Şimdi Ara

windows 7 recovery çöktü ardından siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konuyu açmadan önce internette aynı sorunla karşılaşan ve çözmeye çalışılan konuları inceledim ama hiçbiri benim sorunu çözemedi. Sorun şu, samsung marka notebook kullanıyorum 1 hafta kadar önce internet tarayıcı ana sayfaları bir virüs tarafından ele geçirilince recovery kullanarak windowsu sıfırlayım dedim. Recovery işlemi bittikten sonra sistem yeniden başlatılacak dedi ve bilgisayara tam olarak sistem kurulamamış olmalı ki açılmadı bilgisayar. Tekrardan yükleyim dedim bu sefer de recovery bölümü hasar görmüş f4 e basıyorum tepki vermiyor, direkt windowsu başlatmaya çalışıyor o da başlamıyor. Ben de standart bir windows kopyasından windows 7 x64 home basic'i kurup bilgisayarın altında yazan keyi sisteme girdim. Onay verdi sistem orjinal oldu. 3-4 gün sonra bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde açılışta masaüstü yerine siyah ekran geliyor burdan öteye gidemiyor. Görev yöneticisi açılmıyor. İnternette araştırdım çözümleri denedim ama işe yaramadı. Daha önce evdeki masaüstünde de bu sorunu yaşamıştım. O bilgisayarda her türlü çözümü denememe rağmen sorun çözülmemişti. En son windows 7 aero temasını disable yaparak klasik tema ile yoluma devam etmiştim. Çünkü bu siyah ekran sorunu ne hikmetse klasik temada çıkmıyor. Aynı çözümü laptoba da uygulamadım ama bu bilgisayarı klasik temada kullanmak istemiyorum. Çünkü daha alalı 4 ay oldu en kötü garantisi var garantiye gönderirim. Şimdi benim yardımınızı istediğim nokta siyah ekran hatasının çözümünden ziyade, benim recovery bölümünü nasıl kullanabileceğim. Açılışta f4 e tepki vermiyor. Masaüstündeki samsung recovery solution programını başlatmak istediğimde "Bilgisayarın kurtarma alanı bulunamadı. Program sonlandırılacak." diye bir hata alıyorum. Bilgisayara sağ tıklayıp yönetten disk yönetimine girdiğimde 20 gblık kurtarma alanı orada sağlam gözüküyor. Forumda da bununla ilgili bazı konular var ama benim gibi kurtarma bölümü sağlam olupta çalışmayan recovery için değil, tamamen silinmiş veya bu bölümü kişisel ihtiyaçlara göre düzenleme ile alakalı. Ben bu bölümü düzeltmek istiyorum nasıl yapabilirim? Tamamen orjinal windows dosyalarından sistemi yüklemek istiyorum. Büyük ihtimal siyah ekran sorunu da düzelecektir. Recovery bölümünü düzeltmenin yanında bu bölümü windows ortamında açıp yükleme işlemi başlatılabilirse ona da razıyım. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 25 Mart 2013; 15:24:07 >







  • up
  • artcraft35 A kullanıcısına yanıt
    "Masaüstündeki samsung recovery solution programını başlatmak istediğimde "Bilgisayarın kurtarma alanı bulunamadı. Program sonlandırılacak." diye bir hata alıyorum."

    hatasını bende alıyorum ancak benım durumum soyle oldu: hdd bozuldu bende haliyle yenisini aldım ve eskı işletim sistemi mi ve recovery bolumunu kaybetmemek için hdd yi klonladım. su an kullanabılıyorum ama usttekı sorunla karsı karsıyayım. sen bu durumu servise vermeden çözebildiysen banada yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.