Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle sunu soylemeliyim ki defalarca bilgisayara format attim, hdd degistirip ve hatta anakart degistirip, hepsinde windows 8 yukledim, windows 7 yukleyip yukseltme yapmadim.

    Ilk sefer anakarti degistirdigimde telefon ile baglanip bir numarayi girerek yeni KEY aldim, sonrasinda her kurulumda onu kullandim. HDD degistirdigimde ise direk windows 8.1 kurdum, yine ayni KEY'i kullandim.

    Windows 7 ile ugrasmaniza hic gerek yok yani.
  • HD -SSd değişikliği yaptım ürün anahtarım haliyle kabul edilmedi.müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ürün anahtarını nereden temin ettiğimi sordu ve 29 tl ye alınan keylerin direk olarak girilemeyeceğini söyledi.
    şimdi ben müşteri hizmetlerine keyin yükseltme keyi olmadığını söylesem sorun olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakancan44

    HD -SSd değişikliği yaptım ürün anahtarım haliyle kabul edilmedi.müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ürün anahtarını nereden temin ettiğimi sordu ve 29 tl ye alınan keylerin direk olarak girilemeyeceğini söyledi.
    şimdi ben müşteri hizmetlerine keyin yükseltme keyi olmadığını söylesem sorun olur mu?

    söyle yap telefonla aktif etmeyi dene olmazsa soncare format at tekrar telefonla aktif et ozaman kesin olur
  • Arkadaşlar kodum car iso dosyası oluşturamıyorum, konuyuda inceledim ama gözümden kaçmış olabilir yardımcı olurmusunuz ?
  • Zamanında ben de indirim kodu almıştım ama satın alma zamanı gelince almamıştım. Kod hala duruyor, acaba o kodla şimdi 29TL'ye alabiliyor muyuz bilen var mı?
  • Evet konuyu hortlatıyorum çünkü microsoft bu 29 tlye lisans anahtarı almış olanlara bir yenileme yapmış alınan keyler normalde bir bilgisayar için ancak microsoftun sitesinden 8.1 i indirip bu lisansı başka bir notebookta kullanımının önünü açmış. Benim lisansım toshiba notebookta idi şimdi ise yeni almış olduğum asus notebookta. Asus notebookta single langue sürümü vardı şimdi ise önce win 8.1 pro yükledim daha sonrada win 10 pro yükseltme yaptım ve ardından win 10 un sistemime atadığı yeni keyi bularak c diskine temiz kurulum yaptım pc kaymak gibi oldu. Sizde bu yöntemi kullanabilirsiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatolia28

    Evet konuyu hortlatıyorum çünkü microsoft bu 29 tlye lisans anahtarı almış olanlara bir yenileme yapmış alınan keyler normalde bir bilgisayar için ancak microsoftun sitesinden 8.1 i indirip bu lisansı başka bir notebookta kullanımının önünü açmış. Benim lisansım toshiba notebookta idi şimdi ise yeni almış olduğum asus notebookta. Asus notebookta single langue sürümü vardı şimdi ise önce win 8.1 pro yükledim daha sonrada win 10 pro yükseltme yaptım ve ardından win 10 un sistemime atadığı yeni keyi bularak c diskine temiz kurulum yaptım pc kaymak gibi oldu. Sizde bu yöntemi kullanabilirsiniz .

    merhaba,

    Acaba bu bilgiye nereden ulaştınız, Microsoft'un bu bilgileri aldığınız sitesinin linkini verebilir misiniz? Aynı lisans bende de var, mümkünse ikinic bilgisayarıma da kurmak isterim.

    sağlıcakla




  • Bu key ile Windows 10'a geçiş yapabiliyor muyuz arkadaşlar?
  • ring R kullanıcısına yanıt
    İlk pc deki lisans siliniyor ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Evet geciliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatolia28

    İlk pc deki lisans siliniyor ama

    merhaba,

    Anladım sağol
  • Zamanında 29 liraya aldığım lisans anahtarıni bulamıyorum.Microsoft store ye girdim.siparişlerim de gözükmüyor.mh ni aradım.onlarda bulamadı.Ne yapmam gerek acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    Zamanında 29 liraya aldığım lisans anahtarıni bulamıyorum.Microsoft store ye girdim.siparişlerim de gözükmüyor.mh ni aradım.onlarda bulamadı.Ne yapmam gerek acaba.

    Mail ile aldığın anahtarı sildin mi?

    Siparişle ilgili dekont tarzında bir yazı vardı, bunun kopyasını saklamış ya da print etmiş miydin?
  • Witchdoktor W kullanıcısına yanıt
    uzun zaman oldu alalı ve silmişim.
    Dekonttuda saklamadim,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.