin ve naçizane tavsiyelerime kulak verin:

    KillDisk programını kurun. Bu program harddiski baştan sona sıfırlayacak. Zaten anlamayacak birşey yok kullanımında; sitesinde de flash filmler ile kısaca anlatılmış nasıl yapılabileceği.
    KillDisk bittikten sonra (yaklaşık yarım saatte biter) bu noktada şuna dikkat edin; elinizdeki windows yazılımı bozuk/eksik olmasın. Bundan emin olduktan sonra (torrentten tekrar kontrol et deyin ve mümkünse zamunda'dan UNTOUCH olan Win7'yi indirin) kurulum aşamasına geçin.

    Bu nokta çok önemli zira net bir tecrübe edindim bu noktada; kurulum dili vs. seçtikten sonra önünüze harddisk seçim alanı gelir. (Yerel Disk C ve D olan) Bu noktada kesinlikle buna dokunmuyorsunuz ve direkt kuruluma başla diyorsunuz. (Dokunmayından kastım şu; eğer killdisk ile sıfırladıysanız o ekranda sadece 1 adet harddisk bölümü olduğunu görürsünüz. Bunu çoğaltmıyoruz, bölmüyoruz, ayırmıyoruz) Bu noktadan sonra kurulum bende başarılı geçti ve %100 tamamlandı. Tekrar belirtmemde fayda var; yerel disk seçim alanında o diske dokunmuyorsunuz ve direkt kuruluma başlaya tıklıyorsunuz. Windows'u sağ salim kurduktan sonra zaten harddisk bölme işlemlerini yapabiliyorsunuz.

    Bir de şunu söylemek istiyorum: Bende rufus işe yaramamıştı. Yukarıdaki mesajımda linkini verdiğim program ile usb'ye yazdırdığımda işe yaramıştı. Şimdi ilk başta dediğim gibi Windows kurulumu nazlıdır. Herkesin sorunu değişik olabilir. Ancak şunu unutmayın o sorunlar o kadar küçük ve saçma ki siz deneye deneye o sorunu bulduğunuzda PC'ye tüküresiniz gelir :) onun için mutlaka her adımdan emin olun. İyi forumlar.
    Aynen bende günlük akşam eve gelince ufak ufak uğraşıyorum, usb ye win 7 bot ederken GBT MBR vs gibi seçenekler var, UEFİ kurulum, win 7 32 bit mi 64 bit mi vs var, benim dizüstü için acaba hangileri geçerli vs dene deneye anca bulmaya çalışıyorum, kil disk çalıştırdığımda oda yarıda kalıyor hatta hiç ilerlemiyor, gece programı kurup yatmıştım, sabah halen aynı yerdeydi fişi çektim direk sinirden. Benim sorunum donanımsal mı diyeceğim ama hali hazırda çalışan dizüstü pc nin hdd yi söktüm ve ssd taktım, başka bir işlem yapmadım, donanımsal da olması o nedenle düşük diye düşünüyorum, hdd yi sökmek için kapağı açarken yalama yapan bir vida için biraz sert müdahale etmek zorunda kalmıştım falan neyse uğraşmaya devam. Kildisk de yarım kalıyor çalışmıyorsa sorunun ne olduğunu düşünebiliriz ?




  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl boot ettiniz. Dediğiniz gibi rufus ile boot edemiyorum. Boottan sonraki aşamayı da biraz açarsanız çok sevinirim. Sabaha kadar uğraştım halledemedim şu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rutubettin R kullanıcısına yanıt
    USB'ye windows yüklemesi nasıl yapılır diye soruyorsan rufus'u açıyorsun. Oradan, indirdiğin Windows dosyasını bulup seçiyorsun sonra gerekli ayarı seçip başla diyorsun. Diğer herşeyi zaten program yapıyor bekliyorsun ve tamamlandı deyince işlem bitiyor. Usb Windows yüklenmesine hazır oluyor.

    Edit: Rufus en iyi program deniyor ama ben bir türlü faydasını görememiştim win7 ve win10 yüklemesinde de 2 ayrı pcde de denedim ama sürekli hatalar aldım veya bir çeşit sorun yaşadım. Sorun yaşamayan da vardır illa ki ama rufusla işini görmeyenler yukarıdaki arkadaşın verdiği programı da kullanabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 30 Aralık 2018; 15:3:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bazen (ve çoğunlukla) windows kurulumlarında hata almanız yani yarıda kalması genellikle windows'u USB veya DVD'ye yazdırma hızı ile alakalı olabilmektedir.
    8x hızından yüksek yazdırılırsa, windows dosyaları daha hızlı atar, bu da; kurulum medyasının eksik dosyalardan kaynaklı okuma hatası ile,kurulumunda yarıda kalma olasılıklarını yükseltmektedir.

