Şimdi Ara

Windows 8' den memnun olan yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu tip başlıklar pek açmam ama merak ettim. 4 gün oldu ben windwos 8 i kullanmaya başlayalı, genel izlenimim olumlu yönde, pek bir sıkıntısını görmedim, aslında sıkıntısı yok gibi. Windows 7 den de memnundum ama değişiklik iyi olur dedim. Kaldı ki yeni bir sistem yükelemem demek kullandığım 30-40 tane programın tekrar yüklenmesi demek, benim için büyük zahmettii ama yinede kurdum. Netice olarak herkesin çok eleştirdiği başlat menüsünü gitmiş, birkaç değişiklik, metro arayüzü bence hoş olmuş, normal masaüstüyle entegre çalışsa belki daha da güzel olurdu belki, ama bu halide iyi, ilerde belki dediğim gibi değişiklikte olur.

    Yaşadığım tek sorun creative x-fi titanium kartımın console yazılımının çıkmaması olmuş, o da o kadar dert değil. Artısı olarak gördüğüm şeyse, 3ds max programının açılış hızı artmış, maya öyle, epey hızlanmış açılmaları, render kısmını pek test edemedim ama. Ayrıca 2 monitör olayını oturtmuşlar bence çok hoş olmuş, sırf bu yüzden bile işletim sistemi değiştirirdim ben. Benim yorumlarım bu kadar.

    Netten forumlardan sözlüklerden okuduğum kadarıyla kullanıcıların çoğu şikayetçi, neden şikayetçi olduklarını anlamadım.







  • Ben Şikayetçi Değilim.Aldığım Gündür Formatsızın Kullanıyorum.Microsoft Daha Önce İnanki Bu Kadar İyi İşletim Sistemi Çıkarmadı.
    Şikayetçi Olanların Çoğu Windows 8 Kullanmadığından Ve Kurcalamadığından Kaynaklanıyor.
    Oysaki Windows 8 i Kursa Bir Duvar Kağıtı Kursa Kişileştirse Ondan İyisi Yok.
    En Basitinden Bizim Okulda Hiç Bilgisayardan Anlamayan ***** Hoca Win7 li Bilgisayrına Windows 8 Kurmuş.
  • Memnun olmayanlardanım ; hem metro arayüzü hem de masaüstü saçmalık , bende iki yerde de hemen hemen aynı programlar var keşke metro arayüzünden kurtulabilsem.
    W8 de şuraya kaydol aradığın mağazada vardır gibi yönlendirmeler çok fazla.
    Hoşuma gidense hızlı oluşuyla harici donanımları hemen tanıması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Windows 8 den memnunum.İstemeyen metro arayüzünü kullanmaz isteyen kullanır.Ancak Windows 8 de biraz stabilite sorunu var bazen kısa süreliğine işlemci ve hdd kullanımı yüksek seviyelere çıkabiliyor onun dışında iyi bir işletim sistemi.
  • Sevmedim. Sevmeyeceğimki ta stabil olana kadar. Windows 7 devam

    Not : Sevmeyişimin nedeni : MSİ'nin programlarının w8 ile ilişkili olmaması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ex3m


    Sevmedim. Sevmeyeceğimki ta stabil olana kadar. Windows 7 devam

    Not : Sevmeyişimin nedeni : MSİ'nin programlarının w8 ile ilişkili olmaması

    Benm de kasadaki anakart, ekran kartı msi, live update programında sorun yaşadım biraz zaten win7 de de doğru düzgün çalıştıramamıştım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.