Şimdi Ara

Windows 10'un son güncellemesi mavi ekran sorununa neden oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10'un son güncellemesi mavi ekran sorununa neden oluyor
    Microsoft, Windows 10 için bir dizi güvenlik açığını düzelten KB5026361 yamasını yayınladı. Ancak gelen haberlere göre, bazı kullanıcılar işletim sisteminde "mavi ekran" da dahil olmak üzere ciddi hatalarla karşılaşıyor.



    Ayrıca Bkz.Grand Theft Auto 5 satışları 180 milyonu aştı



    Güncelleme sonrasında karşılaşılan en yaygın sorun, mavi ekran (BSoD) hatası. Microsoft belgelerine göre, bu hata bozuk veya yeniden boyutlandırılmış bootcat.cache dosyasından kaynaklanıyor. Olası bir çözüm olarak da bu dosyanın üzerine yazmak için bir önyükleme diski kullanılması öneriliyor.



    Microsoft henüz açıklama yapmadı



    Buna ek olarak, kullanıcılar güncellemeyi yüklemeye çalışırken 0x800f0922 hatasından ve cihazın rastgele yeniden başlatılmasından da şikayetçi durumdalar.



    Windows 10'un son güncellemesi mavi ekran sorununa neden oluyor
    Microsoft ise henüz bu can sıkıcı durum hakkında yorum yapmış değil ve şirketin ne zaman bir hata düzeltmesi yayınlayacağı bilinmiyor. Microsoft'un muhtemelen halihazırda kullanıcı geri bildirimlerini incelediği ve bir çözüm üzerinde çalıştığı düşünülüyor.




    Kaynak:https://www.neowin.net/news/windows-10-may-2023-patch-tuesday-update-is-causing-various-issues-for-users/







  • Geçengün yüklemiştim sorun yok. r5 5600, tuf b450 pro, rtx3060

  • 11e geçmeyen kalmasın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bendede oyunlar hata vermeye basladi guncelleme yapmadan onceki sorunsuz oynadigim gta 5 gta trilogy ve hogwarts legacy oyunlari hata vermeye basladi butun netteki onerilen cozumleri uyguladim ama ne yazik ki derdime care olmadi yine hata veriyor . Cözüm bulabilir miyiz acaba ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de oldu aynı sorundan muzdaribim

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Yine guncelleme gelmis onuda yaptim yine duzelmedi nvidia ekran kartindandir diye surucuyu yeniden yukledim guncelledim yine duzelmedi , Microsofrun sitesinden yardimlara baktim Cmd dosyasiyla ilgili yardim videolari var scannow felan yaptim yine faydasi olmadi gta 5 yeniden yukledim bugun yine ayni sadece o degil diger uygulamalar dada ayni benzer dll hatalari aliyorum kac yildir ilk defa basima geldi bir cozumunu bulamazmiyiz yoksa uefi olarak win 11 mi atsam pc ye dusunuyorum .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Retrogamer57 kullanıcısına yanıt

    Ben akşam bakayım sistem güncellemesine dün açmamıştım hocam

  • Tm ben yaptim ama yine birsey degismedi Gta 5 de felan yine o Oxc00007b diye bisey yuzunden hata veriyor gta trilogy de ayni sizden cvp bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Retrogamer57 kullanıcısına yanıt

    GTA5 bende yüklü hocam steam üzerinden

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Yok ya duzelmiyor bir cozum ogrenirseniz yazarsaniz sevinirim tesekkurler tekrardan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki hocam forumu da takipte kalalım yazarlar belki

  • 1 kez yaşadım bir daha denk gelmedi şimdilik

  • microsoft ve office uygulamaları silebilirsiniz demişti microsoft ben sildim ama daha faydasını görmedim ama faydası olabilir ama silmekte çözüm değil bana göre

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serhatyildirim S kullanıcısına yanıt
    Tşk bilgi icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, uzun zamandır foruma uyeyim ama sadece okuyucuyum. Bilgisayarımda 2disk var. biri ssd digeri hdd. Çift Önyükleme Ubuntu ve Windows SSD ve HDD ile - WebSetNet sitesinde dual boot için tavsiye edilen uygulamayı yaptım. herşey iyi calışırken bir güncelleme sistemimi çökertti ve bilgisayarı kullanamaz oldum. vindovs acılıyor ama işlem yapmayı denediğimde mavi ekrana düşüyor ve kısır döngüye giriyor. format atmama izi vermiyor, komut sistemiyle silemiyorum. eski diskimi formatladım ve orada işlem yapmaya çalıştım ama yine silemiyorum.

    niye size yazdığımı da açıklamam gerekirse, aktif ir üye olmadığım için kou açmama izin vermedi. windows altıda ilk sizi gördüm yazmak istedim. belki forumda bir konu açabilir ve bana yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler, denemeden edemedim.(disk1)

    Windows 10'un son güncellemesi mavi ekran sorununa neden oluyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.