    @mmmyyyymmm arkadaşın bahsettiği dosyanın indirilmesinde %99 kalması ise; indirme yöneticileri, indirilecek dosyaları farklı sunuculardan gönderir ve %100'lük kısımda dosyalar birleştirilmektedir, bazen bu birleştirme tam %99'da kalması, bağlantının anlık kesilmelerinden kaynaklanmaktadır. Örneğin: İDM ile indirmeler, bazen; %99 kaldığında o gün içinde devam ettirdiğimizde, indirmeyi tamamlatabiliriz ama; o, %99'luk indirmeyi ertesi güne sarkıtırsak,tam %100 olmasını, ertesi gün için baştan başlatmaktadır. (son güncellemeleri buna sebep olmaktadır)




  • Kesinlikle katılıyorum. Örneğin geçen torrentten Narcos isimli dizinin ilk sezonunu indirdim. Evde internet olmadığından başka PCye indirip oradan USByle evdeki PCye atıyorum. A101den aldığım USByle defalarca sorun yaşadım. Yazdırırken hatalı ve eksik yazdırması sonucu diğer PCye aktardığımda tam gözüküyor ama torrente tekrar kontrol et dediğimde dosyanın yarısını kaldığı yerden başlatıyor. Bu noktada kaliteli ve bilindik yerden alınan USB de işi baya etkiliyor. Aynı USB ile format çekerken ki sıkıntılarımı zaten anlatamam bile. Tüm kafayı PCye veriyorsun daha sonra bir bakmışsın tüm sıkıntı USBde. İnsanın ömründen ömür gider Vallahi. Bu işle profesyonel olarak uğraşanlara Allah sabır versin gerçekten de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

    SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR



    Olay dediğim gibi yazılımsal çıktı. Donanımla alakalı hiçbir sorun yok. Nasıl çözdüğüme geleyim bu büyük sorunu. Öncelikle şunu belirteyim, sorunu şöyle yapıp çözdüm diyemem; birkaç şeyi yaparak çözdüm diyebilirim ancak. Size söylediğim adımları takip ederseniz, sorununuzda donanımsal değilse yüksek ihtimalle çözülecektir.



    - Öncelikle Killdisk adında müthiş programı indiriyoruz. USB'ye yazdırdığımız programı root menüsünden açıyoruz. Root menüsünden açtığımız programı 1 kez çalıştırıp, tüm diski silmesini bekliyoruz. Ben 2-3 defa yapmıştım size de öyle tavsiye ederim.

    - Daha sonrasında USB'ye linkteki program ile kuracağımız Windows'u yazdırıyoruz.

    https://www.hirensbootcd.org/files/ISO2USB.exe

    - Ve en sonunda boot menüsünden USB'yi seçerek format işlemine başlıyoruz. HardDisk seçimi noktasına gelince sadece 1 adet olduğunu ve tabiri caizse Ham halde olduğunu göreceksiniz kurulum yapacağımız HardDiskin. Bu noktada kesinlikle ayarlarla oynamıyorsunuz ve direkt o tek ve ham halde olan HardDiski seçip kuruluma başlıyorsunuz. (KESİNLİKLE HARDDİSKİ BÖLMÜYORSUNUZ) Göreceksiniz kurduğunuz Windows yazılımında sorun yoksa eğer sıkıntısız bir şekilde hiçbir hata vermeden devam edecek kurulum.



    İlk başta dediğim gibi sorunu bir yolla çözdüm diyemem ama birkaç yolla çözdüm diyebilirim. Yukarıdaki adımların sadece biri de bu hatayı çözmüş olabilir; tüm adımların birbiri ile bağlantısı olup, hepsi bir sırayla yapıldığı içinde çözülmüş olabilir.



    Bu büyük sorunu çözmemde bana yardımı dokunan @start_system nickli arkadaşa da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese iyi forumlar.
    Selamlar,

    Elimde bir Casper Nirvana C700 var. Komşu için format etmeye çalışıyorum. Bunda Recovery(Kurtarma) vardı. Oradan malesef Harddisk ki sıfırlayamıyordum sistem hata veriyordu. Harddisk hatalı olduğunu düşündüm ilk ama Güvenlik modunda herşey normaldi sadece Kulanıcı hesabı kasıyordu.

