Şimdi Ara

Windows 7 de direct draw'ı nasıl devre dışı bırakırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski sistemde bu şekildi : baslat/donatilar/sistem araclari/sistem bilgisini acip araclardan directx taraci araci acip ekran bolumune gelip directdraw hizlandirmasini devre disi birak...

    ama windows 7 de bulamadım .



  • lukas34 L kullanıcısına yanıt
    Masa üstünde sağ tuşla özellikleri açın. Ayarlar kısmındaki gelişmiş bölümünde sorun gidericiye girince ortada bir yerlerde DirectDraw ve Direct3D hızlandırıcılar kapatılabiliyor diye hatırlıyorum. Uzun süredir Windows 7 kullanmadığım için tam yeri konusunda emin olamadım ama yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde ulaşabiliyor olmanız lazım.
  • malesef dediğin gibi değil sağol yine de
  • Öncelikle selam :) Directdraw ve diğer benzeriler devre dışı kalması için Ekran Kartı Driver'in kurulu olmaması gerekiyor diye biliyorum. Ekran Kartı Driver'in olupta devre dışı bırakamazsın. Windows 7 kullanıyorsan eğer Aygıt Yöneticisin'den Ekran Kartı driver'ini tamamen kaldır ve sonra tez (hemen) bir şekilde Standart Vga Grafik Bağdaştırıcısı Bu driver'a geçir ancak bu şekil devre dışı kalır zaten bu işlemlerden sonra dxdiag'da ''YOK'' Aynen bu şekil yazar iyi akşamlar.
  • selam :)

    şimdi ordan tamamen kaldırırsam on board karta mı geçer ? benim bu özelliği kaldırıp video izlemem lazım bişeyi denicem ekran kartımda arıza olup olmadığını test edicem.
  • lukas34 L kullanıcısına yanıt
    Dostum Aygıt Yöneticisin'den bütün ekran kart driverlarini ÖRNEK : AMD Radeon 7400m Series, ATI Mobility Radeon 4200 Series (Benimkiler Örnek) örneğin böyleleri varsa ikisini birden sağ tıkla Kaldır de ''Bu sürücü yazılımını tamamen kaldır'' bu tıka basarak ardından bak unutma CCleaner Adlı programı indirip kayıt defterini temizle ardından çerezleri temizle bunları yaptıktan sonra bilgisayarıı yeniden başlat açılınca aygıt yöneticisine tekrar gir ve ardından ''Donanım Değişiklerini Tara'' buna bas otomatik olarak Standart Vga Bağdaştırıcsıı algılanacak tamamen okuduktan sonra 1 defa reset istiyecek otomatikmen 1 defa daha atacaksın ardndan yeniden başlatacaksın bilgisayarı sonra ''dxdiag'' girip Direct3D felan filan : YOK bu şekil yazacak tamamdır işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.