Şimdi Ara

Windows 7'den, Windows 11'e güncelleme sırasında tüm kullanıcı verileri silinecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 7'den, Windows 11'e güncelleme sırasında tüm kullanıcı verileri silinecek



    Microsoft, Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar için Windows'un en güncel sürümü olan Windows 11 sürümüne yükseltme seçenekleriyle ilgili ayrıntıları açıkladı. Güncelleme ücretsiz olacak, ancak bazı sınırlamalar ve zorluklarla geliyor.



    Ayrıca Bkz.MIUI 13, 16 Temmuz'da tanıtılacak



    Microsoft'un da belirttiği gibi, sistem ayarlarında "Windows Update" aracılığıyla Windows 11'e yükseltmek mümkün olacak. Bu anlamda, süreç mümkün olduğunca basitleştirilmiş. Bilgisayar güncellemeyi indirmeyi ve yükleme işlemini başlatmayı teklif edecek ve etkinleştirme anahtarı otomatik olarak alınacak. Yani Windows 7'nin lisanslı sürümü, Windows 11'in lisanslı bir sürümüne dönüştürülecek ve yükseltme için ödeme yapmanız gerekmeyecek.



    Yalnızca "Temiz Kurulum" seçeneği olacak



    Güncellemenin yüklenmesi sırasında zorluklar ortaya çıkacağı belirtiliyor. Windows 11, ayarları, programları ve kullanıcı dosyalarını alamayacak, bu nedenle kurulum yöntemi seçeneği olmayacak ve yalnızca bir seçenek mevcut olacak: Temiz kurulum. Yükseltmeden önce, tüm değerli verilerin bir yedeğini kaydetmeniz ve ardından bilgisayarı beğeninize göre yeniden yapılandırmanız, gerekli yazılımları yüklemeniz ve gerekli dosyaları yerlerine aktarmanız gerekecek.



    Windows 7'den, Windows 11'e güncelleme sırasında tüm kullanıcı verileri silinecek



    Windows 7 desteği Ocak 2020'de kesildi, ancak işletim sisteminin bu sürümü hala oldukça popüler. Windows 10'da çalışmayan çok sayıda eski oyunla uyumlu olduğu için özellikle oyuncular arasında popüler olduğunu söylemek mümkün.



    Windows 7'den Windows 11'e geçiş seçeneği birkaç ay içinde kullanıma sunulacak ve şu anda mevcut değil. Büyük olasılıkla, Windows 8.1'in yüklü olduğu bilgisayarları yaklaşık olarak aynı şekilde güncellemek mümkün olacaktır, ancak Microsoft henüz Windows 11'e nasıl güncelleneceklerini açıklamış değil. Windows 11'in piyasaya sürülmesi bu sonbaharda gerçekleşecek ve bu güncellemenin test yapıları zaten kullanıcılara sunulmaya başlandı.




    Kaynak:https://www.windowslatest.com/2021/07/07/microsoft-details-windows-11-upgrade-process/







  • Gereksiz sınırlamalar, absürt sistem gereksinimleri, 1 yıl sonra Windows 11'e geçişin bedava oluşunu kaldırma ihtimalleri; Microsoft bütün bir çuval inciri berbat etmeye çalışıyor olsa gerek.

    Windows 10 normalde 2 3 yıl gibi kısa bir sürede 1 milyar kullanıcı hedeflemesine rağmen 5 yılda anca 1 milyar kullanıcıya ulaştı. Şimdi, Windows 11 ile gelen kısıtlama ve sistem gereksinimleriyle aynı durum nasıl başaracak merak ediyorum.
  • Adamlar W7 kullanımını düşürmek için işletim sistemi çıkarıyor resmen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 7 Temmuz 2021; 19:17:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnadım lan win 7 yi salmıyom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben birşeyi anlamadım. çoğu işlemciyi desteklemiyor w11 ama w7 den direk geçiş veriyor :)

    yeni donanımı olan da zaten w7 lisansı yok. korsanları yükselteceklerse belki

  • Gereksiz sınırlamalar, absürt sistem gereksinimleri, 1 yıl sonra Windows 11'e geçişin bedava oluşunu kaldırma ihtimalleri; Microsoft bütün bir çuval inciri berbat etmeye çalışıyor olsa gerek.

    Windows 10 normalde 2 3 yıl gibi kısa bir sürede 1 milyar kullanıcı hedeflemesine rağmen 5 yılda anca 1 milyar kullanıcıya ulaştı. Şimdi, Windows 11 ile gelen kısıtlama ve sistem gereksinimleriyle aynı durum nasıl başaracak merak ediyorum.

  • Windows 7 çalıştıran PC ye 11 fazla gelir zaten. Windows 7 hala kraldır gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 7 Temmuz 2021; 17:7:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her zaman çift işletim sistemi kullanmayı tercih etmişimdir. Hatta Pardusü bile kullanıyorum arada gerçi eskisi kadar girmiyorum şuan ki durum ne bilmiyorum ama, alternatif şekilde sistem kullanmayı severim. Win7 stabillik konusunda hala bana win10 dan daha iyi geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 7 Temmuz 2021; 17:53:20 >
  • Windows 7 ye geri dönüşün önüne geçmek ve windows 7 yi bitirmek mi istiyorlar ki, windows 8.81.10 çıktı ama 7 bitmedi.

  • Sanrım lisans yükseltme olacak. Zira Windows 11 donanım gereksinimlerini taşıyan bilgisayarların çoğunda Windows 7 desteği pek yoktur diye düşünüyorum. Windows 11 uyumlu sistemlerde bulunan çoğu anakart ve ekran kartının Windows 7 sürücü desteğide yoktur.

  • Çağ dışı bir işletim sistemi oldu artık arayüzü vs.

  • Çözüm basit önce windows 10'a sonra windows 11'e geçin. O zaman hiçbir veri silinmez.

  • Verisi silinecek diye korkan adam windows kullanmasın zaten.Yedeğin yedeğinin yedeğinin yedeğini alıyorum.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

  • Benim anlamadığım i7 7700k destek gormuyorken win 7 kullanan kiside nasil bi sistem varki otimatik yukseltme alacak anlamadım

  • düm koptu windows 11e günceleme sırasında verileri silinecek kısmını okuduğumda sonra win7 olduğunu görünce rahtladım windows 10 kullaiyorum iyki

  • Temiz kurulum olmaz zaten. Windows10 dan çoğu dosyalar barındırıyor buyüzden temiz kurulum lazım. Yani mantıklı temiz kurulum olması.

  • Kalan windows 7 kullanıcılarınıda windows 10 a geçmeye teşvik ediyor Microsoft haklı olarak, windows 7 ninde bir mantığı kalmadı artık, teknolojik olarak çok geride kaldı her anlamda, oyun vs. oynuyorsanız yeni çıkan yapımlarımın birçoğu windows 10 istiyor, yazılımların güncel sürümleri yine windows 10 düşünülerek yapılıyor, yakında driver desteği falanda kesilir firmalar tarafından zira 2020 yılında Microsoft tarafından destek kesildi.Windows 7'den, Windows 11'e güncelleme sırasında tüm kullanıcı verileri silinecek 

  • MS kıvırmaya başladı sanırım yakında tüm işlemcilere destek var lütfen w11 e geçin derse şaşırmamWindows 7'den, Windows 11'e güncelleme sırasında tüm kullanıcı verileri silinecek 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.