Şimdi Ara

windows 8 veri çalıştırma koruması(DEP,NX,EDB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaş rica etti bana windows 8 kurarmısın diye bende kendi elimdeki orjinal dvd ile orjinal anahtarı vermeden kurulum yapmak istedim fakat Biosu eski olduğu için kuramadım bu EDB,NX zımbırtısı karşıma sorun olarak çıktı.Sisteme AİDA64 ile baktığımda sistem bios tarihi 04/15/04 görüntü bios tarihi 01/19/07 ,PAE destekliyor fakat Veri çalıştırma koruması(DEP,NX,EDB) desteklemiyor.Aklıma ilk gelen bios güncellemesi oldu fakat anakartı en sevmediğim marka Biostar modeli p4tsv.

    Sorun şu arkadaşlar ben bios güncellemesi yapmak istediğimde biostarın sitesinde hangi dosyayı indireceğimi bilemedim .bf uzantılı dosya var winflah ile yükleme yapmak istediğimde benden .bin dosyası istiyor,açıkcası cesaret edemedim bios güncellemeye bu anakartın en güncel biosunu nasıl yükleyebilirim.

    Sistem şu arkadaşlar: intel p4 3.4 işlemci
    Biostar p4tsv 478 AGP
    3gb ddr 400 ram
    100 gb hard disk







  • Anakart sitesinde 16.09.2004 tarihinden sonra bios güncellemesi yok, sizdeki biostan bir farkı da yok Win XP SP2 probleminin giderilmesi dışında, yani yapacağınız güncelleme ile sonuç alamazsınız. Bence sisteminiz Win 8 e göre elverişsiz..
  • Teşekkürler kardeş cevabın için fazla uğraşmama gerek yok o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.