Şimdi Ara

Windows 7 Güvenlik Yazılımı Sorunu? (Ustalar Yardım) (Kis 2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Windows 7 ultimate ve kaspersky 2011 kullanıyorum. Kaspersky aşırı disk yazma yapıyor. Sirekli windows\temp klasörü içinde çeşitli sismlerde tmp uzantılı dosyalar açarak 1GB kadar bu dosyaları sürekli yazıyor ve dosyalar sonunda resetleniyor.
    Diğer kullanıcılarda böyle bir sorunla karşılaştınızmı. Bilgisayarda birden fazla sanal makine çalıştırıyorum ve bu yüzden sürekli beklemek zorunda kalıyorum. 3.25 GB DDR2 rem var ve disk dökümü için rem hiç zorlamıyorum. Kaspersky 2011 disk kullanımı çok fazla oluyor bu yüzden.

    Norton Kis 2012 ye geçtim. Bu program da çok stabil ve güzel çalışıyor aynı KIS 2011 gibi (KIS 2011 disk yazmaları haricinde) Fakat internet download hızlarını %40 traşlıyor. Stabil bir indirme yapmıyor. Bu arada bilgisayarım orjinal ve hiç paht veyta crack gibi uygulamalar kurmadım. Bu yüzden sistemim temiz. Özet olarak:

    KIS 2011 çok fazla disk kullanıyor ve kimi zaman en ufak bir sanal makine açma işlemi ciddi vakitler alabiliyor. Ayrıca disk yazlamalarından dolayı (60byte ekleme olayı) disk te ciddi dosya parçalanmaları oluşuyor buda nedensiz kasma ve zaman kaybına sebep oluyor.

    Norton Inter. Sec. 2011 de interneti yavaşlatıyor. Bunun sebebini veya çözümünü bilen bir arkadaşım var mı?

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhill -- 9 Eylül 2011; 23:47:50 >







  • İnternet hızını ayarlardan -> Ağ ayarlarında bant genişiliğininden Sadece Kritik Güncellemeler seçin ağ hızınız acayip hızlanıyor.
  • Tam olarak neredeydi o menü bulamadım.
  • Ayarlar -> Ağ -> Ağ Bant Genişliği Bu başlık altında ki seçeneklerden Sadece Kritik Güncellemeler başlığınıseçin ve tamam diyip çıkın.
  • KIS 2012 kullanmanı tavsiye ederim. Daha çok koruma sağlar ve daha az kasar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.