Şimdi Ara

Windows 11, Windows 10'a Karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 11, Microsoft'un yeni işletim sistemi olarak tanıtıldı. Daha güncel bir tasarım ve daha verimli bir kullanım vadeden yeni işletim sistemi, henüz yayımlanmasa da geliştirici sürümü olarak kullanılabiliyor. Günlük kullanımı etkileyebilecek sorunlar barındıran bu geliştirici sürümlerinin göze çarpan değişiklik ve yeniliklerinin yanı sıra performansı da gözden geçirildi.


    Windows 11'in ilk geliştirici sürümü ile Windows 10'un en güncel sürümü incelemeye alındı. İlk inceleme için iyi özellikler barındıran oyuncu bilgisayarları kullanıldı. Bu incelemede Windows 11, Geekbench 4'te 29444 puan alırken Windows 10 30271 puan aldı ve %3 farkla öne geçen işletim sistemi oldu.


    İkinci inceleme için ise gündelik bilgisayarlar kullanıldı. Bu incelemede Windows 11, Geekbench 5'te 3399 puan alırken Windows 10 2983 puan alarak bu kez %13 farkla geride kaldı. Daha önceki incelemede az da olsa öne geçen Windows 10, bu incelemede nispeten daha önemli sayılabilecek bir farkla geride kaldı. Üstelik Windows 11, henüz geliştirici aşamasında ve bu nedenle hala geliştirilebilir bir performans vadediyor.



    Kaynak:https://www.cnet.com/tech/computing/windows-11-insider-preview-vs-windows-10-early-benchmarks-compared/







  • Yani, "W 10'a geçmek zorundasınız" ifadesi tam bir yalandı. Yeni Vista - 7 vak'ası dediğimde kimse inanmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.