Şimdi Ara

Windows 7 sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Geçenlerde sahibindenden bir bilgisayar almıştım. Urun cok az kullanılmıstı fakat ıcınde bazı dosyalar vardı. Ben de formatlayıp temız bır baslangıc olsun dıye dusundum. Bilgısayarın altında Wındows 7 Home Premıuma aıt lısansı var serı numarası da yazıyo. Ben de ınternetten home premıumu ındırdım kurdum aktıflestırdım. Ve ürün etkınlestirildi yaziyor. Fakat office yukliyim derken bana orjinal windows kullanmıyorsunuz dedi. Internette mıcrosoftun sitesınden baktıgımda da kullanmadıgımı soyledı. Ama celıskıye dustum bılgısayar ozellıklerınde urun etkınlestırıldı yazıyor fakat ınternette sahte urun kullanıyorsunuz dıyor. Ayrıca lısansı da var. Bunu nasıl duzeltebılırım? Cok tesekkur ederım sımdıden.

    Nasıl gozuktugunun resmını de koydum.
     Windows 7 sahte mi?







  • oem lisans 3 aşamalıdır. 3 ü sağlandığında aktivasyon gerçekleşir.

    bios taki oem slic (win7 lisansı varsa zaten vardır.
    lisans keyi (sizde var)
    dijital sertifika- üreticinin sertifikası

    sizde sertifika kurulmamıştır muhtemelen. size bir pm atacam. programı çalıştırıp advanced modda certicate kısmında oem sertifika yükleyeceksiniz. sonra muhtemelen olacaktır.
  • ilginiz için çok teşekkür ederım fakat verdıgınız programda certıfıcate bölümünde activate tusuna bastım fakat internette tekrar kontrol ettiğimde sahte windows kullandıgımı söyledi başka neden olabilir acaba? Gerçekten gıcık oldum orjınal alın diyip duruyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.