Şimdi Ara

Windows 10 Pes 2013 Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar.

    Bilgisayarım Windows 7 Ultimate 64 bitken W10 yükseltmesi yapıp kullanmaya başladım. W10'dan gayet memnunum ve her şey güzelken Pes 2013 yükledim fakat Pes 2013 açılıyor ancak tam ekran olarak açılmıyor. Pes 2013'ün dosya konumuna girip Settings'ten laptopumun ekran çözünürlüğüne bakarak aynı şekilde ekran çözünürlüğünü değiştiriyorum fakat "Tamam" diyip kapattığımda oyunu tekrar açtığımda yine pencere modunda açılıyor. Settings'i tekrar açtığımda ayarları hiç değiştirmemiş bir şekilde yani ben hiç dokunmamışım gibi gösteriyor. Ne yaparsam yapayım kendi kendine sıfırlanıyor ayarlar, hata olarak da "Bu çözünürlük, Tam Ekranda desteklenmiyor." diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Oyun açıldığında alt + enter kısayolu işe yarıyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarya zayıf

    Oyun açıldığında alt + enter kısayolu işe yarıyor mu?

    Yaramıyor hocam, yine aynı hatayı veriyor. Değişen bir şey yok, uyuz oldum. Pes 2013'ü kaldırdım, yeniden yüklücem.
  • Bilgisayar dizüstü mü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarya zayıf

    Bilgisayar dizüstü mü?

    Dizüstü ama uyuz olup Windows 10'u kaldırdım hocam. Windows 7 Ultimate 64 bit yaptım tekrar, Pes 2013 ve bütün oyunlar mis gibi açıldı. Windows 10'un daha çok yolu var.
  • Windows 10'un suçu yok. PES'in PC versiyonu o kadar çağ dışı ki bu tür sorunlara neden oluyor. Bir grup arkadaş evde oyun yazmış gibi bir settings.exe dosyası var ki akıllara zarar. Sevgili Konami biliyorsun ki dizüstü bilgisayarların çoğunda Optimus var. Şu harici ekran kartını standart kullanıcının yapamayacağı ayarları yapmadan görmek bu kadar zor mu? Sonra bu tarz tam ekran olmama, düşük grafik kalitesi ve çözünürlük sorunları çıkıyor.

    Windows 7'ye dönmeseniz birkaç yöntem önerecektim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 5 Ağustos 2015; 8:53:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarya zayıf

    Windows 10'un suçu yok. PES'in PC versiyonu o kadar çağ dışı ki bu tür sorunlara neden oluyor. Bir grup arkadaş evde oyun yazmış gibi bir settings.exe dosyası var ki akıllara zarar. Sevgili Konami biliyorsun ki dizüstü bilgisayarların çoğunda Optimus var. Şu harici ekran kartını standart kullanıcının yapamayacağı ayarları yapmadan görmek bu kadar zor mu? Sonra bu tarz tam ekran olmama, düşük grafik kalitesi ve çözünürlük sorunları çıkıyor.

    Windows 7'ye dönmeseniz birkaç yöntem önerecektim.

    Sen de doğru söylüyorsun hocam. PES bu konuları bir türlü beceremiyor. Windows 7'ye döndüm, teşekkür ederim yine de. Eyvallah, sağolasın dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.