Şimdi Ara

Windows 7'de (64 bit) Ağdaki Yazıcıyı Tanıtamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar çalıştığım iş yerinde bir notebook'a ağdaki bir yazıcıyı tanıtmak istiyorum ama bir türlü bağlanmıyor. notebookta windows 7 Home Premium 64 bit kurulu. yazıcı olan bilgisayarda ise XP Professional kurulu.yazıcı ise HP Laserjet P2015n. ağdan yazıcı olan pc yi görüyorum ama bağlan deyince "SÜRÜCÜ BULUNAMADI" diye hata veriyor. hp nin sitesinden driver i indirdim ama gene olmadı. yazıcıyı notebook a takınca tanıyor ve çalışıyor ama ağdan tanıtmak isteyince olmuyor. başka bir bilgisayardan bağlandım windows 7 32 bit kurulu.o bilgisayardan bağlanabildim. çözümü ne olabilir yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vapi27 -- 15 Eylül 2011; 16:13:40 >



  • bu adrese bir bakmanı öneririm.Bilgisayarının tanımamasına bir anlam veremiyorum,belki 64 bit olanı indirmemişsindir.Belkide windows 7 ye uygun driverini.

    http://www.driverlar.com/hp-laserjet-p2015-yazici-driver.html
  • Selam
    Denetim masasına girin, Aygıtlar ve Yazıscılar seçeneğine tıklayın. Pencere içinde boş alana sağ tıklayarak Yazıcı ekle menüsüne girdiğinizde bir pencere açılacaktır. O pencereden size uygun olanına tıklayarak, ağ yazıcısını ekleyebilirsiniz.

    Yazıcıyı bilgisayara tanıtmak için elbette sürücüsünün de yüklenmesi gerekiyor. Yazıcıyı eklerken zaten Windows size soracaktır.

    Burada önemli olan nokta, yazıcının paylaşıma açık olmasıdır!
    Kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 15 Eylül 2011; 17:16:29 >
  • sorunu hallettim arkadaşlar. yazıcının kurulu olduğu bilgisayara windows 7 kurdum ve sorun halloldu.bağlanamayan bilgisayar 64bit olduğundan uyuşmuyordu sanırım
  • 32 64 bit arasında butür sorunlarda 64 bit olanına 64 bit sürücü yüklenmesi gerekiyor. Daha önce yapmıştık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.