    Neyse Rufus yada ISO2USB ile farklı farklı sayfalardan windows 10 & win7 leri x64 veya x32 bir Toshiba 8GB birde Sandisk 64GB lık USB ye yükleyip sileye çalıştım.

    ya mavi ekran alıyorum yada 'Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın.
    Hata kodu: 0x8007025D
    ' hatası

    veya yüklerken ya dosyaları kopyalarken donuyor yada 2 adımda donuyor %58, %43, %20 fark etmiyor ne zaman donacağı belli olmuyor

    ve şuan da windows10 x32bit te 930GB Biçimlendire tıkladım ve dondu.
    Windows gereken dosyaları yükleyemiyor hatası (ÇÖZÜLDÜ)



    Format atma nedeni:

    Bilgisayar daki kullanıcı hesabına giriş yapınca Görev çubuğuna fare ile gelince birşey hesaplıyormuş gibi dönüyordu fare. Bir dosya açmak isteyince 5dakika sonra açılıyordu. Çok ağırdı.
    Güvenlik Modunda herşey normaldi. Bu yüzden Video ve Fotoğraflarını kurtarabildim.

    4 gündür uğraşıyorum asıl sistemi sildim çoktan silmesi basit Harddisk 900GB. Ya C: & D: ayırarak yada ayırmadan denedim ikiside olmadı.

    Şimdi diyorsunuz ki KillDisk ki 'USB'ye yazdırdığımız programı root menüsünden açıyoruz' şimdi KillDiski indirdim iso su var ama nasıl usb ye aktardınız bu programı? Ne Rufus nede ISO2USB ile aktabildim. Sistemi kuramadıktan sonra Killdisk ne işime yarıyor? Harici sabit disk kutusu var ama eski girişleri var yoksa kendi Masa üstüme bağlayıp Killdisk fln uğraşırdım.

    BIOS sumu güncellemem gerekir acaba?
    BIOS Versionu 2.23

    Senelerin Bilgisayar faresiyim Apple çalışanıyım ilk defa Türkiyede böyle bir saçmalıkla ve üreticilerin müşteriyi kendilerine bağlama kazık yöntemi ile karşılaşıyorum vay arkadaş...

    İyi Forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysk91 -- 17 Ocak 2019; 2:47:35 >




  • ysk91 Y kullanıcısına yanıt
    Killdisk i usb'ye aktarmak için rufus vb. programlara ihtiyacınız yok. Killdisk i kurduğunuz zaman programı açın ve USB yi takın ve adımları uygulayın kendisi hallediyor. Bir de kendi sitesine göz atın herşeyi adım adım belirtmiş.



    Size tavsiyem USB değiştirmeniz veya mümkünse DVD den Windows yüklemeye çalışmanızdır. Sorununuz herşey olabilir. Yazdığım diğer mesajları iyice okuyun sorununuz yüksek ihtimalle çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    vallaha killdisk demo yu yükledim boot etti ama bu hard diski görmedi killdisk sırf kendisinin bulunduğu usb yi gördü. Hard diski kendi Masa üstüme yada başka bir Bilgisayara taktım format denedim hep aynı hata. 'Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor'.

    Baska bır Killdisk indirdim buda program gibi çalışıyor normal masaüstü bilgisayarımda açtım 'Killdisk' seçeneği var bakalım Nirvananın harddiskini harici harddsik kutusuna bağlayabilirsem usb ile kendi bilgisayarıma bağlarım killdisk görürse silerim olmassa pes edeceğim vallaha 2 haftadır uğraşıyorum yada yeni harddisk alınacak Nirvana ya.
    .
  • Ben de bu hatayı alıyordum (0x8007025D hatası), aşağıdaki videodaki rehber sorunumu çözdü.
    https://www.youtube.com/watch?v=AvB5RyLpY6w
  • quote:

    Orijinalden alıntı: signore

    Ben de bu hatayı alıyordum (0x8007025D hatası), aşağıdaki videodaki rehber sorunumu çözdü.
    https://www.youtube.com/watch?v=AvB5RyLpY6w
    Forum sistemi ne kadar güzel değil mi? Sayısız insana zaman kavramı olmadan faydanız dokunabiliyor.

    Pc, yazılım mecrası çok karmaşık olduğu kadar basit de.. Mesela günlerce denemediğim çözüm kalmayan sorunumu en sonunda yazılımın eksik indiğini farketmem ile çözmüş bulunmuştum. Şimdi bile buna gülerim

    Edit: Bir keresinde de flash bellek bozukmuş. Yeni aldığım bir flash bellekti hatta yani imkan vermezsin ama en sonunda günlerce haftalarca zaman sonra sorunun böyle saçma birşey olduğunu farkettigim zaman sağlam küfretmiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 26 Ekim 2019; 19:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende Vista kurarken dosyalar kopyalanıyot diyor 1sonra 8 sonra 100 yazıyı ve Windows yükleme için dosyaları kopyalanamıyor dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun diyor şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vista kurmaya çalışıyorum dosyaları kopyalanamıyor diyo ve dosyaların kopyalanabilir olduğundan emin olun yazıyo ve bilgisayarı kapatıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba buldum legacy support özelliğini açıcaz galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.