Şimdi Ara

windows 8 ve xp işletim sistemi nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şirket için 3 Windows 8 ve 2 Windows xp almak istiyorum. Kurulum dvd'sine gerek yok, ürün anahtarları ve fatura bana yeterli.

    En mantıklı yol microsoft'tan mı almaktır, yoksa başka bir satıcıdan pazarlıka ve farklı ödeme seçenekleriyle alışveriş yapılabilir mi? Microsoft'un sitesinde nereden xp alabileceğimi bulamadım, bir yol yordam lütfen

    Hemen bu gün bu işi bitirmek istiyorum, hızlı cevaplarınız için şimdiden bol bol teşekkürler!

    Hoşçakalın.



  • Microsoft'da XP bulamazsınız, satışı artık yok. Bazı bilişim şirketleri XP için lisanslama yapıyor, ama fiyatlarını bilmiyorum. En iyisi GittiGidiyor'dan almak, hesaplı fiyata hiç kullanılmamış XP bulabilirsiniz.http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=windows+xp

    Win 8 Pro oem fiyatı 300 TL dan başlıyor piyasada, Win 8 SL (single language) işinizi görürse 170 TL civarında bulunuyor. Win 8 konusunun başında ikinci sırada olan "Yazılım Fiyatlarını Karşılaştır, En Ucuzunu Bul!" başlığından girerek arama yaparsanız bulursunuz.
  • XP Home işinizi görürsehttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/windows-xp-home-edition-oem-software-turkce-71003247 adresinde faturalı 10 adet var, pazarlık edebilirsiniz. Satıcı bilişim şirketi olduğundan belki XP Pro ve Win 8 de temin edebilir.
  • Hızlı cevabınız için çok teşekkürler Motan.

    Xp satan şirketle görüştüm, ellerinde sadece home premium varmış. Şirket için kullanamıyorum sanırım, bilgisi olan varmıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.a.r.i.s
    Hızlı cevabınız için çok teşekkürler Motan.

    Xp satan şirketle görüştüm, ellerinde sadece home premium varmış. Şirket için kullanamıyorum sanırım, bilgisi olan varmıdır?

    Sürümün özellikleri size yeterli ise resmi olarak kullanırsınız, biz yıllarca kullandık, kontrol de gördük, problem yok. Ben yurt dışındayım, ama ülkeye göre farklı uygulama olmaz sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.