Şimdi Ara

Windows 7 64bit Kilitlenip Kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirttiğim gibi windows 7 64 bit prof. kullanıorm.Pcyi yeni topladm sayılır ilk önce ultimate kurdum crack yapınca donmalar meydana geliyordu Metin2 adlı online oyuna girdiğimde yaşıyordm bu sorunu pc ya kilitlenip kalıyor mause fln oynamıyor yada ekran maviye dönüyordu (açık mavi bir renk) pcyi kapatıp açmaktan başka hiçbirşey yapamıyordum.Daha sonra aldığım yere (Vatan bilgisayara) götürdüm orada admlar test etti bnde test ettim donma olmuyordu.Lisanstan dedik gidip prof lisans aldık şimdi ekran maviye dönmesede tekrar donmalar meydana geliyor.Bunun sebebi nedir acaba yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olablirlermi ? Donanımsal olarak hiçbirşeyde sorun yok + driverlarıda 64 bite uyumlu
    Çaresizlik içinde yardımlarınızı bekliyorum ..



  • hangi yolla crack yaptığınızı söyler misiniz? genelde crack yapılmış ve yapılmamış windowslarla ilgili sorunla karşılaştığımda farkettiğim aralarında sorun olmadığı ve sorunun başka sebeplerden kaynaklandığıdır.

    donanım ya da yazılım çakışması olabilir. antivirüs, güvenlik duvarını kapalı tutarak deneyin. bir de bütün sürücülerinizin en son ve 64 BİT VERSİYONUNU KURUN.
  • Daha çok windows loader oluyordu hazır kurulum onları yüklüyordm ama daha sonra bi tane daha buldum bios modlu anakart serfitikası birlikte geldiği için sorun çkarmıyor deniliyordu onu kurdum bi süre gitti sonra yine başladı donmalar donmalar sadece metin2 de oluyor nedenini anlamış değilim hala bu dediğim cracki flnda arkadaşlarım kullanıyor hiçbiri sorun yaşamadı.Ben ise lisans almama rağmen sorunu çözemedim donmalar ara sırada olsa devam ediyor internette bu sorunu yaşayan birçok kişi var windows server 2008 den kaynaklanıyor diyenler var.Tüm güncelleştirmeler kurulu dediğiniz gibi bende donanımların driver çakışmasından kuşku duydum ama sitesinden 64 bit versiyonlarını indirdm hepsinin bir etkisi olmadı antivirüs olaraksa microsoft security essentials kullanıyorum
  • Sorun sinir bozucu bir şekilde devam ediyor pc topladığıma bin pişman olmuş durumdayım nedir arkadaş bu metin2 nin eti budu battlefield3 gibi bir oyunda ultra ayarda tek bir kasılma olmadan oynarken metinde bu şekilde donmanın nedenini nedir?
  • Kimsenin fikri yokmu arkadaşlar.Yardım edin lütfen .
  • Hala devam etmekte sorun nedeni windowstan mıdır arkadaşlar bilen kimse yokmu?
  • 32 bit win7loader ile herhangibir sorun yok. sanırım sizinkisi 64 bit sürücülerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
  • Oyunla ilgili bir problem olabilir. Uyumluluk modunda çalıştırmayı denedin mi?
  • Herşeyi denedim hiçbir şekilde sorun çözülmüyor.Oyun 32 bit ama 32 bit uygulamaların çoğunu sorunsuz çalıştırıyorum sadece oyun açıkken donmalar gerçekleşiyor.
  • Sorun crackten değilmiş zaten bunu bnde fark ettim şuan orijinal win7 64bit prof kullanıyorum aynı şekilde ekran maviye dönüyor.Donmalar meydana geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.