Şimdi Ara

Windows 7 Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler windowsu bayadir güncelleyemiyorum sorunu bir türlü çözemedim. Sorunum şu 58 mb lık bir güncelleme var yap diyorum yükleniyor bittiğinde yeniden başlatılacak diyor tamam diyorum ardından %15 geliyor ve restart atıyor daha ilerlemeden hemen yeniden başlatıyor yeniden başlattıktan sonra windows güncelleme başarısız mesajını alıyorum daha sonra güncellemeyi restore ediyor ve tekrar başlatıyor. Her yaptığımda bu hatayı alıyorum yardım edebilecek varmıydı acaba.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: questofemarson

    Beyler windowsu bayadir güncelleyemiyorum sorunu bir türlü çözemedim. Sorunum şu 58 mb lık bir güncelleme var yap diyorum yükleniyor bittiğinde yeniden başlatılacak diyor tamam diyorum ardından %15 geliyor ve restart atıyor daha ilerlemeden hemen yeniden başlatıyor yeniden başlattıktan sonra windows güncelleme başarısız mesajını alıyorum daha sonra güncellemeyi restore ediyor ve tekrar başlatıyor. Her yaptığımda bu hatayı alıyorum yardım edebilecek varmıydı acaba.

    slm,,,bu tür bir problemin başka bir versiyonu da benim sorunum,,,aşağıda özelliklerini verdiğim güncelleştirmeyi yükleyebildiniz mi acaba? win7/home basic/64 bit kullanıyorum ve sürekli şu güncelleme başarısız oluyor,,rica etsem windows updateden yüklü güncelleştirmeler kısmından ilgili güncelleştirmeyi başarıyla yükleyebilmişmisniz kontrol edebilir misniz,,,,?teşekkürler....


    Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Yeniden Dağıtılabilir Paket (KB2538243)

    Yükleme tarihi: ‎29.‎09.‎2012 05:51

    Yükleme durumu: Başarısız

    Hata ayrıntıları: Kod 643

    Güncelleştirme türü: Önemli

    MFC sistem/yerelleştirme DLL dosyalarının tam yolunu belirtmediği için MFC uygulamasındaki DLL yerleşiminde güvenlik boşluğuna neden olan bir sorun tanımlandı. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

    Ek bilgi:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=216803

    Yardım ve Destek:
    http://support.microsoft.com

    ilgili yardım noktlarına ulştım ama sorunum çözülmedi çünki pek bişiy anlamadım açıkcası,,,,gözlemlediğim kadarıyla win7nin bitmek bilmeyen derin güvenlik açıkları ve güncelleşti_re_me_me sorunları devam ediyor....




  • Windows 7 /ultimate /64bit kullanıyorum bütün güncellemelere tek tek baktım ama sanırım sizin dediğiniz paketi yüklemiştim benim daha çok güvenlik güncellemelerinde başarısızlık var anlamıyorum 52 mb güncelleme diye gösteriyor pc 52 mb da çekiyor ama hiç bir şekilde windows kapatırken yükleyemiyor.
  • KB947821 Win 7- x64 güncelleştirmesi 352MB....windows düzeltmesi imiş güya ama nelere yönelik bir düzeltim bilemiyorum....bu da yüklenmiyor bir türlü,,,akla gelen her yöntemi denedim...all.update.bat felan da çözmedi sorunu....muhtemelen önemli bir güvenlik açığını fiks ediyordu....sizler de mevcut mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.