Şimdi Ara

windows 8 onarma - yeniden kurulum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • acer v3 laptop aldım, ancak içinde uyuz bir windows sürüü olan 8 var. bilgisayara yüz tanıma programı eklemiştim. win 8 ile uyumlu değil diyerek yarıda kesti. tekrar kaldırmayı unuttum. ve bir adet güvenlik güncelleştirmesi yükledim. tekrar başlattığımda "bilgisayarınıza güncelleştirmeler yükleniyor, 2 gün içinde açılacak"gibi saçma sapan bir uyarı aldım. bir kaç kez açıp kapatarak o uyarıyı geçmeme rağmen daha sonra bilgisayar parola kısmına geldiğinde yeşil ekran çıkıyor ve yanıp sönmeye başlıyor. birtürlü geçmiyor. windows 8 de güvenli moda ulaşılmyor f8 ile. ayrıca acerde kurtarma cd si de çıkmadı. ön yükleme veya onarma yapamıyorum. durum hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yarıdm bekliyorum.



  • şarjda iken alt+f10 yada sadece f9 işe yaradı. güvenli modda açıp yüz tanıma sistemini kaldırdığımda sorun çözüldü. eminim bu dandik işletim sistemi ve laptop ile bu sorunlar çokca yaşanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcik

    şarjda iken alt+f10 yada sadece f9 işe yaradı. güvenli modda açıp yüz tanıma sistemini kaldırdığımda sorun çözüldü. eminim bu dandik işletim sistemi ve laptop ile bu sorunlar çokca yaşanır.

    Şarjda iken derken şarja takıp açmayı mı kast ettin ? Güvenli modda başlatamıyorum hiç bişey yaptırmıyor daha doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.