Şimdi Ara

windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum sakinleri.

    HP Pavilion dv6-3102et marka/model bir dizüstü bilgisayarım var.İki gün önce bilgisayarımı "windows 10 education" sürümüne güncelledim.bu güncellemeden sonra.AMD switchable graphics ekranı ilk resimdeki gibiyken ikinci resimdeki hali aldı.  windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu  windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu
    bunların en büyük farkı ilk resimdeki uygulamada bütün uygulamalar yüksek performanslı gpu(AMD Mobility Radeon HD 5650) veya düşük performanslı gpu(intel HD graphics) ile açılıyordu ikincisinde ise her uygulama için özelleştirilmiş durumda.
    Benim yaşadığım soruna gelicek olursak.Yüksek performanslı gpu Just cause 2 de sorunsuz bir şekilde görüntü veriyor.Önceden kullandığım windows 7 den performans farkı yok,Bu resimde just cause 2 nin yüksek performanslı gpu ile açıldığını görebilirsiniz. windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu Buna karşın csgo ve supreme commander 2 oyunlarında(İşletim sistemini yeni kurduğum için daha fazla oyun ile denemeye fırsat bulamadım kusura bakmayın)oyunun sesi gelmesine rağmen oyundan kesinlikle bir görüntü gelmiyor.Bu resimdede csgonun yüksek performanslı gpu ile açıldığını görebilirsiniz.  windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu

    csgo ve sureme commander 2 oyunlarını düşük performanslı gpu ile açtığında ise performans düşüklüğü dışında görüntü gelmemesi gibi bir sorunla karşılaşmıyorum.

    Burada da aygıt yöneticisinin resmini koyuyorum AMD mobility Radeon hd 5650 kartında herhangi bir sorun göstermiyor.  windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu

    Sorun için denediklerim ise bios sürümünü f.23 den f.29(hpnin sitesinden bulduğum en son bios sürümü) güncelledim.Ancak bios ekranında switchable graphics hakkında bir kısım görünmüyor.
    windows'un otomatik yüklediği driver ı silerek "AMD Catalyst™ Software Suite, AMD Catalyst™ 15.7.1"'i yükledim.
    csgo ve supreme commander 2(ve diğer pek çok oyun denedikce güncellemeye çalışacağım) görüntü gelmeme sorununu nasıl çözeceğim hakkında herhangi bir fikri, önerisi, düşüncesi olan bütün forum sakinlerinin yardımlarını bekliyorum.Konuyu okuyan yardım eden/etmeyen yorum yapan Herkese çok teşekkür ederim.iyi günler.
     windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu windows 10 update sonraki cs go da görüntü alamama sorunu







  • arkadaşım bende de oldu aynı sorun HP 3114 et bilgisayarım var ve İntel HD Graphics +Ati 5650 kartları mevcut

    ÇÖZÜM:
    1-Bilgisayardaki tüm ati&AMD ve İNTEL grafik sürücülerin kaldırmak
    2-Aygıt yöneticisinden ATİ ekran kartını kaldır seçeneğiyle kaldırmak(bu işlemi gerçekleştirirken yazılımı da kaldır seçeneğini işaretlemek)
    3-İntel HD graphics yazılımının tamamını kaldırmak
    4- Aygıt yöneticisinden İntel ekran kartını kaldır seçeneğiyle kaldırmak(bu işlemi gerçekleştirirken yazılımı da kaldır seçeneğini işaretlemek)
    5- Bilgisayarı yeniden başlat
    6-HP sitesinden Windows 7 son driverleri indirmek (İntel ve Ati)
    7-İntel sürücüsünü kurmak ve sistemi yeniden başlatmak
    8-Ati sürücüsünü Windows 7 Uyumluluk modunda yüklemek ve sistemi yeniden başlatmak
    9-Geçmiş olsun sorunsuz bir şekilde sadece güç tasarruflu veya yüksek performans modunda kullanabilirsiniz.

    Unutmadan Windwos Update'yi tamamen kapatmanız gerekiyor yoksa kendi kendine yazılımlar güncellenerek yine aynı sorunu yaşamanıza neden olabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko031 -- 22 Aralık 2015; 19:41:36 >




  • Teşekkür ederim Deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.