Şimdi Ara

Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
8
Favori
53.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yokmudur arkadaşlar destek verebilecek kimse?? Deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxinanc

    Hocam merhabalar öncelikle
    1 hafta önce hp pavilion g6 2277et model notbook aldım. Windows 8'i kaldırdım ve Windows 7 kurdum.
    Son bir haftadır geceli gündüzlü yemeden içmeden kesilerek sorunuma halen umutsuzca çözüm aramaktayım.
    Resimde görüldüğü üzere her iki driver da tanınıyor. herşey buraya kadar normal görünse de.. sağ klik + değiştirilebilir grafikleri yapılandır dediğimde yazılımın aktif olmadığını..yanii aslında ati driver yüklü sorunsuz görünsede el koydumm! aahh! sana geçiş izni yok len der gibi ''CATALYST CONTROL CENTER BAŞLATILAMIYOR CATALYST CONTROL CENTER KULLANILARAK YAPILANDIRILABİLECEK BAŞKA AYAR BULUNMAMAKTADIR'' hatasını alıyorum.. Aynen belirttiğiniz adımlara harfiyen uymama rağmen halen bir sonuç alamadım. Denediklerimde uygun driver olmadığı hatalarını aldım. Bu arada ekran kartım ATI Radeon HD 7670M. Lütfen yardımınızı esirgemeyin. Windows 8 kullanmak istemiyorum asla..
    Teşekkür ederim şimdiden
     Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde)

     Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde)

    Bios'u güncellemeyi denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bios versiyonum güncel hocam onu kontrol ettim. Amd catalyst yazılımlarının çoğunu denedim. 1 haftadır derinlemesine araştırıyorum ve uygulamadığım yöntem kalmadı malesef. Aygıt yöneticisinde Amd 7670M driver tanıdığını gösteriyor, Amd catalyst yazılımlarını yüklediğimde herşey ok ama Amd driver: başarısız diyor. Öte yandan buradaki yöntemi uyguladığımda seçtiğim driverlarda windowsun bu sürümüyle uyumlu olmadığı hatasını veriyor. ilk mesajdaki yöntem dahil biltek sayfasındaki arkadaşın çözüm yolunu da denedim doğru adımlarla.. Çözüm yok :D Sonuç aynı :(
  • Arkadaşlar yaklaşık birbuçuk hafta oldu ve ben tüm gündüzümü gecemi ayırıyorum ve kafayı sıyırmak üzereyim destek olacak kimse yokmudur??
    Peki eyvallah dedim birkaç gün önce windows 8 kurdum. Sonra Hp nin kendi sitesinden modele göre özel, geçerli driveri indirdim kurdum. Sürücü ok yükleniyor sonuç başarılı fakat işlev yok. Değiştirilebilir grafik ve control center açıldı gerekli ayarları doğru şekilde yaptım tam sevindirik oldum fakat gpu-z ye gelince sonuç yine 0! Buradaki ve diğer sitedeki yöntemi de uyguladım ve windows 7 de olduğu gibi aygıt yöneticisinde sorun yok catalyst center çalışmıyor, bi önceki mesajımda mevcut resimdeki hatayı yine aldım. Tamamen kaldırdım sürücüleri başa döndüm tekrar ve hp nin yazılımını tekrar kurdum ve sonuç= değiştirilebilir grafik ve control center hiç tepki vermiyor açılmıyor yani.. Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer şu olayı çözemezsem artık sonunda kaldırıp fırlatıp atacam makinayı.




  • Ben win 7 sürücüsünü uyumluluk modunda windows 7 seçerek kurdum win 8'e şu an çalışıyor 2 ekran kartıda.
  • Benim ekran kartım 8750m dediklerinizin hepsini yaptım ancak olmadı team wiewer ile balanıp yapabilir misiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    Ben win 7 sürücüsünü uyumluluk modunda windows 7 seçerek kurdum win 8'e şu an çalışıyor 2 ekran kartıda.


    Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Günlerdir bu sorunu aşamıyordum. Sonunda oldu iki ekran kartı bende de çalıştı.
  • arkadaşlar x1550 için herhangi bir öneriniz var mı ?
  • EnSoNiQ kullanıcısına yanıt
    Sana Ne kadar Teşekür Etsem Azdır Allah Razı Olsun Kardeşim Ellerin Dert Görmesin Çok Saol :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qreenejderha

    Sana Ne kadar Teşekür Etsem Azdır Allah Razı Olsun Kardeşim Ellerin Dert Görmesin Çok Saol :)

    rica ederim işiniz görüldüyse ne mutlu
  • Çok çok önemli bir ayrıntı var bana bir güne mal oldu siz de aynı sıkıntıyı yaşamayın diye paylaşıyorum.

    http://leshcatlabs.net/ sitesinden driverin son sürümünü indirdikten sonra ve driver dosyalarını temizledikten sonra tekrar bunu yükleyeceğimiz sırada UnifL Setup menüsünde aşağıda Manual kısmına giriyoruz.
     Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde)
    Bu kısımda ayrıntılı anlatımı yapıyor ama eğer bulamazsanız diye kendim tarif edeyim.
    Aygıt yöneticisinden Intel HD Graphics sürücüsüne sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. Ayrıntılar menüsünden Donanım Kimliklerini seçiyoruz.
    Burada manualde gösterdiği numarayı aşağıda buluyoruz. Yapılan açıklamaya göre yüklemeyi yaparken legacy veya modern kısmını seçiyoruz.
    Eğer seçimi yanlış yaparsanız program yüklense de doğru çalışmaz. Sabahtan beri bununla uğraşınca anlatım biraz baştan savma oldu, kusura bakmayın :)
     Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde)




  • Bana team den yardim edecek varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb benim pc de masaüstü sağ tıkladığımda değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği çıkmıyor. yinede intel hd 4000 den amd 7670 e geçiş yapıyormudur. bu arada crysis 3 yükledim çalıştırdı acaba intel hd 4000 crysis 3 ü çalıştırabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim





  • Benim kardeşimin bilgisayarı Casper i5 işlemcili 2 gb hd6610 ekran kartı var,

    Windows 8 orjinal Lisanslı DVD de yükledim.Ancak windows 8 hd 6610 ekran kartını hd 7500 olarak görüyor ve ekran kartını kullanmıyor .Değiştirilebilir ekran kartı modu kullanılamıyor. İntel ekran grafiklerini kullanıyor.
    Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim. Yada notebooka yeni ekran kartı takabilir miyim?
  • EnSoNiQ kullanıcısına yanıt
    Yardımsever kardeşim çok sağol :)

    Seviliyorsun :D
    Teşekkür ederim :)
  • ARKADŞALAR BENDEDE AYNI PROBLEM VARRR SİZ GENE İİ SİZ BEN WİN 8 ÇIKTI ÇIKALI AYNI PROBLEM VARR KAÇ TANEEE EN AZ 150 DRİVER DENEDİM OLMadı BANADA YARDIMMMMMMMMMM EDİN LÜTFEEEN HAA BİRDE Bİ ŞEY DAHA DENEYCEEM BENİM HP PVİLLİON G6-1215ST LAPTOPTA 2 TANE EKRAN KARTI VAR İNTEL VE ATİ İNTELİ DEVRE DIŞI BIRAKIPP ATİNİN SİTENİNDEN GENE Bİ DENEYCEĞİM OLMASSAA NE YAPMALIYIIMM YARDIM EDİNN
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor mu ? AMD bu konu hakkında bir güncelleme yayınladı mı ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Windows 8.1 için hazırlanmış olan driverı Buradan indirebilirsiniz. Ati Mobility HD 4650 sorunsuz şekilde çalışıyor ;)
  • Bence hiç gerek yok gibi geliyor bana Bilgisayar yönet ekran bağdaştırıcının üzerine gelip güncelleştir dediğin zaman kuruluyor
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    İşte sana öyle geliyor. Ekran bağdaştırıcısının üzerine gelip güncelleştir demek bizim aklımıza (!) gelmiyor. Sırf yorum yazmak için yazmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.